REJSER & OPLEVELSER


For præcis en uge siden, bestilte jeg sammen med to af mine rigtig gode veninder en tur til Milano. Vi havde faktisk snakket om det længe, og det var derfor på tide vi endelig fik trykket 'bestil' i sidste uge. Rejsen er købt hos Ryanair og kostede 646 kr. pr. snude for en returrejse fra Billund til Milano Bergamo.

Milano har længe lagt højt på min wanna-travel-to-liste, så jeg glæder mig derfor super meget! Min forkærlighed til Milano stammer højst sandsynligt fra, at jeg tit har rullet mig igennem billeder fra byen på Instagram. Milano er desuden kendt for både stil og mode, og er på mange måder en modehovedstad. Hverken mine veninder eller jeg selv har været i Milano før, hvilket også var en af grundene til at valget faldt herpå, og det bliver fedt at skulle udforske en ny by sammen. Rejsen er først i starten af oktober, og indtil da tager jeg imod alle former for anbefalinger med kæmpe kyshånd.

(Billeder fra brorshan på Instagram)


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så var sommerferien for mit vedkommende slut. Der står fra i dag af igen skole og 3.G på skemaet, og jeg bar i dag dette outfit.

Jakke: H&M

Trøje: Genbrug

Bukser: H&M

Sko: Nike Cortez

Øreringe: jewelry.dk på Instagram


Likes

Comments

REJSER & OPLEVELSER


Jeg skrev i et at mine allerførste indlæg om hvordan jeg var i gang med at redigere en samlet video fra min tur til Budapest sammen med min veninde Line. Turen fandt sted i marts, og her er slutresultatet altså! Vi har faktisk været færdige med videoen siden maj, men jeg har helt glemt at dele den med jer. Jeg håber I synes godt om videoen, og får et hurtigt - men godt indtryk af Budapest. Byen bringer på mange små skatte, og er i særdeleshed undervurderet! Det har dog heldigvis fået mere omtale og flere visit med årenes løb. Efter turen forstår jeg også langt bedre, hvorfor det også har kælenavn som Østens Paris. Billige billetter til Budapest kan findes hos Ryanair fra både Billund og København. Vores tur kostede under 1000 kr. for fly tur-retur samt 3 overnatninger i byen på et helt udmærket hotel (ses lige hurtigt ved 0:28 i videoen)


Likes

Comments

INSPIRATION, ØNSKER


Blandt mode interesserede som følger et godt antal mode ikoner på diverse medier, er navnet Julie Fagerholt nok gået de færrestes næse forbi. Jeg kender selv til Julie Fagerholt Heartmade igennem bloggere og andet godtfolk fra Instagram. Jeg har længe kunne tænke mig at hoppe i dette særdeles lækre sæt fra mærket, men dog rækker min pengepung ikke helt så langt. Stod jeg med mange penge i hånden, vidste jeg helt sikkert hvad de skulle bruges på først! Så skulle der være nogle med en større pengepung end jeg (forhåbentligt) - så værsgo!

Især den seneste kollektion som Julie Fagerholt har designet i samarbejde med hendes datter, Bex, er efter min mening lige i øjet. Designet af Julie Fagerholt bærer normalt præg af at være i en meget klassisk og neutral stil, men samarbejdet med Bex har bragt et mere ungt, friskt og farverigt pust med sig - og jeg er fan! Øreringene er også lige til at dø for. Parret øverst til venstre står allerede skrevet op i toppen af min ønskeliste.

Øreringe til venstre: LILLY 999,00

Øreringe til højre: LORIN 699,00

Sweatshirt: ESTON 1.999,00

Sweatpants: ELTAR 1.499,00


Likes

Comments

Det er godt nok ved at være 10 dage siden efterhånden, men sidste uge tirsdag bar jeg et outfit, som jeg faktisk synes var ret fedt. I hvert fald værd at dele efter min mening, eftersom jeg for tiden nærmest kun arbejder, og derfor render rundt i enten arbejdstøj eller pyjamas. Jeg har faktisk ikke båret det før, men fandt impulsivt på det inden jeg tog til hyggedruk med nogle venner, og synes faktisk det fungerede ret godt.


