Gud vilken lång dag. Åkte direkt från jobbet till ett danslärarjobb och därefter till gymmet för ett benpass med Hanna. Kände att kroppen inte riktigt var på topp, troligtvis för lite mat under dagens gång i och med fullt upp. Jag käkade iallafall när jag kom hem och lite senare drog jag till Disa för att umgås med tjejerna. Vi har precis tittat klart på idol och snart är det dags att dra hem för att sova. Blir inte mer glamoröst än såhär helt enkelt haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Först och främst: TACK för fantastisk respons från olika håll och kanter på mitt senaste inlägg. Det känns obeskrivligt bra att många uppskattade det, men även också att en del kände igen sig och därmed inte känner sig lika ensamma längre. Under gårdagen umgicks jag med Nim och vi var nere vid hamnen där det finns en stor grafittivägg som vi fotade vid. Älskar att Nim tycker om att fotas och fota lika mycket som jag, viktigt med engagemang för att det ska bli några bra bilder. Något jag fastnat för på sistone är jeans på jeans, tycker det är snyggt och lite annorlunda men samtidigt väldigt stilrent. Idag har jag inga speciella planer, snarare uppgifter som ska genomföras. Får se om jag hittar på något roligt när det obligatoriska är avklarat.

Likes

Comments

Ångest. Ett paraplybegrepp som innefattar både fysiska och psykiska obehag. Ångest har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas och under mina tonårsår har den ställt till med ett och annat (och gör än idag). Jag har länge funderat på om jag verkligen ska publicera det här inlägget, för även om jag önskar att jag var obrydd så undrar jag förstås vad folk kommer tänka. Jag vill ju att det ska bli ett öppnare klimat när det kommer till ångest och psykisk ohälsa överlag och då känns det rätt motsägelsefullt att inte ta detta tillfälle i akt. Om inte annat kanske någon där ute känner likadant och kan finna en trygghet i att man inte är ensam, eller att det här inlägget hjälper någon på något sätt överhuvudtaget. Kanske är det bara önsketänk, men det är värt att chansa. Kom ihåg att alla inte har samma relation till psykisk ohälsa och ångest, jag kan bara ge er min historia och mina tankar.

Från min dagbok år 2013
"Varför är det såhär? Att människor bygger upp väggar mellan varandra istället för att hjälpa varandra, acceptera varandra. Jag skulle aldrig våga berätta för någon hur jag egentligen mår. Ingen skulle någonsin förstå."

Från min dagbok år 2014
"Mina nedvärderande tankar torterar mig. Som en chock kommer dom och skaver så att det gör ont att andas. Jag passar inte in här. Jag vill bara ge upp."

Från min dagbok år 2015
"Idag är en sådan dag då jag känner mig oerhört utanför och ensam, trots att ingen har gjort något. Detta leder till ännu mer självhat. Jag skäms över mig själv och mitt beteende, önskar att jag bara kunde försvinna."

Från min dagbok år 2016
"Det är ju så sjukt egentligen. Hur jag nästan fyra år tillbaka skrev samma saker som jag skriver idag. Att jag är kvar i samma onda mönster."

Ibland måste man stanna upp och titta på sina framsteg. Idag har jag bättre koll på min ångest, och folk i min omgivning är mer medvetna om den. Jag accepterar mer och mer att den finns där och bryter ut i alla möjliga former när man minst anar det. Men det är inte farligt och framförallt är det inte konstigt. Acceptansen leder i sin tu till att jag kan prata om min ångest, som att jag äger den på något vis (även fast det i många tillfällen inte alls känns så). För att öppna upp och visa sina sårbaraste sidor är skitjobbigt, men det är när vi pratar om ångesten i både seriösa och vardagliga samtal som det blir mindre tabubelagt att må dåligt.

För vi måste prata om ångest och psykisk ohälsa. Jag är ordentligt jäkla trött på att behöva vara tyst och låtsas som att allting är bra, jag kan inte vara ensam om det. Vi måste upplysa i så tidig ålder som möjligt så att de som drabbas av det inte behöver känna sig som att de är helt utanför denna värld. Att känna den känslan i samband med allt annat som redan känns skit kan leda till fruktansvärda hemskheter. När ska vi börja ta psykisk ohälsa på allvar?

