Header
nouw.com/lonechristin

Skrevet i : Personlig, Tanker, Angst og depresjon, HISTORIEN MIN OM DEPRESJON
Tidligere i år var jeg langt langt nede. Jeg var i den mørkeste kjelleren dere kan tenke dere.. Det er tøft å skulle skrive dette, og jeg vet ikke om jeg kommer til å poste det heller. Det får dere se, om jeg faktisk tør. Men jeg vil ihvertfall skrive det ned til meg selv, for å skrive ned ting hjelper meg veldig. Det er en grunn til jeg har denne bloggen. Det er som terapi for min del, jeg har alltid elsket å dele, formidle og ha en stemme. Og ikke minst, få hjelpe andre i en lik situasjon, for jeg vet her sitter mange deprimerte sjeler rundt om, og dere skal vite at det kommer en dag ikke alt er like tungt, trist, og du kommer en dag til å se lyset i enden av denne tunellen. Det er en lang, lang vei å gå, men ikke gi opp. Stå i stormen, stormer roer seg alltid til slutt vet dere, og solen skinner ofte dagen etter. Tenk på det som en depresjon, det er som en flere måneders/år lang storm, men når du har fått den tiden du trenger, skinner solen igjen. Det vet jeg.

Da jeg kjente på noe for rundt 1 år siden, turte jeg ikke å si det til en levende sjel. Jeg hadde kjæreste, gode venner og en fantastisk familie rundt meg. Jeg var nærme et svennebrev, faktisk 2 uker før jeg stod med et svennebrev i hånden. I denne perioden jobbet jeg utrolig mye, og jeg elsket det. Jeg gledet meg hver eneste dag, og når svenneprøven faktisk ikke var langt unna ble jeg mer og mer motivert. Jeg sto på som aldri før, dro på jobb frivillig på søndager for å øve til den store dagen. Dette var noe jeg absolutt ville klare å bestå. Jeg jobbet hjemme med dokumentasjonen og forberedelsene mine til denne dagen, jeg jobbet med dette hele dagen, og på nattestid 2-3 uker før svenneprøven. 25.oktober 2016 var dagen jeg bestod og ble frisør. Og jeg har aldri vært mer stolt av meg selv, mestringsfølelsen. Den dagen de sa jeg hadde bestått, begynte tårene automatisk å renne ned. Jeg var sliten, men aller mest glad.

Jeg har alltid vært en person som elsker å dele hva jeg gjør, enten det er på Snapchat, Instagram eller Facebook. Jeg har alltid likt oppmerksomhet, eller bare ha kontakt med mennesker. Mitt siste bilde på Instagram for 2016 var 2. November. Dagene gikk, ukene dro og det ble jul. Jeg var mye syk i denne perioden, og kroppen var tappet for energi. Men jeg dro likevel på jobb. Men kroppen min ble oftere syk, så jeg var hjemme av og til, jeg trodde at jeg hadde influensen og noen ganger spysyken. Var det egentlig det? Jeg vet ikke. Men ej tror jeg vet svaret selv nå. Jeg la alle tanker og følelsene mine på hyllen, og tenkte ikke på helsen min, fordi jeg ville imponere, stå på å dra på jobb som et normalt menneske.

Det ble nyttår, endelig et NYTT år tenkte jeg. 2017 skulle bli mitt år <3 Ble det? Langt der ifra...

Jeg husker jeg skulle på middag med mine foreldre på en helt vanlig fredagskveld. Rundt 6.januar 2017 tror jeg datoen var. Vi begynte å spise sammen, jeg la på min tallerken, og spiste egentlig ikke noe særlig. Mamma er utrolig dyktig på kjøkkenet, så dette skyldes ikke maten, for jeg likte den veldig godt. Men jeg klarte ikke å spise mer. Mamma spør meg deretter om hva som er galt, hun ser det er noe galt. For jeg spiser ikke som jeg har gjort før, før har jeg slukt maten rett ned fordi jeg er så glad i mat. Men denne dagen, denne dagen gikk det ikke. Jeg hadde for mye tanker, følelser og alt som jeg hadde holdt inne i 3-4 måneder måtte ut. Jeg begynner å gråte. Panikk. Angstanfall. Dette var en fredagskveld, og det var endelig helg. Jeg hadde helgen på å komme meg igjen, fordi jeg skulle på jobb mandagen etter.

