Cause nothing can ever,
Ever replace you.
Nothing can make me feel like you do, yeah.
You know there's no one
I can relate to.
And know we won't find a love that's so true...

There's nothing like us,
There's nothing like you and me,
Together through the storm.
There's nothing like us,
There's nothing like you and me,
Together, oh

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- Lyx frukost -


Såhär startade jag min dag idag! Blivit allt för mycket onyttigt under graviditeten tyvärr. Och jag som var sådär sjukt överdrivet jätte nyttig innan, och tänkte att:


''Nej men jag kommer absolut inte falla dit. Gillar ju inte ens onyttigt?''

Tji fick jag.. Har varit chips och godis i mängder, fy. Hade inte ens ätit sådant på ÅR innan. Haha, och detta syns självklart lite här och var. Gissa om jag längtar tills jag kan börja träna igen. Powerwalk med en iskall celsius. GAAH.
Kommer bli många barnvagnspromenader med snuttis. 🚶💦

Likes

Comments

Vet att jag inte är så bra på att uppdatera den här bloggen, men kan vara kul ibland ändå och jag tänker att jag kanske får mer intresse för den snart. Hur som helst är det skönt att kunna skriva av sig lite ibland, och sedan kunna kolla tillbaka.


Svårt att andas...

Precis som det står har jag otroligt svårt att andas som gravid, värre än de flesta tyvärr. Jätte jobbigt, men det är ingenting farligt och bebisen är ju faktiskt ''klar'' om så lite som 4 veckor och 1 dag. Då räknas han som helt färdigbakad om han skulle vilja komma ut, med beräknad födsel är ändå 25 Mars så det kan ju dröja det dubbla med.
Vi här hemma tror han kommer tidigare! Haha, lovar att jag kommer gå över tiden bara för det. Men magkänslan säger att han kommer ha bråttom ut. 😜

Därför känns det skönt att ha så mycket klart som möjligt nu. Det som saknas är babyskydd (dock vet vi exakt vilket vi ska ha så det är bara att åka in och köpa när tillfälle ges) sedan är det även hans säng, vilket i början kommer att vara samma lilla säng som Alexander hade när han var liten, så gulligt! 💙 Inte sett den än, men längtar tills jag får bädda i den och göra mysigt.

Mjukisar + mjuka kläder = dagens outfit varje dag. Komfort kommer först just nu haha!

Likes

Comments

I Tisdag fick jag en spricka i handleden/handen, bland den värsta smärtan jag haft.
Paniken igår var ju att jag fortfarande skulle ha så ont i handen när bebis kommer, han är ju trots allt klar om 6 veckor och 2 dagar (!)
Men så bra det redan känns sen igår så känns det mindre troligt.. 😳

Förresten tycker jag att magen börjat kännas så mycket mindre senaste dagarna, Alex sa det idag med. Vet inte om vi båda blivit storleksblinda eller om magen faktiskt är ganska liten för att snart vara i v.32. Bebisarna är ju helt färdigutvecklade i v.38. Man kan ju inte jämföra med andra preggo-magar riktigt då alla är så olika.

Likes

Comments

Lilla M.. 💙

Eller T, H, V, M eller A...

En ganska stor del i att vänta barn är att välja ett namn.

Dels ska man hitta ett man tycker finare än alla andra namn i hela världen, typ. Sen ska ju båda gilla namnet också, vilket för oss var det svåraste i början. Jag gillade inte alls något av namnen som Alex nämnde i början, och speciellt inte när det kom namn på folk han känner. Det kändes så konstigt för mig. Jag vill inte ha ett namn som är samma som någon man direkt känner. Han har ratat många av mina förslag med.

Visst, det finns folk till i princip alla namn, ta någon bekants bekantas barn. Det gör ju absolut ingenting. 😉

Vi har sen en tid tillbaka hittat ett som vi sagt när vi pratat om eller med bebis i magen. Tycker det är så fint!
Men sen så ska det passa med just honom också. Så bara för att vi kallar honom för ett namn nu, och att han verkligen känns som en liten ''M'' just nu behöver inte betyda att vi känner så när han är här.

Likes

Comments

Nya gardiner, en likadan ska upp till det andra fönstret i samma rum. Letat som en galning efter någon som ska passa bra in där storleksmässigt, och samtidigt vara fin liksom. Så blev väldigt glad när jag hittade dessa vita hissgardiner! 👍

Ett Babynest till våran M har också kommit. Så gulligt, där kommer han sova gott. 👶💙

Likes

Comments

... Bättre än igår iallafall. Usch, började gårdagen med att jag mådde så illa att jag höll på att spy. La sig när jag fick lite mat i magen. Sedan skulle vi till IKEA, men nepp det blev det inget utav. 😔
Vi åt iallafall tacos till middag (dagens höjdpunkt) Dock blir jag så sinnessjukt mätt nu, efter en tortilla kändes det som magen skulle sprängas. Inte så konstigt när det gömmer sig en nästan 1,5 kilos bebis där inne.

Men idag ska vi dit iallafall, IKEA alltså. Vi ska köpa spjälsäng, gardiner och lite annat kul. Eventuellt tapeter från Flügger, men dom jag fastnat för är rätt dyra. Dock ''bara'' det halva av vad de första jag fastnade för kostar. Dyr smak helt enkelt haha. 😉

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid Alex igen och pussa på honom tills han går upp!! 💗

Likes

Comments

Ni förstår att jag är hyfsat nöjd över dessa förvaringslådor till smink? 😁😁😁

Likes

Comments

2 st bebis galgar ✶ Bäddsätt ✶ Förvaringslådor  

​FRÅN NEWBIE

Newbie är en självklar favorit till vårat lilla hjärta. Så mycket fint, speciellt deras små koftor till pojkar är underbara. Passade på att klicka hem lite saker till hans rum förut. Bäddsättet kommer få vänta ett tag då dom inte ska ha vanligt täckte/kudde i början!

Likes

Comments