Jag önskar verkligen att 15-åriga Elsa hade vågat berätta hur hon mådde, för tänk hur många det finns här i världen som känner precis som henne. Jag önskar att någon hade förklarat för 16-åriga Elsa vad en panikattack är och hur man ska agera och tänka när den bryter ut. Jag önskar att 17-åriga Elsa inte la all skuld på sig själv för sitt mående och jag önskar att 18-åriga Elsa kunde förstå att hon inte är fast utan istället se vilka framsteg hon gjort under alla dessa år. Jag önskar att Elsa i skrivande stund kunde fullständigt strunta i vad folk kommer tycka och tänka om detta inlägg.

Till sist vill jag tacka min kära vän Nora. Tack för att du i flera år har hjälpt mig förstå och hantera mitt mående. Tack för att du kunde sätta ord på de känslor jag var helt övertygad om att jag var ensam om att känna och tack för att du fick mig att förstå att jag faktiskt inte är ensam i allt det här.

Likes

Comments

Just nu sitter vi hemma hos Lejla och har precis käkat, tanken är att vi ska svänga förbi stan om ett tag för att kika lite. Augustifesten är ju i full gång så det kan vara lite kul att se vad som händer. När jag var yngre var dessa dagar en av sommarens höjdpunkter, älskade att strosa runt och träffa personer man vanligtvis inte träffade samt åka karuseller. Nuförtiden stör jag mig bara på att det är så mycket folk överallt haha, snacka om bitter. Aja, vi får hoppas att det blir en rolig kväll!

Likes

Comments

Det gråa och regniga vädret har återigen tagit över mitt mående, har känt mig seg och supertrött hela dagen. Trots det har jag hunnit göra ett och annat, bland annat jobbat och planerat morgondagens uppvärmning på Stadsloppet som jag hålla tillsammans med Vilma och Cajsa. Efter det var tanken att jag skulle svänga förbi dansskolan lite snabbt men blev givetvis kvar i 3 timmar. Omöjligt att slita sig därifrån när man väl kommit dit, speciellt när man inte träffat alla goa dansare på länge. När friträningen var slut hängde jag med Malin och Sara till Pig'n'Hen för att käka middag. Kom hem för en stund sen och har sedan dess kikat lite på gamla högskoleprov, ska nämligen göra mitt första nu i höst och vill veta lite vad jag ger mig in på. Det märks att jag har en del att träna på, men även vissa delar som jag kunde bättre än vad jag trodde. Har ni som gjort högskoleprovet förut några bra tips eller bara allmänna saker att tänka på när man gör det för första gången?

Likes

Comments

Såhär såg jag ut igår. T-shirten är köpt på Weekday och är ett av de bättre köpen i Stockholm. Gillar att den går upp lite i halsen, en liten detalj som gör väldigt mycket. Idag står bland annat jobb, lunch hos farmor och farfar och träffa Nelly på schemat. Helgen börjar närma sig och även fast jag inte har några speciella planer ser jag givetvis fram emot lite ledighet.

Likes

Comments

Jobb, rehabträning och häng i vanlig ordning kan summera de två senaste dagarna. Nu är jag inne på fas tre av fyra i rehabträningen inför operation och ett preliminärt datum för operationen är satt. Det känns otroligt bra, nu gäller det bara att bygga upp så mycket muskler i benen som möjligt för att kunna återhämtningen efter operationen ska gå snabbare.

Från Torrevieja 2014.

I övrigt hade jag inte tackat nej till en sista minuten till något varmt land innan hösten landar på riktigt. Iår blev det en svensk sommar rakt igenom och det är ju sen gammalt att man får några få soliga dagar på sin höjd. Nästa sommar måste jag iväg!

Likes

Comments

Kommande höst blir den första terminen på ungefär 8-9 år som jag inte kommer att tävla. Det känns givetvis konstigt, samtidigt som jag ändå har vant mig vid tanken. Mitt fokus blir istället att försöka åka på så många tävlingar jag kan för att coacha, men en fortsatt tävlingskarriär för min del är ännu oklart. Det beslutet får tas när kroppen väl är redo efter skadan. Tänkte iallafall dela med mig av lite bilder och minnen från dessa år!

Min första pallplats samt pokal tog jag i Kungsör. Tror jag var 11 här kanske? Fantastiskt snygg outfit om inte annat...