Og dagene gikk, tankekaos i hodet og følelser hadde nå kommet ut til mine nærmeste. Det var godt å endelig ha fått snakket ut, og fortalt dem det. Men var alt ute? Tror ikke det. Jeg bygget opp en slags "maske", og latet som alt var bra, og at jeg hadde det fint til alle rundt meg, igjen.. 26.Januar 2017 dro vi på firmatur til Gdansk, kjempe koselig tur men jeg hadde jo det ikke bra med meg selv på denne tiden. Jeg var ikke så mye utenfor hotellet når vi var her denne helgen, jeg ble ikke med kollegaene mine ut på shopping engang.. Og på toppen av kransekaken der, hadde jeg glemt igjen bankkortet mitt hjemme, så fikk uansett ikke shoppet som jeg ville der nede. Tankene kom, og jeg ble heller værende igjen på hotellet, og bare være for meg selv. Vi kom hjem sent lørdagskveld 28. Januar. Jeg dro rett hjem til mine foreldre. De hadde hatt julemiddag denne dagen, så jeg fikk rester. Jeg spiste ikke mye denne dagen heller, kroppen var sykt sliten etter all reisingen. Mamma lurte hva som hadde skjedd, eller hva som var galt. Jeg løy å sa at alt var bra, jeg hadde det fint. Selvom jeg gråt langt inn i meg selv. Jeg dro hjem, og sov ut.

Søndagen lå jeg i sengen hele dagen, datoen er nå 29. Januar 2017. Jeg så på serier, lå i sengen å gråt. Jeg hadde det utrolig vondt. Plutslig får jeg besøk, av mormor. Hun finner meg på soverommet, gråtende.. Hun spør om det går bra med meg. Jeg svarer ; Nei. Jeg må ha tak i mamma og pappa NÅ. Jeg hadde det så vondt fysisk, og garantert psykisk. Jeg følte jeg fikk hjerteinfarkt, jeg følte magen og ryggen skulle dette fra hverandre når som helst. Jeg følte også at jeg kom til å dø hvert eneste sekund nå. Mamma og pappa kom å hentet meg, og hun ringte legevakten med en gang. Jeg har selv aldri følt en så sterk og intense smerte noen gang. Det var noe alvorlig galt med meg, husker jeg at jeg tenkte. Klokken 19.00 kom jeg inn på legevakten, og han sjekker meg. Han tror jeg har fått nyrestein. Jeg blir da sendt videre på akuttmottaket på Åse sjukehus i Ålesund. Der ligger jeg i sykesengen på akuttmottaket i 2 timer. De sjekket meg for alt, blodprøver etter blodprøver. Jeg ble sendt videre opp i 5 etasje (?), og der ble jeg liggende. Mamma og pappa var der heldigvis med meg, men de fikk ikke sove over. Så jeg var helt alene etter besøkstiden var ute. Jeg lå der som en tomat, mildt sagt.

Legene kom inn hele tiden å så til meg, men om jeg trengte noe var jo det bare å trykke på den lille røde knappen. Men jeg ville jo ikke forstyrre legene med noe som helst, jeg ville ihvertfall ikke være til bry. Så jeg kviet meg hver gang jeg skulle trykke på den lille røde knappen, når jeg hadde det så vondt, følte jeg måtte kaste opp. Det tok vel 1 time, før jeg i det hele tatt turte å trykke på knappen, for å spør etter en liten spypose og smertestillende? Jeg var så kvalm og jævlig. Men at jeg kviet meg så hardt? Det forstår jeg ikke nå. De er jo på jobb for å hjelpe mennesker som meg. Så ja.. Der lå jeg.. I 2 hele døgn før jeg faktisk ikke taklet å være der mer. De fant ingenting som var galt med meg, ingenting. De tok CT og ultralyd, i denne kroppen var det ikke noe nyrestein. Hvorfor skulle jeg da være der mer? Jeg tok jo opp en sengeplass som kanskje noen andre heller trenger. Jeg ville ut. Jeg ville hjem. Jeg følte meg så alene der jeg lå. Men legene ville ha meg på sykehuset, men jeg klarte ikke mer. Jeg sa til dem at jeg MÅTTE hjem, så til slutt fikk jeg heldigvis lov til å dra hjem, pappa hentet meg og jeg var SÅ glad. Det var mange traumatiske hendelser på sykehuset, som jeg var vitne til. Men det er en annen historie..

