Header

Allt

Idag blev det en tripp ut till Väse igen. Louise var dock inte hemma men Nikolaj var. Vi satt bara och pratade i soffan innan Louise kom hem, eller jag sprang väl och hämtade mat och letade efter choklad lite då.

Idag var även lilla Alize iväg på dagis så Louise kom hem med både henne och en kompis på eftermiddagen idag, det blev mycket prat och även mycket gos med en halv grinig Alize.

Vi käkade hemmagjorda piroger och sedan gick vi ut i stallet och bara myste och borstade pållarna. Trimmade även lite man och svans på Livi, man får ju passa på.

Till morgonen blir det skola och efter det blir det ut till stallet och träna Livi, sen ska det komma en kompis till Louise och laga mat
👍

Kram!

Likes

Comments

Hästen Livi Charmer, Allt

Vilken härlig dag! Varit iväg på möte på skolan idag och drog lite tidigare där ifrån. Tog bussen ut till Väse och satt snackade lite med Nikolaj och Louise innan det var dags för ridning.

Idag var jag och Livi ensamma i ridhuset, vilket gick bättre än förväntat då han alltid brukar passa på att larva sig då. Vi la inte ner så mycket tid på arbete utan det blev bara lite lätt med att gå utåt ställd, volter och sedan övergångar. Samt som vi gjorde lite intervaller. I slutet av ridpasset travade jag bara av energi. Det är något som Livi tycker om att få göra. Han var trött och lite små svettig efteråt.
Så han fick ylletäcke och regntäcke på sig innan jag skickade ut honom i lerhagen igen. + lite kraftfoder

Sedan vid kl.17.00 hade Louise träning med Kansas inför instruktör. Det flöt på jättebra för dem och Louise fick massa tips som hon ska tänka på hädanefter när hon rider. Till sist övade de på galoppen som bara går bättre och bättre
🙌

Nu är jag påväg hem till stan och sedan ska jag sova.

Kram!

Likes

Comments

Allt

Måndag här och helgen är olyckligtvis över, synd då den jätte gärna kunde få ha fortsatt.

I alla fall så har jag umgåtts med kompisar hela helgen och varit ute och åkt isbil. En utav de lätt bästa helgerna under 2017. Så mycket skratt men ändå gjorde vi inget speciellt.

Nu är det måndag, hemma i stan och vardagen är igång igen. Ska alldeles strax åka iväg till Väse för att rida Livi en snabbis. Blir bara ett kortare och lulligare tur idag då jag måste iväg till Marina runt 17.00.
Det är födelsedagskalas för Ellie som fyller 20 år och sen ska jag även sova där
👍

Kram!

Likes

Comments

Allt

Texas åkte till pappa i fredags och det är så tomt i lägenheten. Jag tror att han ska komma hela tiden och villa mysa men han är ju inte här🙁 Eftersom det är jobbigt att vara hemma nu när man verkligen 100% ensam så passade jag på att sova borta under helgen.

I fredags var jag hos Marina och vi hade lite av en myskväll med hennes mamma Lena, vi satt väl uppe till runt 2 på natten innan vi gick och lade oss. På lördag morgon tog jag bussen hem, duschade och sen raka vägen ut till Väse. Satt där från 14.20 tills runt 11 kvällen och bara tjata med Nikolaj, Robert och Lollo.

Drog sen Vidare mot stan för att hämta saker, sen blev det kil-Hagfors-Sunne-Lysvik-Torsby, då jag drog på rally i Söndags och fick för första gången gå på rally. Sen blev det tacos till mat och efter det åkte jag hem mot stan igen.

Hade en super trevlig helg med massa roligt folk och bara stor trivdes, kom äntligen på lite andra tankar
🤘 Men nu börjar vardagen igen, är ledig hela veckan så nu funderade jag på om jag skulle ta Livi tidigt imorgon och sen åka hem till Sunne i pappa då jag verkligen saknar min katt 😢 annars vet jag inte


Kram!

Likes

Comments

Personal Stuff, Händelser, Housewife

Tyvärr har det hänt mycket på 11 dagar, nästan lite för mycket.. Men det är så här att i lördags kväll förlorade jag min pojkvän och han blev istället min bästa vän. Som ni förstår så har vi nu gjort slut med varandra.
Vi kommer fortsätta att bo ihop då, jag måste stanna inom Karlstad kommun då Livi finns här, då får jag välja på att antingen bli hemlös eller att bo kvar hos Robin.

Vi båda två har givetvis känslor kvar för andra men både två behöver också en paus. Vi vet inte om vi blir ilag igen i framtiden eller inte. Men just nu behöver båda två en paus och göra massa saker så att vi tänker på annat. Därför är tiden just nu lite jobbig och bloggen kanske inte blir lika mycket uppdaterad.

En annan sak är den att Texas ska antagligen flytta idag, då varken jag eller Robin vill vara i lägenheten just nu så får Texas flytta hem till min pappa i Sunne. Lille Texas ska inte bli ensam och lidande utav detta, och i Sunne får han fyra nya kattkompisar + att han kommer att få gå ut.

Det är vad jag hade att skriva nu. Jag har även stängt av mina sociala medier så man når mig endast på sms eller mail.

Kram!

Likes

Comments