Några andra outfits genom tiderna. I solo tävlar jag i Superstar vilket är den näst högsta klassen i solokategorien. Alltid gillat att dansa solo, men de senaste åren har nerverna tagit över alldeles för mycket när jag tävlat i denna gren. Besvikelse och frustration över att inte kunna prestera bättre på golvet fast man vet att man kan är något som gjort att jag föredragit andra grenar istället. På SM, vilket var min senaste solo-tävling, kände jag dock att jag höll nerverna i schack och var väldigt trygg på golvet. Synd bara att jag endast hann dansa max tio sekunder innan knät knakade. Om jag fortsätter tävla hoppas jag att jag kan återfå samma känsla!

Tävlade även i hiphop-solo ett tag men slutade efter några år, det var den grenen jag slutade tävla i först. Avslutade i star som då var den näst högsta klassen.

I duo har jag tävlat med olika personer genom åren i både disco och hiphop. Jag tycker personligen att duo är bland det roligaste att tävla i, just för att man inte är ensam men man kan ända behålla ett gemensamt fokus som kan vara svårt i större grupper. Upplever även att nervositeten och pressen ibland blir mindre i denna gren just för att allt fokus inte hamnar på en själv. Sen har jag haft turen att tävla med fantastiska partners också!

Grupp började jag tävla i relativt "sent" och har därmed "bara" hunnit tävla i en grupp, Mighty Precious. Vad jag uppskattar med att tävla i grupp är framförallt den energin man delar på dansgolvet och även den enorma glädjen när det går bra (Man får verkligen förståelse för uttrycket "delad glädje är dubbel glädje").

Det absolut bästa dansminnet jag har är när jag tillsammans med min discoformation vann SM-guld. Vi var ett litet gäng som precis hade bytt till Dansakademien Norrköping där det redan tävlade en hel del människor som vi inte riktigt kände. Vi slogs ihop till en enda stor grupp som tränade tillsammans en gång i veckan. Formationen ligger till grund för den fantastiska relation jag har till dessa tjejer idag och att vi fick uppleva det här PLUS att tävla på VM ihop är magiskt.

Ett pyttelitet urplock av bilder från diverse tävlingar. Det låter ju förstås superklyschigt, men dansen har gett och lärt mig så mycket. Jag har dansat på olika dansskolor och därmed fått en hel drös med fantastiska vänner, förstått innebörden av att hårt slit i slutändan lönar sig och nu även fått möjligheten att jobba med det jag älskar. Jag är tacksam för den drivkraft denna tävlingsform har gett mig, viljan som säger åt mig att aldrig ge upp. Den har varit en del av min vardag så länge jag kan minnas, speciellt fokuset på just tävling. Att kunna rymma till danssalen när allt annat känns skit rent ut sagt har hjälpt mig oerhört mycket under tonåren. Nu hoppas jag att dessa rehab-månader går fort så att jag förhoppningsvis en dag får stå på tävlingsgolvet igen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gårdagens kvällsoutfit. Min nya tröja kommer från Monki och ni hittar den HÄR.

God morgon! Vaknade alldeles nyss och nu lyssnar jag på Fredagspodden samtidigt som jag rensar bilder på datorn. Igår drog jag och tjejerna iväg på en fika på Fräcka Fröken. Innerstan var smockat av starkt alkoholpåverkade människor, troligtvis fotbollsfans som rest hit för att se matchen som spelas på Östgötaporten idag. Majoriteten vi gick förbi eller såg vad män som stod och gapade, vilket jag själv tycker är väldigt obehagligt. Alkohol kan ju verkligen förändra personer och i värsta fall göra dem farliga (troligtvis finns detta redan inom dem men uttrycks i större grad när alkohol är inblandat). Igår fick vi hoppa in i en sådan situation som i slutändan löste sig bra, men det tar inte bort rädslan för det faktum att det finns personer som är heeeeelt sjuka i huvudet. Nog om det. Idag har jag iallafall inga planer, tänkte gå förbi gymmet och svettas lite. Laddar helt enkelt upp inför en ny jobbvecka och längtar redan till nästa helg.

Likes

Comments

Ytterligare tre bilder från dagarna i Stockholm!