Jakke/Blazer: H&M

T-shirt: Ukendt

Bæltetaske: Genbrug

Bukser: Genbrug

Sko: Nike Cortez (købt på Zalando)

Øreringe: jewelry.dk på Instagram


Likes

Comments

INSPIRATION

I sidste uge forkælede jeg mig selv med et par nye super lækre sko, nemlig de her Nike Cortez. Jeg har haft et godt øje til dem længe, så efter mange overvejelser bestilte jeg dem endelig hjem!

Jeg er altid lidt skeptisk hvad angår farverige sko, da jeg er bange for at det er begrænset for hvor mange outfits det er muligt at bruge dem til, men jeg forelskede mig fuldstændig i dem her, også dur de endda til meget mere jeg lige regnede med! Jeg købte mine på Zalando til 699,-


Herunder ses den utrolige flotte kampagne for Nike Cortez's modellens 45. jubilæum, udført af altid smukke Bella Hadid. Det var faktisk denne billedserie, som først fangede mit øje for skoen.


Likes

Comments

REJSER & OPLEVELSER

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke har været aktiv på bloggen super længe! Udover hobevis af skolearbejde op imod mine eksamener, bestilte jeg en rejse til London dagen efter jeg havde min sidste årsprøve og kun 5 dage herefter tog jeg til Roskilde Festival. Min kalender har altså været tæt pakket, og jeg blev derfor enig med mig selv om at nyde alle oplevelserne - for så at give den fuld gas med blogskrivningen når det hele var ovre, og jeg havde bedre tid til det. Så det er hvad jeg vil forsøge! Jeg vil starte med at dele ud af min skønne tur til London.

(Kender du godt London i forvejen, eller vil du bare helst høre om min tur, så drop og læse de steder hvor der står tips)To uger inden havde min kære veninde, Pernille, og jeg fundet nogle billige billetter til London gennem Ryanair. Vi tog afsted dagen efter min sidste skoledag, altså d. 14 juni hvor vi skulle være indtil d. 17. Det var altså en tur på små 4 dage. Jeg havde faktisk allerede været i London for godt 4 måneder siden i februar, men London er en af de byer, som kan besøges mange gange før det bliver kedeligt.I London boede vi på et hostel ved navn Dean Court tæt på henholdsvis Bayswater station (den gule linje) og Queensway station som ligger på Central Line (den røde). Det skal dog siges at stedet ikke var særlig anbefalingsværdigt. Vi betalte 1500 kr. for 3 nætter (ja det var billigt, men synes ikke det var billigt nok for de omstændigheder vi boede under) herunder beskidte værelser, et vindue som ikke kunne åbnes, hul og lækager i loftet og generelt bare et rigtigt gammelt hostel. Jeg vil desuden lige påpege jeg ikke er den fissefornemme type.

TIP 1: Spar penge på beliggenheden på hotel/hostel i London. Det er så nemt at komme alle vegne i London, og det gør ikke så meget for din rejse om du bor en smule længere ude af byen. Jeg vil fremover kigge mere på stedet frem for beliggenheden af hostel/hotellet.

TIP 2: Gør brug af Hostelworld når du skal finde et (relativt) billigt sted at bo. Det gælder ikke kun til steder i London, men det er mit fortrukne sted at finde hostels til mine rejser, da det er super nemt og overskueligt!

