Header
View tracker

A // B // C // D // E // F // G // H

Hey derude!

Hvad dag finder jeg nok 10 nye ting at drømme mig væk i. Men der er også bare nogle ting jeg ikke kan lade hver med at tænke på. Dem har jeg valgt at dele med jer i dag. Nogle af disse items er lidt dyrer end det jeg normalt deler, men det er også derfor jeg KUN drømmer mig væk i dem, for jeg får desværre aldrig råd til dem. 

Ellers håber jeg i alle har fået en god start på skolen, eller hvad i skal til at lave det kommende år. Jeg kunne selv ikke være gladere for mit valg. Gymnasiet er bare det fedeste, og jeg fortryder det ikke ét sekund. Jeg håber også i har det sådan. 

kys kys 

Likes

Comments

Hey derude!

Idag har jeg valgt at give jer en Aarhus guide på de lækreste steder at spise (og få de bedste instabilleder) Så jeg håber i nyder det.

kys kys

FFOOD

Hver dag fra 10-12 kan du få en lækker brunch, men husk at komme i god tid, for der bliver hurtigt fyldt. Ellers kan du få nogle af de bedste sandwiches og de lækreste juicer. Du kan sidde udenfor med din mad, eller tage et smut forbi Den Botaniske Have, som kun ligger et par minutter væk. Ffood er helt klart et besøg værd.

Vesterbro torv 8, 8000 Aarhus C

LA CABRA COFFEE

Du får noget af det bedste kaffe i byen på La Cabra. Og udover det laver de en lækker simpel morgenmadstallerken.

Graven 20, 8000 Aarhus C

TASTE Mí

Hvis du elsker virtnamesisk mad, er dette sted helt klart et besøg værd. Deres sandwiches er såååå lækre - bare husk sriracha sauce!

Nørre Alle 100, 8000 Aarhus C

KARMA SUSHI

Nu er der jo ikke Sticks'n Sushi i Aarhus, men Karma Sushi slår det altså næsten. Karma Sushi er dog en af de lydt dyrer steder på listen, men det skuffer aldrig. Karma har to locations i Aarhus.

Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C

Vestergade 48, 8000 Aarhus C

LANGHOFF & JUUL

Hvis du vil spise på en af de flotteste - og mest instaværdige - steder i Aarhus, så er dette stedet. Deres brunch er super god, og de laver også rigtig lækker kaffe. Servicen er dog ikke altid helt i top, men det er ikke noget man ikke kan overkomme.

Guldsmedegade 30, 8000 Aarhus C

PICCOLINA

Hvis du går efter at få en RIGTIG pizza, så er Piccolina stedet. Jeg har været i Italien 6 gange efterhånden, men den bedste pizza jeg har fået, har stadig været hos Piccolina.

Skolegyde 8, 8000 Aarhus C


Likes

Comments

Hey derude!

Så er det søndag igen, og min weekend er i den grad blevet brugt på at feste. Og på Jylland, er fest altså lig med FORfest. Til forfest skruer vi altid maks op for det danske musik, og det er det jeg har givet en lille smagsprøve af idag. Håber i nyder det.

kys kys

Likes

Comments

Hey derude!

Idag vil jeg snakke om én af mine store inspirationskilder når vi snakker tøj, nemlig Leandra Medine. Leandra er en amerikansk forfatter og fashion blogger. De fleste kender Leandra fra hendes humoristiske fashion website Man Repeller. Hun er en af mine store stilikoner, da hun virkelig hviler i sig selv, og det ser man bestemt også gennem hendes stil. Den er nemlig meget præget af skøre farver og et lidt skævt look, dog stadig super trendy. Ellers håber jeg i nyder weekenden. Jeg er selv til fest (og sikkert pisse stiv) i skrivende stund, da dette indlæg er skrevet på forhånd. Men vi ses jo imorgen til Soundy Sunday.

kys kys

Likes

Comments

Hey derude!