Jeg dro hjem 31. Januar 2017. Og endelig var jeg hjemme igjen, det første jeg gjorde var å legge meg i badekaret i 2 timer. Det var så deilig, få renset hele kroppen fra sykehusbakterier og sykehuslukt. For sykehus lukter helt forferdelig, alt er sterilisert og sykehus lukter sykehus, noen som forstår hva jeg mener? Haha. Kvelden kom og jeg skulle legge meg. Jeg fikk ikke til å sove, og jeg begynte å google. Jeg husker jeg googlet "feilmedisinering". Veldig dumt, jeg vet. Jeg lå i sengen å kjente etter "feil". Tilslutt ble det så gale at jeg ikke lengre følte mine egne ben, og jeg var utrolig kvalm og svimmel. Jeg løper ned til min daværende kjæreste og gråter. Jeg roper "RING EN AMBULANSE, JEG MÅ PÅ SYKEHUS IGJEN". Men jeg var jo ikke feilmedisinert? Dette var klart og tydelig et panikkanfall. Han fikk roet meg, og jeg klarte tilslutt å sovne denne dagen.

Torsdagen 2. Februar 2017 dro jeg på jobb, var egentlig ganske så tom denne dagen, følte selv at jeg ikke klarte å arbeide normalt. Jeg var tappet for energi, og jeg var ikke meg selv. Men jeg dro likevel på jobb, sto på nok en gang og jobbet. Men det gikk ikke lengre. Fredagen 3. Februar dro jeg hjem til mine foreldre igjen, gråtende.. "Nå klarer jeg ikke mer. Kroppen, hodet og meg er ikke "tilstedet" lengre.. Jeg har det ikke bra, jeg klarer ikke å prestere mer". Denne dagen var alt over. 3. Februar 2017 ble starten på en lang, dyp depresjon som varte i flere måneder. Dette året har vært utrolig tungt, tøft og lærerikt. Jeg har følt på følelser, tanker og alt som jeg ikke viste jeg selv hadde engang. Jeg har gått gjennom noe jeg ikke unner min verste fiende. Ta vare på dere selv, ta vare på de rundt deg og ikke minst ta vare på helsen <3 Det skulle jeg gjort for lenge siden..

Dette ble et så langt innlegg at jeg kommer nok til å skrive et innlegg om selve depresjonen også, og tiden etter depresjonen. Dere kan gjerne dele innlegget, i håp om å hjelpe flere i samme situasjon <3 Psykisk helse er ikke noe å tulle med, det må man ta på alvor. Jeg håper også min historie kommer til å hjelpe mange i samme situasjon, men også de pårørende som ikke forstår hvordan det er å slite psykisk..

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Ukens, Spørsmål og svar

UKENS HØYDEPUNKT
Det var å gå i fakkeltog mot pels. Så glad jeg er at mennesker står opp for de stakkars dyrene. Det var også utrolig koslig å få mamma og pappa hjem igjen fra Barcelona, lørdagskvelden koset vi oss med ost og kjeks med litt vin også. Herlig!

UKENS OPPTUR
At jeg endelig har fått døgnrytmen på plass, nå klarer jeg å legge meg såpass tidlig at jeg klarer å stå opp i en normal tid på morgenen. Det var jo helt krise tidligere..

UKENS NEDTUR
Garantert at jeg dessverre ble hacket på min egen Facebook. Hvem får seg til å gjøre sånt? Er jo bare idioti, og man finner jo IP adresser av hvem som er logget på? De hadde sendt ut mange meldinger til mange av mine venner.. Og om de hadde trykket på den linken hadde de også blitt hacket.. Skummelt!

UKENS SANG
Denne uken har det vært to sanger som jeg har skrudd høyt opp på! Og de er helt RÅ med sub og god bass! Den ene heter «Senses - prismo» og den andre «Bad Karma - Axel Thesleff».