TIP 3: Gør brug af offentlig transport i London! Alt andet er simpelthen for dumt. Det er indrettet så godt i London, og det er faktisk så nemt at hvis du har et kontaktløst dankort, så kan du bare stryge den hen over lågerne når du skal ind/ud/videre på en station og den trækker derved beløbet for din rejse. Lidt på samme måde som et rejsekort. Desuden findes der et "daily-cap" på rejserne med undergrunden, som betyder, at ligemeget hvor meget du rejser på den pågældende dag, så trækker den kun indtil du når et hvis beløb. Det beløb ligger på 6,60£ (omkring 60 danske kroner) hvis du kun bevæger dig i zone 1 og 2. (De fleste turister når ikke udenfor de her zoner)Vi fløj fra Billund kl 10:20 til Stansted Airport. Ryanair tilbyder kun flyafgange til Stansted i London fra Billund af. Da vi ankom til Stansted tog vi en bus til det centrale London.

TIP 4: Køber du flybillet hos Ryanair tilkøb så transport til London by gennem enten bus eller tog før du afslutter din bestilling. Problemet ved Stansted er, at det ligger godt 50-60 km udenfor London. Jeg har begge gange har gjort brug af busmulighederne til London med national express som jeg har tilkøbt mig gennem Ryanair. Det tager små 2 timer at komme fra Stansted til det centrale London. Prisen på billeterne afviger, alt efter hvor i London du gerne vil af, men vil som regel ligge omkring 100-150 kr. for en retur vel og mærke. Togmuligheden er en smule dyrere - omkring de 200-250 kr. for en retur, men tager også kun 50 min. Det er dog LANGT billigere end skulle til at punge ud for en taxa.

Vi ankom så til vores hotel omkring kl. 14 hvor vi fik vores værelse og ellers drog på opdagelse til Westminister. Min veninde havde aldrig før været i London, så jeg tænkte derfor at det var på sin plads at vise hende nogle af must-see serværdighederne som Big Ben og London Eye. Resten af eftermiddagen foregik faktisk i Primark (til mit forsvar, så er det RIGTIG stort)Vi spiste italiensk aftensmad på Mamma Mia Ristorant Italiano tæt på vores hostel i Queensway. Pernille fik en Pasta Carbonara mens jeg fik dagens ret som var en pasta med rejer og basilikum. Jeg er her iklædt tørklæde fra H&M samt trøje og nederdel fra Primark.Dagen efter tog vi samme tur til Westminister, hvor vi gik over Westminister Bridge over til South Bank og langs med bredden til vi nåede Tate Modern. Tate er et kæmpestort museum som huser alverdens forskellige typer for kunst. Vi nåede langt fra at se alt, men vi daffede lidt rundt på nogle af de forskellige udstillinger. Jeg var her iklædt en genbrugs t-shirt fra Nike, hvide mom jeans samt sort bæltetaske fra genneren, øreringe fra jewelry.dk på instagram og mine Nike Air Zoom Spiridon.

TIP 5: Har du ikke lyst til at betale mange penge eller ingen penge for at få en god udsigt over London, så kan man tage op på den øverste etage på Tate og dyrke udsigten. Det er desuden en mulighed at tage op i SkyGarden (en af Londons skyskrabere) gratis - du skal bare reservere en plads på forhånd.