Denna lördag kan vara en av de minst spännande lördagarna på länge. Nim och jag låg och degade i soffan hela dagen fram till dess att jag bestämde mig för att leta efter min kameraladdare på vinden. Efter 45 minuter utan framgång gav jag till slut upp, det är så frustrerande att jag verkligen inte kan hitta den då jag vet att den ligger på vinden! Resten av kvällen har jag städat och rensat bland mina kläder vilket var behövligt. Nu har Nim kommit tillbaka efter en sväng hemma hos sig själv och vi väntar in Moa och Lejla för lite kvällsmys. Känns rätt välbehövligt med en lugn lördag!

Likes

Comments

Hej på er! Strax efter vi vaknat imorse begav vi oss mot Smedsuddsbadet. Där blev vi dock inte kvar så länge, vi badade en snabbis när vi kom fram och när vi la oss och sola började det blåsa så vi frös. Det resulterade till att vi gick hem igen och började fixa oss för att gå till stan. Vid det här laget var klockan redan halv ett och vi hade inte käkat någon frukost så vi var givetvis väldigt hungriga. Planen var att gå till Café Pom och Flora, men där var det fullt så vi käkade istället på Burgers & Beer.

Det var vääääldigt gott och personalen var trevliga! Vi gick därifrån helt förstörda av mättnad. Under dagen har vi mest vandrat runt på stan och shoppat ytterligare. Vädret har helt klart varit på vår sida, strålande sol hela dagen. Vi avslutade på Lush där vi köpte varsin ansiktsmask och serum, sedan sprang vi hem till lägenheten för att packa. En kvart innan bussen gick var vi på plats, timing at its finest. Nu är vi påväg hemåt!

Såhär har jag sett ut! Älskar sista bilden när Nim lyckades få till en "fångad av en stormvind"-bild.

❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klockan halv ett idag satte jag och Nim oss på bussen mot Stockholm. Bussresan kändes lång och tråkig, som tur var hade vi kort från stationen till boendet. Det första vi gjorde var att ta en liten tupplur och runt klockan fem gjorde vi oss iordning för att gå mot stan.

Det blev middag på Vapiano följt av strosande på gatorna och i butikerna. Jag fick med mig en tröja från Monki och Nim fick med sig betydligt mycket mer haha.

Såhär har jag sett ut! Imorgon är planen att kanske hitta något badställe på förmiddagen då det ska bli riktigt bra väder. Resten av dagen ska vi försöka shoppa lite till och klockan åtta på kvällen åker vi hem härifrån. Nu ska vi kasta oss i soffan med chips och dipp. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Dagens lunch! En väldigt god sallad som jag hämtade med mig från Lindahls innan jag åkte till jobbet. Dagen har varit väldigt upp-och-ner. På jobbet strulade systemet vilket innebar att jag fick ringa kundtjänst. För de flesta är det nog ingen big deal, men jag har på senare år fått en sådan skräck för att prata i telefon när det kommer till viktiga samtal. När jag väl pratat klart kände jag mig glad över att jag klarade det och att allting gick bra (låter sjukt töntigt haha). Senare åkte jag hem och lade mig i sängen för en 30 minuters nap, vaknar sedan upp i vääärldens ångestdipp. Kände mig jättenere, hade en stor klump i bröstet och ljudet av mitt bultande hjärta var i princip allt jag kunde höra. I dessa fall brukar jag strunta i allt jag tänkt göra och bara vilja ligga hemma, men idag hade jag bestämt att jag skulle träna. Jag beslutade mig för att ta mig till gymmet och försöka se om träning kunde få mig på bättre humör.

Och visst gjorde den det! Jag vände min frustration av ångesten till motivation och körde ett riktigt bra helkropps-pass (haha ser ni dropparna?). Ibland, tyvärr alldeles för sällan, förstår jag att det endast är jag själv som kan aktivt påverka min ångest. Jag tänker tillbaka på alla gånger jag valt att ligga kvar i sängen när dessa känslor kommer och låtit dem ta över helt. Idag gjorde jag istället ett aktivt val att försöka jobba bort det, och idag funkade det! En annan dag med en annan dagsform kanske det känns bättre av att ligga kvar i sängen och bara få gråta ut, men nu vet jag att träning också kan vara ett alternativ.

