Nå er det virkelig vinter. Desember er en av mine favorittmåneder, jeg elsker alt som har å gjøre med julen - og jeg gleder meg veldig til jentekveldene, julefesten og mye tid med familien min! I mellomtiden ruller Life of Kylie på TV, stearinlysene er tent, jeg har nettopp tatt en lang dusj og føler meg veldig freshh! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen! Long time no see haha. De siste ukene har hverdagen vært hektisk, jeg har hatt mange prøver og innleveringer! Det betyr at jeg måtte fokusere mye på skolen.

Jeg vet at jeg skrev at jeg ønsket å starte med YouTube i oktober, men det skjedde ikke. Jeg snakket med søsteren min om det, og vi trodde det ville være kult om vi lagde en YouTube-kanal sammen! Vi vil begge prøve YouTube, så hvorfor ikke prøve det sammen? Jeg er super spent så nå må vi bare finne ut når vi kan kan filme vår første video. Fra nå av vil jeg fokusere mer på bloggen.

Bare kom med videoforslag om dere har noen ønsker

Likes

Comments

T-shirt - Ginatricot, Jacket - NA-KD, Pants - ZARA, Shoes - Nike, Bag - ZARA, Sunglasses - BIKBOK

Likes

Comments

God morgen fra Oslo! Ahh Jeg elsker denne byen så mye. Vi landet i går og har super mange planer for de kommende dagene!

My travel outfit: Coat - BIKBOK, Scarf - Cubus, Sweather - Cubus, Pants - BIKBOK, Belt - GUCCI, Bag - Zara, Shoes - UGG

Likes

Comments

Det er søndag kveld, og jeg ligger på sofaen og ser på Netflix. Denne helgen har vært utrolig stressende. Jeg og venninne mine har jobbet på et arrangement for barn hele helgen, for å tjene inn penger til russetiden. Det vi gjorde var å holde på med ansiktsmaling. Vi jobbet fra 10-17, noe som betyr syv timer! PÅ RAAAD!! Hva gjør man vel ikke for russetiden hahaha.

Jeg har så syykt mye å se frem til den kommende uken!

Mandag & Tirsdag

Her skjer det ingenting, har en religions prøve på tirsdag, så må tilbringe hele

mandagskvelden til å lese.

Onsdag

På onsdag skal jeg på Halloween fest. Jeg elsker Halloween, så dette

blir nok gøy! Men så kommer det store spørsmålet... Hva skal jeg kle meg ut som?


Torsdag, Fredag, Lørdag & Søndag

På Torsdag drar jeg til Oslo på jobb tur, og blir der helt til søndag. Det blir nok

mye god mat, pluss at vi skal se musikalen "Les Misérables". Jeg gleder meg!

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå har jeg endelig kommet over jentelagen etter New York turen hehehe, jeg kom hjem på lørdags morgen og jeg endte opp med å sove hele dagen! Jeg er en person som ikke klarer å sove på fly, jeg vet ikke hvorfor, jeg er bare noe jeg aldri gjør. Dersom jeg sovner er det vanligvis bare en halv time eller noe.

New York var helt fantastisk! Vi har sett så mye av byen, og vi har også shoppet ekstremt mye. Det er stor forskjell mellom temperaturen i New York og Norge. I New York var det faktisk varmt flere dager, og plutselig ble det kaldt!! Men på Vestlandet her jeg bor er det bestandig kaldt, og nå er det i tilegg høststorm. Jeg elsker høsten! Det er så koselig å bare krype seg under et pledd å se på filmer, gå på fjellturer og for å ikke glemme det viktigste... Strikka gensere. 

Mamma har strikket denne fine genseren til meg og jeg elsker den!

Likes

Comments

Sweater - Zara, Pants - Zara, Shoes - Puma, Jacket - NA-KD, Fanny pack - Zalando

Likes

Comments

Ahhh, New York New York! Tre dager igjen, og jeg klarer ikke vente! Ser frem til å puste inn luften i New York. Jeg gleder meg til å shoppe til armene mine ikke klarer å bære mer hahaha. I tillegg til shoppingen skal vi jo innom ett par museer og et bedrifts besøk. Dette blir en opplevelsesrik tur! 

Har du vært i New York? Om du har det, er det bare å komme med tips om bra shopping, restauranter og kule ting vi kan gjøre i New York.

Likes

Comments

Da er mandagen her igjen! Som betyr at en ny uke på skolebenken er igang. Denne uken har jeg to store prøver å lese til, en i histore og en i markedsføring. Denne uken kommer til å bli en ren studie uke hahah. Nå er jeg bare å lese på historien, spennende, men også veldig krevende. Håper jeg greier å lære meg alt!

Likes

Comments

Oktober er endelig her, og jeg sitter foran tv-ser på skal vi danse. I går feiret jeg en av mine beste venninners bursdag og det var en fantastisk feiring med god drikke, mye dans, sang og mye mer... Så i dag føler jeg meg veldig slapp og sliten haha. Nå i Oktober har jeg store planer:

1. Jeg skal til New York!!

Oh my God! A dream come true. Jeg har alltid drømt om å dra til New York. Helt siden første gang jeg så Gossip Girl har New York vært en drømme destinasjon. Brooklyn, Manhatten, Upper East side etc ... Jeg reiser ikke alene, men sammen med klassen min. Dette vil bli den beste klasseturen noensinne. I tillegg til sightseeing og andre ting man gjør på en klassetur, vil det også være mye shopping, wiiiiii to uker til vi drar!

2. YouTube

Jeg vil virkelig begynne med youtube! Jeg synes det ville vært kult å få litt variasjon på bloggen, så hvorfor ikke lage noen videoer også? Så denne måneden skal jeg prøve å lage noen videoer. Jeg har en liten hemmelighet: Jeg har faktisk laget et par videoer tidligere, men jeg har gjort de private. Hva synes dere om dette?

Likes

Comments