TIP 6: Stort set alle museer i London er gratis at besøge. Det skyldes at London "kommune" eller hvad man vil kalde det, hvert år afsætter et kæmpe beløb til kultur, så du og jeg kan komme komme gratis ind og se kunst. Applaus til London!Jeg var på vores hostel faldet i snak med en sød engelsk pige, Georgia, som faktisk boede på hostelet. Hun gav os forskellige anbefalinger som f.eks. at tage til det hippe Brick Lane hvis man ville på jagt efter noget fedt genbrugstøj. Så det gjorde vi. Stedet vi var hed THE VINTAGE MARKET og består af en masse små selvstændige "butikker" som sælger secondhand side-om-side i en stor kælder. Jeg købte dog ikke andet en et par solbriller, på trods af at der var super meget fedt tøj at finde. Prisen var dog ofte lige høj nok, til at jeg synes det var værd at købe.Jeg gik dog ikke tomhændet hjem. Allerede på vej hen til THE VINTAGE MARKET faldt jeg over den smukke ternede jakke som ses til venstre. Jeg fandt jakken blandt en masse andet tøj som blev solgt af en gadesælger. Han sagde den var fra et rigtig dyrt mærke og jeg fik den til en formidabel pris - men igen, siger de ikke altid det? Jeg fik den i det mindste pruttet ned til 20£ (ca. 180 kr). På billedet ved siden af ses en jakke som jeg forelskede mig helt af pommeren i nede ved vintagemarkedet. Den kostede dog bare lige lidt mere end jeg kunne nænne at give for den. Til højere ses et bedre billede af min påklædning på den givne dag.Det var super godt vejr da vi var i London, så i stedet for at gå ud og spise, havde vi købt takeaway og taget det med i Hyde Park, som kun lå en spytklat fra vores hostel (okay lidt mere måske, men tæt på) Det var skide hyggeligt, og der er sådan en speciel atmosfære i Hyde Park på en varm sommerdag. Folk går, cykler, løber, lufter hunde, spiller spil, kaster frisbees - ligemeget hvad de får tiden til at gå med, er det virkelig Londons pusterum og det er ligesom folk er lige den tand flinkere og i bedre humør her.

TIP 7: Lej cykler! De står over det hele i London og kan lejes for 2£ for 24 timer. Du sætter dit kort i en udendørs terminal, og får så en kode til at låse din cykel op med. Dette betyder ikke at du skal passe på din cykel i 24 timer - du kan sætte den i ethvert andet "cykel-holde-sted" i London og tage en ny på et andet tidspunkt, et andet sted, ved bare at sætte dit dankort i terminalen igen, hvormed den kan registrere du har betalt. Skide smart!Hyde Park er skide stor og det er derfor en god ide at cykle sig igennem parken hvis man vil have godt billede af den. Vi hyggede os ihvertfald med det! Pas dog på de stier som kun er til fodgængere. Det er som sagt KUN til fodgængere. Vi mødte heldigvis en sød politimand som istedet for at give os en bøde på 60£ lod os slippe med en advarsel. Desuden er der stor chance for at hilse på tamme egern! Pernille og jeg sprang af cyklerne for at hilse på den her lille gut.Torsdag aften var vi også ude at få drinks med Georgia. Det var virkelig hyggeligt! Her var det Georgia som førte an, og viste os et af hendes ynglings steder at gå ud og drikke. Stedet hedder Bluebird og ligger i Chelsea-området, også tæt på South Kensington. Jeg vil dog gerne være ærlig og sige, at hvis du tror det er dyrt at drikke i Danmark, så har du endnu ikke været i London. Min lille lyserøde drink forrest i billedet kostede 12£.Fredag bestod egentlig udelukkende af shopping. Vi startede med morgenmad på 40's cafe tæt på vores hostel. Her fik jeg avocadomadder og en kop kaffe. Vi tog herefter metroen til Tottenham Court Road som er enden af Oxford Street. (Oxford Street er den største shoppinggade i London hvor alle de store varehuse ligger side-om-side med deres kæmpe forretninger) og vi ville på den måde bevæge os op til Marble Arch, som er den anden ende af Oxford Street. Det var dog en lidt for stor mundfuld for os, så vi tog metroen hen til Marble Arch hvor vi sluttede af i Primark.

TIP 8: Der findes rigtig mange gode og anderledes butikker (som f.eks. secondhand butikker) i området Soho.

