Tycker att alla borde börja läsa min nya blogg http://juliagustafssons.devote.se/ kommer uppdatera där istället för här. Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tycker att alla ni som läser det här borde ta 13 minuter av erat liv och kolla på det här klippet. Det är så värt det. 

Det är en tjej som heter Lizzie Velasquez och är från Texas och hon har en syndrom som inte många har tror det är två till i hela världen som har den. Hennes syndrom gör så att hon åldras i förtid och hon kan inte gå upp i vikt. När hon gick i gymnasiet så såg hon en video om att hon vad världens fulaste människa i hela världen. 

Det sättet som Lizzie tänker tycker jag alla som är mobbade eller inte har det så bra borde tänka. Hon är SÅ stark så det finns inte och jag blir så himla arg på alla som har sagt något elakt till henne,sagt att hon var ful, att hon såg ut som ett monster, fattar inte hur man vågar säga något sådant? Hur kan en människa vara så elak? Jag tycker att Lizzie är en otroligt bra förebild för många där ute ( t ex mig). 

Hon är så otroligt fin också. <3 


Likes

CommentsBild från igår.

Hej!
Nu är snart jullovet över *sadlip*. Men nu börjar ju vårterminen och jag ser fram emot den men ändå inte. Liksom det som ska bli kul är ju balen och att vi går ut nian och sånt men det som jag inte ser fram emot är alla prov och allt arbete. Jag är JÄTTE rädd för att jag kommer misslyckas på alla nationella och inte komma in på en enda jäkla skola. Men förhoppningvis så lyckas jag galant!
Tror att alla börjar skolan imorgon va? Men inte vi i Mölndals kommun för vi har studiedag första dagen,haha. Så börjar inte förens på onsdag. Men imorgon på sista dagen så ska jag passa alla mina kusiner förutom Oskar som är så stor så han behöver inte det. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Kommer lite sent men hoppas ni har haft en bra början på året! Mitt ha la vart sådär för pappa kom hem från jobbet imorse och sa att han hade magsjuka så jag,mamma och Hanna slängde oss i bilen och åkte till mormor och morfar, haha. Men hoppas ni får ett as grymt år. Mitt ska bli det bästa någonsin, det här är mitt år!
Här får ni några bilder från min nyår, var hos Madde med tjejerna och vi hade det as bra, fick fira in året med mina finaste tjejer!Likes

Comments

Hej!
GOD JUL PÅ ER!!! Hoppas ni kommer ha en bra julafton med era nära och kära och hoppas ni får många julklappar. Ska snart åka upp till mina kusiner där hela tjocka släkten är.
Vill även säga grattis till min fina syster som fyller år idag så grattis Hanna!

Likes

CommentsHar verkligen inte någon blogg lust nu men den börjar faktiskt komma tillbaka MEN jag ska byta till blogg.se för att jag tycker inte riktigt att det här är en blogg, jag vet inte varför men. Det ska jag göra någon gång under lovet. Madde ska nämligen hjälpa mig lite.

Mår just nu inte så bra eller det är både och. Händer så himla mycket, både bra och dåligt. Men tänker inte berätta om det dåliga utan bara det positiva.
Har nämligen så himla mycket positiva saker att se fram emot. Julafton som man alltid ser fram emot, det är ju så himla mysigt. Sen är det självklart nyår med mina bästavänner! Sen börjar 2014. Är så himla taggad på det året för det kommer bli det bästa någonsin. Ska se på the fooo konserten den 25 april, sen den 13 juni åker jag och Madde till Stockholm för att se One Direction. Kan fortfarande inte fatta att vi ska dit helt själva, haha vi kommer gå vilse. Sen så börjar jag ju gymnasiet vilket jag ser fram emot väldigt mycket.

Likes

Comments

How different a perspective can be. I am just one of the millions of girls to you. But you are my one and only.Likes

CommentsHej!
Ligger just nu i soffan och lyssnar på alla som sitter och pratar haha, försöker hänga med men är så trött så går inte så himla bra. Hela släkten är här och firar min syster som fyller år på julafton.
Har tyvärr inte haft någon tid att uppdatera denna veckan för det var ju sista veckan innan betygen skulle sättas så det blev rätt mycket plugg. Men ska verkligen försöka bättra mig. Tänker inte skriva vad jag har gjort nu för det blir så himla långt och det kanske inte är så kul? Men jag skriver väl ett inlägg imorgon om några saker som jag gjort. Puss!

Likes

Comments