Vi båda, älskar fishtail armbanden. Dem är så enkla att skapa och så snygga. Det går även att experimentera med olika färgkombinationer. Helt klart våra favoritband. Dessa band under har vi själva skapat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 45 Readers

Likes

Comments

I det här inlägget tänker vi visa hur man skapar det mest omtyckta rainbow loom armbandet, fishtail. Det är enkelt att skapa och super snyggt. Armbandet går även att göra på fingrarna, då använder man samma teknik fast på fingrarna.

Du behöver: 

-Gummiband i två valfria färger 

-Loom virkplatta, 

-Loom krok 

-S-clip. 

1. Gör en åtta utav det första bandet och fäst det mellan två piggar. 2. Lagra på två band över det första bandet. Och kom ihåg att stapla på bandet färg växelvis. 3. Ta kroken och för över de understa bandet till mitten på båda sidor. 4. Upprepa med att föra de understa bandet till mitten, tills att önskad längd har åstadkommits. 5. När armbandet passar din arm, upprepa stegen i början till att bara ett band finns kvar mellan piggarna. För sedan över ena bandet till den andra piggen. Och fäst med en S-clip. 6. DONE!!!

Likes

Comments

Vi är två syskon som har skapat en blogg, där vi tänker dela med oss utav allt som angår den nya trenden: Rainbow loom. Vilket går ut på att skapa smycken, så som armband, nyckelringar, halsband och mycket mer med hjälp utav gummiband. Vi kommer dela med oss utav armband som vi själva har designat och andra armband som vi har återskapat, designade utav andra. Vissa omtyckta armband har vi även skapat instruktioner till. Vi är den första aktiva bloggen på den här sidan som bloggar om Rainbow loom armband. Som ni kommer märka, så älskar vi att skapa dessa armband och vi kommer att vara väldigt aktiva på bloggen.Vi använder oss utav det originella rainbow loom kitet. Vi länkar sidan där ni kan köpa kitet under. Och sist så vill vi hoppas att ni uppskattar och gillar vår blogg.

Likes

Comments