TIP 9: Skriv navnet Pret A Manger bag øret. Går du og er småsulten, eller mangler du et sted til en billig frokost? Så er Pret højst sandsynligt svaret. Pret er en sandwich-kæde som, som sagt sælger sandwiches, salater, croissants, kaffe, smoothie osv. Jeg har spist på Pret op til flere gange på begge mine ture til London. En sandwich koster omkring 3£.Fredag aften spiste vi på en restaurant i Kensington kaldet Côte Bistro. Det var en restaurant i fransk stil, og vi fik her en god omgang kød med pomfritter og ærter (jeg var næsten sikker på peas på engelsk betød bønner, men der tog jeg alligevel fejl. Meningen var at jeg ville have haft bønner til) Dog stadig rigtig lækkert!Lørdag var vores sidste dag i London, og jeg havde planlagt lidt af hvert på vores sightseeing-program. Jeg ville først og fremmest hjertens gerne have været et smut på Saatchi Gallery ved Sloane Square, men efter et hav at metrorenoveringer som gjorde det særdeles svært at nå hen til der hvor jeg ville, på den tid jeg havde sat af til det, så måtte jeg desværre droppe det. Næste stop var så Covent Garden som er kendte for deres marked. Pernille havde dog fået det rigtig dårligt da vi var nået hertil - faktisk så dårligt at hun kastede op, og det virkede derfor mest ansvarligt at tage tilbage til hostellet. Det var faktisk meningen at vi skulle have været forbi Leiceister Square, Piccadilly Circus og Trafalgar Square også, men sådan ville omstændighederne det ikke. Her kom Pernille ned og ligge, men jeg var faktisk hurtigt ude af døren igen, da jeg lige kort kunne nå at mødes med en bekendt, Iben, inden turen gik hjem imod Danmark igen. Her fik vi en smoothie i området omkring Googde Street, før jeg igen vendte snuden mod vores hostel for at hente Pernille og takke London af for denne omgang.

Jeg håber i synes om de her slags indlæg og måske kan bruge dem, hvis I selv en dag skal til London (igen). Jeg har lige et sidste tip med på vejen:

TIP 10: Download appen London af Ulmon. Den virker offline, og du kan altså finde ud af hvor du er, eller hvor i nærheden af dig der er mad/drikke/serværdiger at finde. Du kan desuden også sætte pins de steder som du gerne vil besøge. Ved at trykke på en pin, viser den også hvor langt du på nuværende øjeblik er fra stedet. Du kan inddele dine pins i forskellige lister f.eks. markeder, mad og shopping. For at det ikke skal være løgn har appen også et overskueligt metrokort. Alt i alt en fantastisk app som har det hele, og begge gange har været en nødvendighed for mig i London.


Likes

Comments

OUTFIT OF THE DAY

Så kom bloggens første outfit of the day - wuhu! Jeg har i dag iklædt mig sorte, hvide og grå nuancer. Jakken og bukserne har jeg købt i genbrug, glimmersokkerne kan jeg simpelthen ikke huske hvor jeg har fundet, skoene er fra Mango, t-shirten fra Gina Tricot og øreringene er fundet i Clarie's i Budapest. Tirsdag er for mit vedkommende ensbetydende med en lang skoledag (faktisk stort set alle skoledage) og da jeg fik fri kl. 15 tog min veninde og jeg ned i byen i Holstebro for at få en bid mad. Jeg skal sove hos hende natten over, hvor vi skal redigere Budapestvideo (mere om det senere) Jeg håber I alle har haft en ligeså lækker tirsdag!

Likes

Comments

ANBEFALINGER

Her kommer en af de virkelig gode anbefalinger, hvis jeg selv skal sige det - nemlig Netflixs nye serie '13 reasons why' eller som den på dansk hedder; Døde piger lyver ikke. Formentlig har mange af jer allerede hørt om den, da den har haft meget opmærksomhed på de sociale medier siden den udkom sidst i marts. Og det med fuld forståelse. Selv gjorde jeg bekendtskab med serien, efter jeg læste en anmeldelse af den på Soundvenue. Da den efterfølgende poppede op som det første, da jeg loggede på Netlix, forsøgte jeg mig altså med den. Jeg har normalt svært ved bare at sætte mig selv igang med en ny serie, da jeg helst vil undgå at se noget, som alligevel ikke falder i min smag, men denne er ikke noget jeg fortryder. Jeg endte med at binge-watche 6 afsnit efter hinanden på en almindelig tirsdag (og de tager altså en lille time pr. afsnit). Så hvis du ikke har meget tid at gøre med, skal du måske gøre dig nogle genovervejelser. Den er nemlig super medrivende!

