Billeder fra tumblr

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey Guys!

Så er vi tilbage med Soundy Sunday, og der er kommet en del sange til siden sidst (sjovt nok). I dag har jeg egentlig bare lagt mit fokus på de sange jeg bare REPEATER konstant fortiden, gamle som nye sange. Så nyd det!

kys kys

Likes

Comments

Hey guys!

Her i onsdags blev størstedelen, og jeg pointerer, størstedelen, af Skanderborg Festivals line-up præsenteret. Som jeg kan forstå er mange skuffet over hovednavnene til festivalen, og det var inklusiv mig selv. I forhold til at de havde et stort navn som Rihanna sidste år, føler jeg lidt at de er gået et step tilbage. Eller, det er de jo ikke, for der er bare lagt fokus på en anden musikgenre. Smukfest har nemlig sørget for både DJ Snake, Major Lazer og Alesso, som alle er store navne inden for elektrohouse musik. Og jeg tror problemet er, at folk ikke tænker på hvor store navne de også er, bare inden for en anden genre. For det er klart, at når de havde Rihanna sidste år, havde man da håbet på sådan en kunstner inden fra pop-genren eller rap-genren igen i år, og jeg må da indrømme, at jeg havde et lille håb om at Drake, Bruno Mars eller Nicki Minaj var steppet op. Det er dog ikke tilfældet, og jeg vil ikke gå og være mega nederen bare fordi de acts jeg havde håbet kom, ikke kommer. For HALLO! Det er Skanderborg! Og jeg har ikke brugt 2,5 tusinde kroner for at gå og være negativ om hele festivalen. Det er livet simpelthen for kort til. Jeg har valgt at tage hele denne situation med et gran salt, og få det bedste ud af de acts der nu kommer. Og desuden, som jeg nævnte i starten, så er hele programmet ikke fastlagt endnu, og Smukfest mangler stadig at finde nogle kunstnere. Så alt håb er ikke ude, og derfor gider jeg ikke høre på folk og alle deres negative kommentarer. Sælg din billet, hvis du er utilfreds. Smukfest har ikke plads til folk som dig!

Jeg undskylder mit lille flip, men jeg havde lige brug for at komme ud med mine tanker, og det skal der også være plads til på denne blog. Det er mit frirum.

kys kys

Likes

Comments

Billeder fra Instagram.

Hey guys!

Jeg er, og har altid været, ret stor fa af Ganni, og har efterhånden også et par items derfra. Jeg elsker den måde de leger med farver, prints og tekstiler på, og så synes jeg altid det gør det med et meget humoristisk blik. Med Ganni items i din garderobe, vil jeg mene det er meget svært ikke at skille sig ud, da de kan styles på 1000 vis af måder, og det er bl.a også en af grundene til at jeg elsker brandet. Jeg har samlet en lille collage nedenunder over nogle af mine (forhåbentlig) næste køb fra Ganni. Jeg er bl.a vild med deres nye styles hvor der står "Cherry bomb" og regner stærkt med at placere sådan en tee i min samling inden for den næste måned.

Håber ellers i har haft en skøn fredag, og er klar på lidt weekend.

kys kys

// A. // B. // C. // D. // E. // F. // Socks //

Likes

Comments

Hey Guys!

I undre jer sikkert over hvorfor jeg egentlig har valgt at holde min identitet privat, og der er egentlig også et par grunde. Den største grund er nok, ærligt, at jeg ikke har mod nok til at stå frem pt. Og det er også noget jeg håber denne #nouw30daychallenge kan hjælpe mig med. At tør at stå frem. Det er ikke fordi jeg synes det er pinligt at være blogger, og man kan heller ikke betragte blogging som et decideret tabu i min omgangskreds. Dog føler jeg, at mit liv ligesom ikke er spændene nok til at skulle blogge om. Og jeg kan godt se at det kunne være rart at sætte et ansigt på mig, og jeg håber inderligt at det sker én dag, men jeg håber også i forstår mig. Lige foreløbigt vil jeg holde fokus på bloggens startværdier, som primært er at give jer inspiration og gode tips.

kys kys

Likes

Comments

A// 310kr B// 5.200kr C// 4.065kr D//ca. 2.000kr E// 800kr F// 255kr G// 545kr

Hey guys!