UKENS CRAVING
Jeg spiser ekstremt lite fortiden, men har laget noe godt hver eneste dag til middag. Men veldig variert. Har ikke hatt noen ordentlig cravings denne uken.. Satse på matlysten kommer seg denne uken! Jeg elsker jo mat!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG
«Hvorfor skal alt være så jævla fint og perfekt»
Og
«Eventyret med Børning 2»

UKENS BILDE

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig, Blogg, Favoritt Instagrams

Tenkte det kanskje kunne vært kjekt med et lite innlegg om mine topp 5 Instagram favoritter! Det har blitt så utrolig stort, gleden av å dele og videreformidle det vi gjør på sosiale media. Det er en fantastisk ting. Og at noen faktisk kan leve av dette? Det er jo bare å ta av seg hatten for. Det tar nok tid å planlegge hva du skal dele, hvordan du skal formidle det og hva du selv står for, på lik linje med blogg, bare på en blogg er det nok mer tekst. Det er mye mer jobb en hva man egentlig tror, og ser utenfra! Jeg heier på dere, alle sammen. Vil du noe godt nok, så klarer man det som regel!

Her er mine topp 5 favoritter på Instagram

#1 SILJE KRISTIANSEN - hun er bare helt nydelig tvers gjennom. Hun er utrolig hyggelig, snill og god! OG hun her får dere kanskje se i fremtiden på Snapchat vloggen vår på «nouwbloggerne». Så utrolig gøy, vi får se når det blir! Legg den til så DU er oppdatert på hvem som er med og følge med på hverdagen til 7 andre bloggere fra Nouw.com

#2 ANNIKEN JØRGENSEN - dama er jo bare helt RÅ, hun er full av følelser og tanker. Hun har et glimt i øynene som oser «ekte» av. Jeg kan kjenne meg godt igjen i henne etter å ha sett Bloggerne på tv2 livsstil! Hun er så søt, pen og virker utrolig snill og god! Liker Anniken utrolig godt!

#3 REBECCA FORSBÄCK - åh, hun er bare helt fantastisk, vakker og er bare vanvittig snill og god tvers gjennom. Hun poster ofte på Instagram og bildene hennes er bare SMASHING! Dere skal ikke se bort ifra at hun kommer til å gjestevlogge på Snapchatten hun og! Det blir spennende. You go girl!

#4 ESPEN HILTON - FOR en mann, for et menneske, for en personlighet! Espen er bare fantastisk innvendig og utvendig. For en utstråling han har! Jeg kunne lett giftet meg med han her altså! Han er så ekte, så mye følelser og inntrykket etter å ha sett på Bloggerne i år har bare steget 100 hakk oppover, du er en sterk og en god person. Stå på! Åååh, som jeg gleder meg til å lese boken - SELFIE. Wow!

#5 MARIELLE TOMINE - herregud, for en vakker skapning. Bildene hun legger ut på Instagram er så og si helt perfekte! Hun er kanskje utrolig fin å se på, men hun er en utrolig snill og god som person også! Jeg ser virkelig opp til denne dama, hun er fantastisk. Med snart 4 småbarn i hus, fullt opp med jobb og annet så er hun en SUPERMAMMA. Hun er med i nouwbloggerne snappen, men har ikke en fast dag, men hun har nå snappet en gang og jeg håper hun vil igjen. Du er god tvers gjennom!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag, Tanker

Det har vært så utrolig koselig igår. Jeg og en venninne ble sittende med meg, vi drakk litt vin og koset oss med ost og kjeks. Vi satt på litt gøy musikk, og bare koset oss. Etterhvert kom det litt folk også. Så det var jo utrolig gøy!

Nå skal jeg ta meg en god å varm dusj, og ordne meg for dagen. Jeg har nemlig snappen idag på «nouwbloggerne» (det er bare følge oss på Snapchat). Det er så utrolig gøy å se at den har vokst så mye på så kort tid. Utrolig koselig å få snakket med dere, svare på spørsmål og ha en god kommunikasjon med leserene.

Idag er det søndag og det betyr avslapping på høyt nivå, det betyr chill og film, godteri og brus. Idag er alt lov dere, junkfood og grandiosa. Bare spis og kos dere idag, det er helg ennå. Heldigvis!

Herlig! Jeg skal nyte dagen og bare slappe av og gjøre hva jeg vil. Jeg burde kanskje støvsuget i leiligheten. Men vet du? Jeg tar det heller på mandag, for det er ennå helg og jeg vil kose meg å gjøre hva enn jeg vil. Så det må dere også gjøre! Vi har flere ukedager, enn helger folkens, nyt nyt nyt! Vi har nok dager der vi kan støvsuge, og vaske hele huset men vi har få nok helgedager der vi kan koble av, kose oss og gjøre hva vi vil. Vi skal ikke ta alt for gitt dere, husk på det!