Likes

Comments

Contains affiliate links

3 saker jag ser fram emot:

Stockholm med Nim på torsdag - Helg - Höst (sorry not sorry)

3 saker jag gillar:

FREDAGAR!!! - Podcasts - Nyfärgat och nyklippt hår

3 saker jag inte gillar:

Förändringar i redan bestämda planer - Att se personer i min omgivning vara nedstämda - Ångest!!! Usch fy hatar ångest

3 saker jag borde:

Städa min garderob - Tvätta mina sminkborstar - Lära mig att hålla i mina pengar

3 saker jag kan:

Gå ner i spagat (var dock flera månader sen jag stretchade det så troligtvis inte längre haha) - Hålla tider - Sätta upp håret i en megaultra-stram toffs

3 saker jag inte kan:

Busvissla - Just nu kan jag inte dansa disco vilket är obeskrivligt tråkigt - Kan knappt åka skridskor

3 saker jag önskar mig:

Ett fungerande korsband i vänster knä - En resa till något varmt och soligt land - En väska från "By Malene Birger"

3 saker jag blir lugn av:

Färglägga i målarbok - Titta på vloggar på YouTube - Att slappa i min säng

3 saker jag blir stressad av:

För mycket viktiga uppgifter på en och samma gång (speciellt om jag inte är säker på hur jag ska gå tillväga för att lösa dem) - Att inte träna - När jag skjuter upp saker (vilket sker i 9 av 10 fall)

3 saker jag ska göra i veckan:

Träffa mina kära danskollegor - Jobba - Shoppa!

Likes

Comments

Halloj! Såhär har jag strosat runt idag; osminkad, blek och bekväm. Vill nästan påstå att den här jackan är ett av mina bästa kap någonsin, köpte den på en Second Hand-affär här i Norrköping för typ fyra år sedan och använder den frekvent än idag. Även det faktum att den kostade 130kr är värt att nämna. Idag har jag iallafall jobbat, slappat och tagit mig till gymmet för lite styrkeövningar samt ett spinningpass. Kom hem för en stund sen och har hunnit käka, tanken är att jag ska träffa tjejerna en stund innan det är dags att lägga sig.

Likes

Comments

Kvällen igår var riktigt bra! Axel och Selma hade fixat så fint med dekorationer och mat som passade temat vilket var roligt. Givetvis är det ju även kul att träffa alla igen, blir ju inte att man ses så mycket då alla jobbar så pass olika. Jag och Nim åkte hem till mig efter festen och slocknade i princip direkt. Idag blir det också fest, men i form av födelsedagsfirande för mina brorsöner Elis och Julian som fyllde hela fem år förra veckan. Helt sjukt vad fort tiden går...

Det bjöds på gott käk...

...och sangria!

Likes

Comments

Har tagit det lugnt hela dagen fram till någon timme sen då jag började fixa mig. Ska strax bege mig mot stan för att möta upp mina vänner och ta något att dricka. Därefter ska vi åka på fest! Festens dresscode är somrigt och färgglatt så passar på att använda denna goding nu innan sommaren är slut. Köpte den på Shein.com för massa massa år sedan, men den är väldigt stretchig i materialet så den passar än.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Likes

Comments

Startade denna härliga fredagseftermiddag med en sväng till gymmet för att svettas lite. Ett kort (pga så förbannat hungrig) men effektivt pass fick det bli, sedan duschade jag och fixade till mig för att dra vidare. (Älskar förövrigt hur mitt svettiga glow på denna bild ser ut som highlighter that could go for daaaaays).

Vidare mötte jag upp Sara och Malin för en fika på brödernas. Senare anlände även den andra Sara och vi pratade om allt möjligt, bland annat om den nya dansterminen men även att Malin väntar en liten bebis (!!!!❤️). Blir alltid mycket skratt när man umgås med dom här nötterna...

Efter Brödernas stack jag hem till Disa där Moa och Disa var i full gång med att laga mat. Grillat, potatisgratäng och givetvis bea på det. Det blev så fantastiskt gott, är fortfarande i matkoma.

Moa tog en bild på Disas hund Kofi, huuuur gullig!!! Nu har jag iallafall precis kommit hem och lagt mig i sängen. Faktiskt jätteskönt att komma i sängs tidigt trots att det är fredag och helg på ingång, ibland är det nog bra att låta kroppen få vila lite. Tänkte slå på en film eller ett avsnitt av någon serie och sakta men säkert somna.


