Jaja.......hun er ikke færdig endnu. Men jeg ville bare vise hvilken retning billedet skal være. Og så skinner guldmetallet jo rigtig flot, ikke?

Hun måler 120x100cm og er malet med akryl på lærred 🖼🎨

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ja så er jeg i gang med det dyre. Eller rettere sagt: jeg er ved at lægge bladmetal på mit nyeste værk. Og det driller. Det er noget for forsigtige og tåmodige mennesker. Og den kategori hører jeg nok ikke til😉. Men jeg må jo tage mig sammen og bare blive ved til jeg er tilfreds.....😯 Jeg synes at der er guldsmulder alle steder......så der skal støvsuges bagefter.

Likes

Comments

Ja så er jeg igang med en ny blomsterdame. Denne gang med grønt tema. Jeg regner med at der skal være noget med rigtigt guldmetal i baggrunden. Grønt og guld klæder hinanden rigtigt godt. Billedet måler 120x100cm og er malet med akryl på lærred.

Likes

Comments

Dette var et bestillingsværk jeg lavede for godt et år siden.  Men jeg synes det godt kunne ttåle at blive vist frem igen.🖼🎨

Likes

Comments

Et lille selvportræt af mig selv som barn. 40x40cm akryl på hørlærred. Malet efter sort/hvidt foto....
Det færdige resultat....🎨

Likes

Comments

Jeg har lige fundet ud af hvordan man lægger film ud herinde.  Det vil jeg lige fejre med at lægge hende her ud. Hun er 120x100cm og malet med akryl på lærred. 🎨🖼💟

Likes

Comments

Jeg har haft et egentligt færdigt billede fremme. Og "pimpet" det lidt. Og haft det med ud i et stille hjørne af haven og fotografere. 🎨🖼📸Billedet er 120x100cm malet med akryl på lærred. Med små indslag af guld.

Likes

Comments

Det ser altid bedre ud når man ser et billede på rigtige sted, nemlig væggen. Det er dog et kunstigt miljø. Og derfor ser maleriet vel lige lovligt stort ud.

Likes

Comments

Jeg har forsøgt at anbringe mine billeder i et miljø. Jeg er lidt usikker på om de har den korrekte størrelse i forhold til sofaen. Men hvert maleri måler 120x100cm og er malet med akryl på lærred. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Når jeg nu alligevel var ude og havde kameraet fremme, tog jeg lige et billede af begge damer....🖌🖼🎨📷💜💛💚🖤💟💙💖

Likes

Comments

Ja så har hun været ude og blive fotograferet. Farverene er mere rigtige i forhold til virkeligheden. Som jeg før har nævnt er det MEGET svært at få de korrekte farver frem på et foto. Hun er 120x100cm og er malet med akryl på lærred. 🎨👩🎨🖼🖌💜💛💚🖤💟💙💖

Likes

Comments

Nu har jeg malet bagrunden lidt mere lavendelblå. Det nederste billede er mest tro mod farverne. Det øverste er skapere. Det er virkeligt meget svært, at få det både skarpt og de rigtige farver, i kunstigt lys. Jeg må have billedet med udendørs i godt lys, for at fotografere det. 📷👍

Likes

Comments

Hvilken farve skal jeg vælge omkring hendes hovede? Jeg er selv ved at tænke den midterste, som nok ikke kommer rigtigt frem i det dunkle lys idag. Den er nærmest lavendelblå. Tror at det undenomkring hendes hoved, vil få det til at træde lidt tydeligere frem. Det vil give lidt dybde, især til blomsterne.

Likes

Comments

Idag tog jeg et billede indendørs. Så bliver farverne meget varmere. 

Der er stadig lang vej endnu.... inden den er færdig.....😘

Likes

Comments

Jeg havde hende lige lidt med ud i kulden til lidt fotografering. Det er dog blevet lidt mere blåt i tonen end det er i virkeligheden. Jeg burde nok havde kunnet indstillet kameraet bedre. Men det er ikke min rigtige kamera jeg brugt. Kun det på min tablet. Og det er jeg ikke rigtig dus med.

Hun er kun halvfærdig endnu. Men jeg er så utålmodig....😄

Likes

Comments

Ja så tror jeg at jeg holder fyraften. Det er virkeligt et stort arbejde med at male alle blomsterne på hendes blomsterhat. Så man bliver lidt træt i øjnene.

Likes

Comments

Ting tager tid.... Det er et pillearbejde der forestår. Alle blomsterne der er på hendes hoved, hat eller hvad man skal kalde det. 

Likes

Comments