Serien handler om en high-school elev, eller nærmere sagt: tidligere high-school elev. Hannah har få uger forinden nemlig begået selvmord. Clay Jensen, hendes til dels stille og nørdede crush, har svært ved at forstå hvorfor Hannah pludselig sagde farvel til tilværelsen. En dag da Clay kommer hjem fra skole, ligger der en pakke foran hans hoveddør. I pakken findes 13 kassettebånd Hannah har indtalt, før hun gjorde en ende på det hele. Enkeltvis beskriver Hannah de 13 årsager til hendes beslutning. Alle med et eget afsnit og hovedperson. Serien skifter heletiden mellem flashbacks og nutid. Selvom det til tider er ret forvirrende, synes jeg det virker ret godt!

13 reasons why er alt andet end en overdrivelse. Det er en vigtig fortælling om Hannahs turbulente teenageliv hvor hun gang på gang svigtes, og udsættes for både falske rygter, slutshaming og andre forfærdelige hændelser (prøver ikke at spoile for meget) Det er altså alt andet end et banalt high-school fnidder med udelukkende selvforskyldt drama. Serien illustrer heldigvis også de andre biroller som nuancerede mennesker. Selvom nogle af disse tager del i Hannahs smerte, viser filmen også at de stadig er helt almindelige mennesker, som begår fejltagelser og har deres eget at se til. Altså en flot skildring af forvirrede teenagere uden filter.

Jeg kan varmt anbefale serien (hvis I ikke allerede har opdaget det) og jeg opfordrer jer alle til at se den! Så forstår I også meget bedre hvad jeg snakker om haha. Jeg sad i hvert fald tilbage med tårer i øjnene og et hav tanker. Jeg lå bagefter, og kunne ikke lade være med at evaluere mine egne oplevelser og om jeg mon også har været skyld i andres smerte? I hvert fald en påmindelse til os alle om at passe bedre på hinanden. Det kan man vi aldrig gøre nok.


Likes

Comments

EGO

Hej og velkommen til!

Tanken om at starte en blog har været på idétavlen rigtig længe nu, og efter en tam tirsdag og en grundig opsamling af mod, er jeg klar til at løfte sløret for min nye blog, looksbylisa! Ih jeg er spændt på at komme i gang!

Jeg har i rigtig lang tid gjort mig enormt mange tanker om hvordan jeg mon skulle starte mit allerførste blogindlæg? Det har faktisk floreret rundt i mit hoved siden den dag jeg begyndte at gøre mig tanker om at starte en blog. Efter indre diskussioner med mig selv, er jeg kommet frem til at en '10 ting om mig' ville være passende. Vældig vældig kliché - men det må vel være populært af en grund. Jeg tænkte i hvert fald det ville være lettest for mig - og muligvis også jer. Jeg har det med at blive tæmmelig snørende og langtrukken. (Hvilket jeg sikkert ender med alligevel)

1. Lad os starte helt basalt. Hej, mit navn er Lisa van der Maat, og allerede her tænker I nok, hvad fanden er det for et navn? Der må jeg lige skyde skylden på hollændergenerne. Jeg er faktisk 100% hollænder, men jeg har dog boet i Danmark hele mit liv. Jeg er 17 år gammel, og så bor jeg midt ude i ingenting, vest for Holstebro. Jeg undlader jer at fortælle hvor, da størstedelen af mine venner ikke engang kender til det. Til hverdag går jeg i 2.g på HHX i Holstebro. Jeg har to jobs; det ene i Kvickly og det andet i Dagli' Brugsen, begge steder som kassemedarbejder (Husk nu, at misundelse er en grim ting). Nu har jeg også fortalt jer 90% af, hvad der er at finde på mit CV, så nu hopper jeg altså videre.