Vi snakkes, kos dere <3

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Tanker, DYREVERN

Ikveld har jeg gått i fakkeltog mot pels i Ulsteinvik. Det var et godt oppmøte, men skulle helst ønske det var hele bygda og litt til som tok turen ikveld. Men dem som møtte opp var veldig flinke, og vi hadde en veldig fin tur sammen.

Da har NOAHs Fakkeltog mot Pels blitt arrangert for fjortende gang – og det er viktig å vise politikerne at vi er mange som fortsatt ønsker tomme bur. Vi har sagt at vi gir oss ALDRI, og det gjør vi virkelig ikke!

Jeg er stolt av meg selv som har troen på å få tomme bur en gang i fremtiden, jeg håper virkelig vi får til dette! Jeg kommer nok til å stå opp for Fosnavåg neste år å jobbe frivillig med dette, og lage et arrangemang der ute til neste år. Jeg håper å se DEG der i 2018!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag

Som dere vet så døgnet jeg igår, og da trodde jeg at jeg skulle våkne i en mer normal tid, altså rundt 10-11 tiden. Jeg la meg igår klokken 00.00 og våknet av at pappa stod utenfor vinduet mitt å banket på klokken 13.00 altså, jeg har sovet i 13 timer. Jeg trodde virkelig jeg skulle våkne før. Men da har kroppen tydligvis vært langt i koma inatt.

Nå skal vi besøke litt familie og bare ha en koselig lørdag sammen. Senere blir det fakkeltog mot pels i Ulsteinvik, og jeg håper å se mange av dere der. Så skal vi ha ostekveld senere, det blir koselig!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag, Tanker

Jepp, dere leste riktig. Nå har jeg vært våken i nøyaktig 27 timer, og ikveld skal jeg legge meg tidlig. For nå må jeg virkelig få i orden denne døgnrytmen. Jeg har vært så fæl å vært våken altfor lenge på nattestid, og sovet utrolig lenge på dagene, noe som ikke helt er bra i lengden. Dagene blir fort korte og man får ikke gjort så mye. Og det har jeg virkelig merket i det siste, plutselig er det kveld og alt som ikke har blitt gjort blir satt ugjort... Jeg har mange mailer jeg skulle gått gjennom for lenge siden, som jeg heldigvis har fått gjort mye av idag når jeg har vært våken så lenge, da får man gjort unna virkelig mye. Jeg trengte virkelig å "døgne" for å innse at man ikke kan ha slik døgnrytme, jeg gleder meg til å legge meg tidlig ikveld og stå opp i en normal tid imorgen. Det skal bli godt med rutiner igjen, og planlegge skikkelig dagene fremover. Både når det gjelder blogg og det sosiale livet.

Er det flere av dere som sliter med normal døgnrytme? Det er skikkelig dritt, for du har så mye du skal gjøre iløpet av en dag, så gjør ikke du annet enn å sove bort halve dagen. Bah, jeg gleder meg virkelig til å få en skikkelig god døgnrytme nå. Det er skikkelig etterlengtet, og man kjenner det nok godt på kroppen også. Jeg kjenner jeg har vært utrolig sliten, både i kropp og sinn når døgnrytmen har vært såpass dårlig i det siste. Jeg har liksom ikke fått til å sove, bare ligget å vridd meg. Jeg har vært trøtt og klar for sengen, men kroppen berre "nope, jeg vil være våken litt til jeg". Så har klokken bare blitt mye, og jeg har ikke fått til å sove før sånn 3-4 på natten. Og det er jo altfor sent...

Ikveld har jeg planer om å legge meg rundt 23.00 tiden eller 00.00. Og helst stå opp rundt 09-10 tiden imorgen. Håper dette funker da! Ha en fortsatt fin fredagskveld kjære dere. Ps: Husk å se The voice klokken 19.30, vår kjære Elise Nærø skal opptre live og det må dere få med dere. Hun er fra Fosnavåg for de som ikke vet det! Hurra! STEMSTEMSTEM!!!!