Ha en fin fredagkväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag veeeet att det faktiskt återstår lite sommar kvar som ska kramas ur innan det är dags för hösten, men min höstpepp har redan börjat smyga sig på. Nu under torsdagskvällen är det grått och regnigt här i Norrköping vilket är riktigt mysigt om man befinner sig inomhus förstås. Vet inte vad det är med hösten men det känns som en form av nystart, man kanske har varit lite ledig och det är dags att återgå till rutiner vilket jag älskar (iallafall till en början sen vill jag bara vara ledig igen). Jag har ju själv inte något nytt inplanerat för denna höst (förutom det faktum att jag för första gången på många år ej ska återvända till skolan) men jag är ändå peppad. Fyller ju faktiskt år i November och det brukar vara lagom timing till att man precis har börjat bli lite deppig av den mörka omgivningen så det är skönt att ha något att se fram emot. Annars är tanken att jag ska jobba hela hösten får att tjäna ihop pengar till framtida planer. Ska lyckas få in en korsbandoperation under början av hösten samt några veckor vila på det (vilket jag tyvärr inte ser fram emot).

//1. KAPPA // 2. POLO // 3. SKOR // 4. LÄPPSTIFT // 5. ANTECKNINGSBOK

Likes

Comments

Igår var det onsdag och vi firade lill-lördag genom att gå ut. Var inte alls särskilt peppad innan men det visade sig bli en riktigt bra kväll! Blir väl lätt så när man inte har några högra förhoppningar. Nu ska jag kila iväg till jobbet och i eftermiddag planerar jag att åka hem och ta igen några timmars sömn.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Nya inlägg

Pappa blev minst sagt överraskad när han trodde att han skulle på fotbollsträning men blev istället skjutsad till Kopparhammaren där ett stort gäng väntade på att fira honom. Vi har suttit här hela kvällen och ätit samt druckit gott. Det är så himla kul att pappa får se hur uppskattad han är, tror han har svårt att förstå det ibland. Han gör så mycket för alla andra så det var kul att vi fick göra det här för honom ❤️.

Eftersom jag aldrig käkat på kopparhammaren fick det bli burgaren, säkert kort. Den var helt klart godkänd!

Fiiiina sommarhimlen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår vaknades det kvällspicknick med Disa och Joanna. Vi placerade oss på en kulle i närheten av där jag bor, käkade bröd med goda pålägg och drack vin. Vi fick åtminstone en timme med solen och när det blev kallt drog Joanna hem medan jag och Disa drog in till mig en stund.

I detta nu ligger jag och läser Daniel Redgert's bok "vem fan är han?" som hade droppat ner i brevinkastet när jag kom hem. OJ vad bra den är! Får hejda mig för att inte läsa ut hela nu på direkten. Recommend recommend!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår hängde vi hemma hos Moa som bor en bit utanför stan. Vi badade, käkade och när det blev lite sämre väder på eftermiddagen såg vi två avsnitt av Black Mirror. Himla mysigt! Idag är jag på jobbet i vanlig ordning. Planerna för dagen är att försöka få till något träningspass om jag har ork och lust, annars är det inget mer som är planerat som det ser ut nu. Får se om det dyker upp något under dagen!

​Min baddräkt kommer från ASOS och ni hittar den ​HÄR (adlink)

Likes

Comments

Tackar och bockar för den första soliga dagen när jag är ledig på väldigt länge. Det firas givetvis med bananpannkakor till frukost ute på balkongen och om en stund ska jag möta tjejerna för att åka och bada. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag!

Likes

Comments

Inledde dagen med ett träningspass, hängde med mamma och pappa till deras gym Nordic Wellness i Mirum. Riktigt fräscht och trevligt gym! Köpte med mig en sallad från ICA hem som jag slängde i mig medan jag tittade på YouTube. Under eftermiddagen har jag städat rummet vilket var vääääldigt behövligt. Plockat, dammsugit, torkat och hela köret. Nu är det äntligen rent och fint, var faktiskt längesedan det var såhär fint haha. Måste bli bättre på att städa lite mer ofta istället för att vänta tills det är som värst och ta allting då.

Kvällens planer blir att träffa Nim, tanken är att vi ska gå på bio. Vad vi ska se har vi inte bestämt, men vi ska ses i stan om en stund och köpa biljetter.

Ha en fortsatt bra lördag!