2. Apropos det med at være hollænder, så er det faktisk lidt af et kendetegn for mig. Jeg har flere gange oplevet at møde nye mennesker, hvorefter de siger "Hey, er det ikke dig som er hende hollænderen? Hende med det sjove efternavn?" og nu indrømmer jeg det bare - jeg kan vældig godt lide det. Til dels fordi jeg elsker Holland, og dels fordi jeg på den måde skiller mig en smule ud af mængden.

3. Jeg elsker genbrug! Men det skal I nok finde ud af hen af vejen. Det skyldes delvist nok at jeg er pisse nærig (meget karakteristisk for hollændere, for at have mig selv undskyldt) men mest bare fordi man kan finde så mange fede og unikke ting!

4. Selvom jeg elsker mode, tøj, trends osv. så interesserer makeup mig slet ikke. De to ting har det med at hænge sammen, men jeg ejer hverken en foundation eller en pudder for den sags skyld. Det var først i lørdags jeg udvidede min sølle samling med en concealer. Så der må jeg desværre skuffe - men det kommer I højst sandsynligt ikke til at høre meget om. (Så skulle der i hvert fald ske et drastisk interesseskift lige pludselig)

5. Jeg er ordensmenneske. Nogle gange til den grove side, men jeg har svært ved at lade være. Jeg er hende som har sit tøj foldet pænt, bøgerne på en lige stribe i reolen, jakkerne koordineret efter farve - og det her er næsten pinligt, men jeg støvsuger gerne hver 3. dag. Jeg er også hende som står med vejkortet i hånden i udlandet og dirigerer de andre på vej, og hende som hele tiden laver irriterende noter med ting hun skal huske på.

6. Jeg er utrolig glad for at rejse. Det er de fleste andre mennesker nok også, men jeg har allerede været på 3 rejser i år, som jeg selv har arrangeret med min sølle 'jeg-tjener-63kr-i-timen-løn'. Den ene var til Budapest med min veninde, den anden til London med min nuværende ekskæreste, og den tredje til Norge for at stå på ski med endnu en veninde. Og så snart jeg har en smule penge igen, er jeg den som er smuttet. Jeg bruger så meget tid på at kigge efter billige rejser, at jeg næsten vil kvalificere det som en reel hobby.

7. Jeg hader nødder. Og det er alle slags. Cashew, pistacie, valnødder, mandler. Ja, selv chilinuts. Peanutbutter duer forresten heller ikke. Så fik I også den med. .

8. Jeg er kæmpe fan af tv-serien Friends! Det er nu 3.gang at jeg arbejder mig igennem de 10 sæsoner - og det er som om, det bare bliver ved med at være sjovt. Gang på gang.

9. Jeg er utrolig glad for Instagram. Jeg benytter det hver dag, og jeg følger godt 1.300 mennesker. Jeg får utrolig meget inspiration derfra, ligesom Tumblr, som jeg også er flittig bruger af.

10. Nogle mener, at jeg ikke helt passer ind på HHX. Kigger man meget stereotypisk på det, vil jeg minde mere om en STX'er for mange; Jeg har sjældent udelukkende sort/hvid på, jeg er glad for øl, smøger og at hyggesnakke på en pub, og så deler jeg fællesinteressen om at gå i genbrug med resten af STX. Faktisk gad jeg også godt gå på STX, det virker sgu så hyggeligt, men fagene siger mig desværre intet. Det er vidst også for sent at skifte anyway.

Forhåbentligt gav dette indlæg et indtryk af, hvordan jeg er som person. Dog er det ret svært sådan lige at beskrive i 10 punkter, og jeg håber derfor også, at I vil følge med fremover!
Likes

Comments