Likes

Comments

Contains affiliate links Skrevet i : Tanker, Reklame, Halloween 2017, KAMPANJER, Affiliateslenker

Innlegget inneholder reklame og annonselenker

Herlighet, dere! Det nærmer seg halloween med stormskritt, og det er ikke lenge igjen til det braker løs med halloween-party's og mye annet gøy fremover. Det å feire halloween i seg selv er bare dødsgøy! Jeg elsker kostymer, og pynte til leiligheten med mye artig. Så halloween gleder jeg meg kjempe mye til nå. Jeg og en venninne har store planer om å pynte hele leiligheten med mye skumle halloween gjenstander. Vet ikke helt hva vi skal kjøpe inn ennå, vi får se hva vi finner ut og hvor vi skal kjøpe ting og tang. Det kommer nok til å bli morsomt å finne alt vi har lyst å kjøpe inn. Jeg er ihvertfall SUPER gira! Invitere mange av vennene våres å bare ha det kjekt og hyggelig. Om det blir så bra som jeg forestiller meg selv i mitt eget hode, så blir det nok tidenes fest. Æææh, blir SÅ bra.

Jeg har sett Nille og Europris har MYE halloween dekorasjon, og mye annet gøy. Jeg har så lyst å pynte til med hodeskaller, skjellett som står i gangen, eller utenfor døren, hekser og mange andre skumle gjenstander. Jeg kom faktisk over Teknikkmagasinet nå, og de har SÅ mye forskjellig til halloween feiringer, ja de har så sykt mye gøy! Det må dere sjekke ut om dere også skal ha halloween-party hjemme, å vil lage til hus eller leilighet litt skikkelig til. Jeg vil ihvertfall gå all-in for det, om jeg virkelig skal ha en bra halloweenfest her hjemme. Jeg håper all planleggingen og innkjøpet går i boks. For det hadde bare vært helt sykt kult! Og all dekorasjon og innkjøp kan jeg lagre å ha til neste år igjen også, så det er jo bare helt supert. Ååh, jeg er så spent og sykt lyst å få til noe bra her med gode venner på besøk, det er allitd så hyggelig.

Og vet dere hva? Det beste med Teknikkmagasinet nå er at de har 3 for 2 på alt av halloween gjenstander, fra kostymer til dekorasjon, de har til og med kampanje på alt av sminke og masker. Så sykt kult, da finner vi nok lett alt vi må kjøpe inn til festen. Jippi! For å komme til salget av kostymer og klær til halloween kan du trykke HER , og HER finner du alt du trenger av sminke, synes det er SÅ sykt kult med åpne sår som man lager av lateks. Det er såååå ekkelt. Vil du ha litt dekorasjon til hjemmet finner du det HER. Lykke til med halloween feiringen og håper dere får en fin aften denne dagen. Jeg kommer til å poste et innlegg om hva jeg skal kle meg ut som, jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Men har jo fremdeles litt mer tid, men hadde vært greit å finne det ut snart. Jeg skal også vise dere mange bilder her på bloggen om vi lager til tidenes halloween-party her i leiligheten, jeg gleder meg. Hva skal DU være utkledd som på halloween?


Inspirasjonsbilder er hentet fra Teknikkmagasinet.no

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Blogg, Mat

For en fin dag, dere. Idag har dagen virkelig vært perfekt, og det er den fortsatt. Fikk først kjekt besøk av mine besteforeldre, de kom med en pakke ostepop og yatzy spill. Så utrolig koselig! Jeg og farmor har alltid brukt å spille yatzy sammen, så lenge jeg kan huske. Herlig! Etter det så sminket jeg meg, og ordnet meg til jeg og en venninne skulle ut å ta noen bilder. Bildene får dere se her på bloggen imorgen når jeg har fått sett gjennom de.

Når vi var ferdige med photosession, dro vi på en lokal resturant som heter Prego. Jeg har et ubrukt gavekort fra julen som vi benyttet oss av. Utrolig koselig å ha med sin bestevenn på en koselig date. Hun har vartet meg opp hele forrige uke, så det var på sin plass at jeg skulle ta henne med på resturant idag.

Vi bestilte oss først hver sin forrett, og det var nydelig godt. Jeg bestilte reker med brød, og det var mer en forventet det som kom på bordet, utrolig god mat. Venninnen min bestilte stekt aubergine med tomatsaus og basillikum. Jeg fikk smake på hennes, og den retten var sykt god! Den skal jeg ta neste gang!

Til hovedretten bestilte vi hver sin pizza som også var utrolig gode, men vi ble veldig for mett. Så vi tok med oss pizzaen hjem, så vi kan spise til kveldsmat eller imorgen. For en herlig dag <3

Likes

Comments