Allmänt

https://open.spotify.com/track/6ZICOCokC06Ns8i5gzsZr3

VI ska inte låta någon kille någonsin trycka ner oss, få oss att känna sig dåliga och vi ska heller inte utnyttjas av killar!

Den här låten av underbara Penny Schulman går om och om igen på högsta volym, när jag ligger ute i solen med datorn i knät och skriver detta korta inlägg.

Helgen går åt till att bara vara, de få kompisar jag har firar studenten med sina nära och kära så då passar jag på att bara ligga ute i solen och läsa hungergames trilogin, ja tro det eller ej men jag läser den vääldigt tjocka boken och jag tipsar er, läs den, hur grym som helst! Tänkte kolla på serier denna helgen var tanken meeen jag har kollat klart på alla serier och väntar nu på att det ska börja sändas nya avsnitt, tyyp en av de jobbigaste sakerna som finns, eller är det bara jag?!

Har du något tips på en bra serie eller film man kan sätta på nu under sommarlovet? Kommentera gärna här nere, och har du inte lyssnat på Pennys låt tipsar jag dig om att göra det ;)

XOXO Lonelygirl
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget om mina favorit låtar så råkade det bli liiite för många så jag delar upp det.

Jag veet att jag har många favoriter men jag är ett musik freak

Me gusta eschuchar música <356

- Hide Away - Daya

- Hurts so good - Astrid S

- Into you - Ariana Grande

- Irresisitble - Fall Out Boy

- Legacy - Eminem

- Life of the party - Shawn Mendes

- Like toy soldiers - Eminem

- Little do you know - Milly & Tash

- Little things - One Direction

- Middle - DJ Snake

- Ride - Twenty one pilots

- Tenerife Sea - Ed Sheeran

- The Ocean - Mike Perry

- Tjejer är bäst - Penny Schulman

- Waves - Jai Waetford

- We are - Peg Parnevik

Likes

Comments

Yaaaass som det står som rubrik, detta är då 20 av mina favorit låtar för tillfälligt och jag är ledsen att jag inte kan fixa så ni kan lyssna direkt, utan ni får söka på dem :( Har inte riktigt fått in ett flyt i bloggandet på den här bloggportalen än, men det kommer förhoppningsvis inom en snar framtid ;)

Och I know, många av låtarna är lite äldre, men de tär efter ett tag man inser hur bra de faktiskt är!

- Ain´t Your Mama - Jennifer Lopez

- Am i Wrong - Nico & Vinz

- Bed of Lies - Nicki Minaj

- Best Day of My Life - American Authors

- Bloodstream - Ed Sheeran

- Centuries - Fall out Boy

- Immortals - Fall out Boy

-Close - Nick Jonas

- Din tid kommer - Håkan Hellström

- Don´t you need somebody - RedOne

-En runda till - John De Sohn

- Gangster - PJ

- Gold - Kiiara

- Happy - Pharell Williams

- Hey, Soul Sister - Train

Hmmm hah hah, märkte att det var lite för mycket låtar, det blev typ dubbelt så många istället, sååååå detta är del 1 av mina favorit låtar just nu oops.

Och ja låtarna är i bokstavsordning, vilket jag också märkte nu ((:

XOXO Lonelygirl


Likes

Comments

Allmänt

​Jag har under senaste tiden haft det svårt för mig på alla möjliga sätt, en konstig period pågår och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den!

Allt började i början av vårterminen, skolan blev svårare, jag har alltid varit en person som har haft det hyfsat enkelt för mig, knappt behövt plugga osv men nu, allt kom som ett slag i magen, jag förstår plötsligt inte matte kapitlena, inte ens med hjälp av läraren. Språket (spanska) har blivit för svårt, det läraren säger går in genom ena örat, stannar knappt tio sekunder innan det försvinner ut genom andra örat, och bild? Själv tycker jag att bild är något jag är bra på, mina bilder osv jag har tecknat är snygga, MEN när jag sitter där i skolan och ska måla något som sedan betygssätts försvinner min fantasi, handen blir skakig och allt blir suddigt. 

Skolan är inte det enda som blivit svårt, jag har fått otroliga tics som gör det svårt för mig i vardagen, tics det är bara något min hjärna har skapat så varför fortsätter jag och skakar inte bara av mig dem?

Jag går i en sport men känner inte längre glädje av att utöva detta vilket jag aldrig skulle tro va möjligt, det är den mest fantastiska sport jag vet men tanken att sluta kommer upp i huvudet väldigt ofta.

Min teori är att jag har gått in i väggen, på senaste tiden har det varit för mycket, denna bloggen ska på något sätt få mig att koppla av, så med jämna mellan rum uppdaterar jag och skriver av mig.

Har någon av er någonsin gått in i väggen och hur gjorde ni för att bygga upp ert liv igen?

XOXO Lonelygirl

Likes

Comments

Allmänt

"Första inlägget", erkänner att jag skäms lite över namnet men det står still i mitt huvud, men det är ju trots allt det första inlägget på den här nyskapade bloggen! 

Lonely Girl, jadu du som läser, anledningen till namnet var nog för jag då och då känner mig tyst, ensam och känslan att jag står själv mot resten av världen sitter fastklistrat i mitt huvud. (är även ett stort fan av Gossip GIrl där det finns en lonely boy) Kanske finns det någon där ute som kan relatera till något jag i framtiden kommer skriva här, det är lite meningen med den här bloggen.                                                                

Som mindre har jag alltid försökt mig på det här med att skriva dagbok, skriva ner saker där ingen utom jag själv kan veta vad jag pratar om men det har inte gått bra. När jag de senaste veckorna har funderat efter, känns det som att skriva dagbok inte är tillräckligt, jag vill skriva ner mina tankar, åsikter och idéer men samtidigt vill jag att folk ska kunna ta del av det jag skriver. 

*Lunchpaus, tacoos* 

Därför, en solig dag som denna bestämde jag mig för att skapa den här bloggen. Lonely Girl är det namnet jag kommer att kalla mig för då jag inte vill att allmänheten ska veta vem jag är eftersom detta ska vara som min dagbok, men vem vet i framtiden kanske jag avslöjar vem jag är ;)

XOXO Lonely girl


Likes

Comments