Første opslag i #nouw30daychallenge, og jeg er allerede virkelig spændt på de næste 30 dages udvikling. I dag vil jeg vise jer nogle af de ting jeg har drømt alt for længe om, og bare ikke kan tage mig sammen til at købe. De fleste ting har i nok set på diverse streetstyle billeder osv. Men det er også primært der jeg henter min inspiration fra. Ellers håber jeg i alle har en skøn dag.

kys kys

Likes

Comments

Hey guys! Long time, no see

Nu er jeg tilbage! Efter jeg har prøvet at overtale mig selv i et par måneder efterhånden, til at vende tilbage til blogging, dog er jeg meget doven anlagt på dette punkt. Lige præcis dérfor har jeg også valgt at starte NU. For nouw starter på en #nouw30daychallenge , hvorpå man skal blogge 30 dage i streg (altså hele februar), og det tænker jeg er noget af en udfordring for mit vedkomme, men en udfordring jeg ser frem til at nå i mål med. Jeg er super spændt på dette eksperiment, og glæder mig til at se resultatet. Ud over det, tror jeg også, at det er en god måde at få kickstartet bloggen igen, så lad os håbe at en masse nye finder vej hertil under forløbet.

Ellers håber jeg bare at i alle har haft en skønno dag! Vi skrives jo i morgen.

kys kys

Vil du også tilmelde dig #nouw30daychallenge ?

Likes

Comments

A // B // C // D // E // F // G // H

Hey derude!

Hvad dag finder jeg nok 10 nye ting at drømme mig væk i. Men der er også bare nogle ting jeg ikke kan lade hver med at tænke på. Dem har jeg valgt at dele med jer i dag. Nogle af disse items er lidt dyrer end det jeg normalt deler, men det er også derfor jeg KUN drømmer mig væk i dem, for jeg får desværre aldrig råd til dem. 

Ellers håber jeg i alle har fået en god start på skolen, eller hvad i skal til at lave det kommende år. Jeg kunne selv ikke være gladere for mit valg. Gymnasiet er bare det fedeste, og jeg fortryder det ikke ét sekund. Jeg håber også i har det sådan. 

kys kys 

Likes

Comments

Hey derude!

Idag har jeg valgt at give jer en Aarhus guide på de lækreste steder at spise (og få de bedste instabilleder) Så jeg håber i nyder det.

kys kys

FFOOD

Hver dag fra 10-12 kan du få en lækker brunch, men husk at komme i god tid, for der bliver hurtigt fyldt. Ellers kan du få nogle af de bedste sandwiches og de lækreste juicer. Du kan sidde udenfor med din mad, eller tage et smut forbi Den Botaniske Have, som kun ligger et par minutter væk. Ffood er helt klart et besøg værd.

Vesterbro torv 8, 8000 Aarhus C

LA CABRA COFFEE

Du får noget af det bedste kaffe i byen på La Cabra. Og udover det laver de en lækker simpel morgenmadstallerken.

Graven 20, 8000 Aarhus C

TASTE Mí

Hvis du elsker virtnamesisk mad, er dette sted helt klart et besøg værd. Deres sandwiches er såååå lækre - bare husk sriracha sauce!

Nørre Alle 100, 8000 Aarhus C

KARMA SUSHI

Nu er der jo ikke Sticks'n Sushi i Aarhus, men Karma Sushi slår det altså næsten. Karma Sushi er dog en af de lydt dyrer steder på listen, men det skuffer aldrig. Karma har to locations i Aarhus.

Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C

Vestergade 48, 8000 Aarhus C

LANGHOFF & JUUL

Hvis du vil spise på en af de flotteste - og mest instaværdige - steder i Aarhus, så er dette stedet. Deres brunch er super god, og de laver også rigtig lækker kaffe. Servicen er dog ikke altid helt i top, men det er ikke noget man ikke kan overkomme.

Guldsmedegade 30, 8000 Aarhus C

PICCOLINA

Hvis du går efter at få en RIGTIG pizza, så er Piccolina stedet. Jeg har været i Italien 6 gange efterhånden, men den bedste pizza jeg har fået, har stadig været hos Piccolina.

Skolegyde 8, 8000 Aarhus C


Likes

Comments

Hey derude!

Så er det søndag igen, og min weekend er i den grad blevet brugt på at feste. Og på Jylland, er fest altså lig med FORfest. Til forfest skruer vi altid maks op for det danske musik, og det er det jeg har givet en lille smagsprøve af idag. Håber i nyder det.

kys kys

Likes

Comments