Likes

Comments

En kontorsselfie per usual

Hej på er! Äntligen är det fredag igen och jag blir lika förvånad varenda vecka över hur otroligt glad jag blir av att det är just fredag. Jag har precis kommit hem från jobbet och sitter nu och käkar lite mellis. Härnäst tänkte jag faktiskt dra mig till gymmet och köra igenom mina rehabövningar men förhoppningsvis hinner jag lite annat också. Har önskat Spicy Hot till middag ikväll så förhoppningsvis timear jag så att maten är på g när jag kommer hem. Senare ikväll ser det ut som att jag ska hänga med tjejerna, vad vi ska göra är ännu oklart.

Riskakor med avokado och chilipeppar är definitivt mitt favoritmellis, det är så jäkla gooooott!

Ha en fortsatt bra fredag!

Likes

Comments

Halloj! Igår firade vi att Cajsa äntligen fyllt 18 med god mat på restaurang följt av utgång. Vi möttes upp på il cibo där vi beställde dryck medan Cajsa öppnade sina presenter. Därefter käkade vi oss mätta och begav oss mot Trädgår'n och kvällen avslutades med dans på Onsdagsklubben till stängning. Hade fantastiskt roligt men man kan konstatera att en mår sådär idag haha... Nu ska jag get back to work, dagens planer efter jobbet är ännu obefintliga. Får se vad som händer senare, om inte annat tänkte jag åka hem och vila.

Burgaren på il cibo var faaaantastiskt god. Rekommenderar!

Såhär såg jag ut! Kjolen sprang jag förbi stan efter jobbet och köpte, tycker den är jättegullig. Finns på BikBok!

Likes

Comments

Har haft sådan extrem huvudvärk i princip hela dagen på grund av det kvava vädret. Sjukt dålig egenskap jag besitter, att mitt humör och mående ändras så mycket beroende på väder haha. Efter jobbet åkte jag och storhandlade med mamma och pappa vilket resulterade i att jag nu på kvällen har gjort en del olika smoothies och juicer. Gick lite på känsla så kan inte påstå att alla varianter blev supergoda, men majoriteten är ändå drickbara! Nu ska jag dra på mig en ansiktsmask, dricka en juice, äta en apelsin och kolla på RuPaul Dragrace. Sådan hatkärlek till mina "försökattvaranyttig"-ryck...

Den här hittade jag i bokhyllan inne på Ica! Har funderat på att köpa den länge och nu var den dessutom på rea så då slog jag till. Ska bli riktigt roligt att läsa.

Likes

Comments

På Kunskapsgymnasiet i Norrköping finns en väldigt spännande tradition så kallad träningsveckan (eller inofficiellt krökveckan). Denna vecka inträffar i starten av det sista året, som en uppladdning inför sista rycket och även ett tillfälle att ta vara på den sista tiden med varandra. Man går alltså omkring i träningskläder en hel vecka samt festar och umgås. Det sker även en hel del aktiviteter både för hela skolan och endast för treor. Snart är det dags för årets treor att få uppleva denna vecka och jag tänkte därmed recapa vår vecka som vi hade förra året. Kanske kan jag peppa de nya treorna, utomstående får ta del av denna galna tradition men mest för att jag själv vill gå igenom och minnas.

På söndagen vaknade jag och Nelly upp i hennes lägenhet. Vi blev pirriga och förväntansfulla så fort vi öppnade ögonen. Inte långt därefter började folk dyka in hemma hos Nelly och vi började peppa igång på riktigt. På dagen drällade vi runt i stan (bästa med veckan är att det på något konstigt höger är är acceptabelt att gå runt i sina äckliga träningskläder och vara högljudd), därefter drog vi hem till Axel där vi blev ännu fler som taggade igång. Vi passade även på att skriva på varandras T-shirtar (Majoriteten har vita T-shirtar så att andra kan skriva roliga grejer ex. internskämt). Kvällens planerade aktivitet var att hänga i en park, men på grund av det dåliga vädret valde vi att förflytta oss till baren T3. Där blev det dans och sång heeeela kvällen, T3 är inte så stort och vi var väl runt 130 treor där så det var helt smockat.

Bland det roligaste med hela veckan är att man går i skolan och har lektioner som vanligt. Att träffa alla bakfulla, slitna klasskompisar är riktigt roligt. På måndagen var det dags för den officiella pannbandspåtagningen. På lunchrasten samlades alla utanför skolan där vi spelade musik och visslade i våra visselpipor. Därefter sprang runt hela skolan på alla våningar medan vi visslade, skrek och sjöng som aldrig förr. När vi sprungit klart kände vi oss inte riktigt färdiga, så vi tog löpet till De Geer gymnasiet som ligger några meter ifrån och visslade lite i deras entré också. Det var ju givetvis inte alls uppskattat av eleverna och lärarna där vilket resulterade vi att vi bokstavligen blev utputtade, men det var väldigt roligt. Det blir ju lite tävling om vilken skola som är "bäst" i Norrköping och då är det lite roligt att hitta på sånthär.