Jeg er kæmpe fan af Ebay, og handler der selv utrolig meget. Det kan dog tit være meget problematisk at finde det man leder efter på Ebay, eller generelt bare noget der er fedt. For meget af det er jo sådan noget japansk skrammel. Når jeg har lyst til at shoppe på Ebay, plejer jeg faktisk at slå "Ebay goodies" op på google, hvor jeg derefter læser forskellige blogs, hvor der er linket ting fra Ebay. Passionforfashion.dk gør det b.la. og jeg synes virkelig det er en meget bedre måde at finde fede ting på. Så her er mine "Ebay goodies" til jer.

kys kys

Likes

Comments

​Hey derude!

Jeg er tilbage med nogle af mine ynglings instagrammer-folk. Den første er @Amaliehoelgaard, som de fleste af jer måske godt kender. Men til jer der ikke gør, er hun en kendt blogger i Danmark, og hendes Insta skriger bare STIL. @Oscarjerichau har jeg taget med, primært fordi han er PISSE LÆKKER, men også fordi at hans instagram faktisk er ret fed. Specielt når man tænker på at han er en fyr..! @annareinholdt ejer et meget kendt smykkemærke under samme navn. Hendes insta er præget af god stil og sjove øjeblikke. Og der er virkelig noget ved den insta, jeg bare elsker. 

kys kys

Likes

Comments

A) - B) - C) - D) - E)

Hey derude!

Jeg ved ikke med jer, men det er her om efteråret at jeg virkelig bliver comfortable, specielt når vi snakker tøj. I efterårsperioden går jeg uden makeup, knold og ingen push-up i bh-en. Derfor har jeg samlet lidt lækkert til alle jer der er lige så stor fan af stof-bh'er, som jeg.

kys kys

Likes

Comments

Hey derude! længe siden..

Jeg er jo startet på gym, og hold nu op hvor er det bare det fedeste. Den sidste uges tid har jeg spenderet med alle mine nye klassekammerater og selvfølgelig også en hel del lektier. Solen er ved at komme igen, og hvor er det skønt. Så jeg tænkte at jeg lige ville dele min sommer makeup rutine, inden det blev for sent. Jeg går ikke herre meget med makeup, og det jeg har vist jer her er nok et typisk "go to party look" fra min side. Ellers håber jeg i nyder det gode vejr ligeså meget som jeg. vi ses.

kys kys

Likes

Comments

Hey derude!

Det føles lidt som 1 måned, men det er nu kun 3 dage siden at jeg har opdateret jer. Jeg synes dog stadig at det er for dårligt!! Og selvom det ikke er en undskyldning, så tager gymnasiet altså hårdt. Og for at være helt ærlig, så er det eneste jeg giver mig til når jeg kommer hjem, at sove. Så tager vi lektierne kl. 01:00 om natten :)))

Så indlægget idag er mega u-kreativt og ret kort og originalt. Jeg håber dog stadig i finder det inspirerende!! Hvis i er interesseret i noget af tøjet, så smid endelig en kommentar, så skal jeg nok linke det. Ellers må i have en fortsat god torsdag og nyde weekenden. Jeg kan ikke love at der kommer nogle indlæg op i weekenden, da min arbejdsplan siger 30 timer, og så er man lidt smadret. Men jeg skal prøve <33

kys kys

Likes

Comments

​Hey derude!

Det er søndag igen, hvilket betyder Soundy Sunday - igen. Jeg elsker rap musik, og det er helt klart min favorit musikgenre, men det tror jeg også jeg fik nævnt sidste gang. Derfor har jeg valgt at denne Soundy Sunday skal være en Rap Edition - All Time Favorite. For når man høre så meget rap som jeg gør, så kommer der altså nogle sange som man bare kan høre igen og igen, og det er de sange, jeg har fundet til jer idag. Håber i kan lide det. 

kys kys

Likes

Comments