På kvällen hade vi planerat käk följt av fest på T3. Maten var fantastiskt god och stämningen var på topp, så även denna kväll fylldes av dans och sång in på natten.

En aktivitet som pågår under veckans gång är en "bucketlist" för de nya ettorna. Denna lista skapas av KGB&KGS vilket är en grupp/förening/vadmannukallardet som planerar hela veckan. Eftersom det är en tävling mellan den nya klasserna blir det minst sagt en del fjäsk under veckan. Mycket presenter i form av chips, godis, McDonalds, läsk, kakor vilket uppskattas när man är så bakis att man knappt orkar röra sig.

Tisdagen var en av de roligaste dagarna enligt min åsikt. Det var dags för femkampen, en tävling mellan Kunskap och Ebersteinska där de nya ettorna tävlar i olika grenar. Vi marscherade från skolan upp till folkparken i en stor trupp av ettor och treor, hög musik och ramsor hela vägen. Väl på plats var även tvåorna för att heja i ren skolanda. Det slutade med att Kunskap vann och det var så jäkla roligt. På kvällen gick vi mest runt i stan.

Under onsdagen svängde jag och Lejla förbi Kopparhammaren för att fixa inför torsdagen då vi tillsammans med frackarna (Ebersteinskas treor) hyrt in oss där. Det slutade med att jag och Lejla drog förbi vår gamla högstadieskola och hälsade på våra gamla lärare. Efter det satte vi oss på en brygga och bara softade samt snackade skit. Jag minns den här eftermiddagen så väl för jag och Lejla hade skitroligt, samt att det var skönt att få komma bort från all hysteri en stund.

På onsdagskvällen hade vi bokat mat på Trädgår'n. För de som fyllt 18 slutade kvällen med onsdagsklubben på Hugo medan vi 17-åringar fick nöja oss med att återigen gå runt på stan haha. Det kan ju kännas lite halvsegt att inte vara 18 under denna vecka då man inte kan gå ut eller beställa dricka utan att de kollar legitimation men det tycker jag inte man ska oroa sig för, man kan ha jäkligt roligt ändå.

På torsdagen var vi alltså på Kopparhammaren. Vid det här laget börjar vi bli rätt slitna men det stoppade oss inte från att dansa och ha oss den här kvällen heller. Måste även tillägga att vi hängde typ såhär många hemma i Nelly 29Kvm lägenhet varje dag innan vi skulle ut. Vi fick ju praktiskt taget sitta på varandra men det gick an (var faktiskt rätt mysigt trots allt).

Till sist var fredagen här och det var dags för ettornas inspark. KGB&KGS åkte ut till lokalen tidigt och förberedde aktiviteter för ettorna som senare anlände med bussar. På kvällen hade vi en stor lokalfest för alla ettor och treor som blev väldigt lyckad. Så lyckad att den planerade sista festen för oss treor som skulle inträffat på lördagen i samma lokal ställdes in då alla var helt slut, haha.

Avslutar med en gruppbild på KGB&KGS. Den här veckan är ett minne jag utan tvekan kommer bära med mig livet ut. Även fast det snart är ett år sedan vill jag återigen tacka alla inblandade för denna fantastiska vecka och även säga att jag är så oerhört glad att mina tre gymnasieår spenderades på Kunskapsgymnasiet.

Likes

Comments

Har fixat lite ny design här på bloggen as you can see. Idag är det ju måndag, vilket innebär att jag sitter i detta nu på jobbet och äter lite lunch. Efter jobbet har jag tänkt dra till gymmet för att riva av ett rehabpass. Allt jag vill är dock att dra hem och napa då jag har ont i huvudet och är svintrött. Ikväll hänger jag nog med tjejerna, har dock ingen aning om vad vi ska hitta på. Känns skönt att jag har roliga saker inplanerade efter jobbet denna vecka så jag har lite att se fram emot.

Ha en fortsatt bra måndag!

Likes

Comments