Lone-Christin Stenersen
Header

PERSONLIG, KJÆRLIGHET

Vi alle er forskjellige, har forskjellige syn på livet, har forskjellige meninger og handler forskjellig. Og vi er like mye verdt alle sammen. Hele verden.

Mine verdier her i livet har jeg hatt siden jeg var liten, siden jeg oppdaget egenskaper med meg selv, hva jeg må jobbe med og hva jeg skal beholde godt på. Jeg er veldig opptatt av verdier og egenskaper ved meg selv, og at jeg hele tiden skal være den beste versjonen av meg selv. Jeg vil være meg, ingen andre og det tror jeg mange har fått med deg. Hvert eneste menneske er unik på sin egen spesielle måte. Og det må vi alle huske på!

Mine verdier i livet er

🌸 Trofasthet - grunnen til at jeg skriver det aller først, er fordi det er det jeg er mest stolt av med meg selv, jeg har aldri vært utro eller vært uærlig med noen jeg har vært sammen med. Og det er jeg SÅ glad for. For det er noe av det viktigste i følge mitt hode. At man skal stole på partneren sin, og ikke gå bak ryggen på en du elsker.

🌸 Kjærlighet - noe av det fineste, trenger jeg og si mer?

🌸 Ærlighet - litt av det samme som med trofasthet, man skal være ærlig og si sannheten, men ikke bare til partneren sin, du skal være ærlig med vennene dine og familien din. Alle rundt deg.

🌸 Lojalitet - denne egenskapen er også veldig viktig, være vennlig og hyggelig mot de du er med, og de du møter på. Jeg er veldig imøtekommende mot andre jeg ikke kjenner, og vil hjelpe dem som trenger meg. Hjelpsomhet og vennlighet.

🌸 Respekt - man skal alltid ha respekt for andre mennesker, vis respekt og du får det tilbake. Jeg er veldig opptatt av å respektere andre, at vi alle er ulike, du vet aldri hva en person går gjennom.

🌸 Likeverd - vi er alle like mye verdt, om du er mørk, hvit, gul, homofil, lesbisk, bifil, same, indianer, spåkone, eskimoer, satanist, kristen eller noen lignende. Vi er alle ulike, tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle var like. Hadde vært SÅ kjedelig, vi trenger de fleste personligheter rundt oss. Noen som trøster, noen som er snille og noen som er livlige å som lager litt liv rundt deg. Vi trenger de fleste. Husk på det, vi er alle like mye verdt <3

🌸 Friheten - vi lever i et fritt land folkens, husk på det. Vi kan gå fritt rundt, vi kan gjøre hva vi vil (etter loven selvsagt), men vi har friheten til å være oss selv, reise og oppleve. Det er ikke alle som har like mye frihet. Vi er heldige!

🌸 Humor - elsker all form for humor. Tørr, grov og hysterisk morsomme vitser. Haha! Humor er så viktig å ta med seg i livet! Og det er også viktig å ta det med en god klype salt om du ikke finner det så morro. Jeg elsker å le, ha det gøy. Det er livet, dere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

PERSONLIG, PSYKISK HELSE

alle også ha ei riktig god nyttårsfeiring!

Mitt nyttårsforsett blir fortsatt det samme som i fjor og året før det! Takk og lov ✨

Sa hjerna mi!
Peace and some love in all, the happiness.

Livet er NÅ!

Vinter, fjøre, hav, salt, og meg selv. Heldigvis familie og venner. Sommer og vår kommer rett rundt hjørnet!✨

Jeg håper virkelig alle som går gjennom hvert sitt, har vi alle noe å slite med. Hver for sitt! 💗 Vær deg selv, og du får den beste versjonen av deg selv, til slutt!

La vie est belle; livet er vakkert! ❤️ Det er alltid to, tre eller 4 av en og samme sak. Og jeg håper på det beste, livet er fyllt med ro og glede. I mitt hjerte ihvertfall!

Familien er det viktigste man har uanstt hvor i verden, alle og en hver har uansett en hvor man kommer fra! Takk og pris💗

En god latter forlenger livet✌🏼 Vi må alle oppdage ferden, langs vegen, men jeg er alltid den samme som jeg var, og ville hvert! 💗 Et hav av muligheter dukker opp, og en ny epoke er vi inne i!

La 2018 bli et minnerikt og fint år for de fleste!✨ Fordi du ga meg både medgang i motgang! Tusen takk for du er den DU er.

Likes

Comments

UKENS

AKKURAT NÅ
Nå spiser jeg julebrød og et glass biola til frukost, og skal snart bade i jacussi, slappe av og nyte varmen ute i kulden. Herlig!

UKENS HØYDEPUNKT
Julebordet igår var så koselig, og kjempe kjekt! Det er så lenge siden jeg har vært ute nå, og det var utrolig gøy! Masse god mat, god drikke og god stemning!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Når kattene river ned juletreet, eller vil ut når jeg skal bort. Jeg bor ganske nærme hovedveien og jeg vil ikke at mine søte små skal være ute når jeg er borte, så jeg lufter de alltid to timer før jeg drar noen plass.

UKENS OPPTUR
Definitivt overraskelsen fra mamma og pappa, en pakkekalender! Jeg er nesten i sjokk enda, de er bare verdens beste foreldre. <3 Tusen hjertelig takk!

UKENS NEDTUR
Absolutt ingen nedtur denne uken! Heldigvis!

UKENS TANKE
Den har gått til å psyket meg opp til julebordet ute, og det gikk over all forventning! Vi har dratt på julebord nesten hvert år, og jeg elsker å samle familien å ha det fint sammen. Det er så koselig!

UKENS CRAVING
Klementiner, julebrød og risboller. NAM!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG
Julen ifjor var ikke den beste
Ikke la deg lure
Første søndag i advent

UKENS BILDE

Likes

Comments

HVERDAG

God morgen kjære fine lesere. Idag våknet jeg opp hjemme hos mamma og pappa, og vi hadde herlig frukost. Minte meg litt på en tidlig julemorgen, åh så koselig.

Jeg har allerede vært innom leiligheten min og matet kattene, så nå er de ute å lufter seg en liten tur. Nå skal jeg bare kose meg med en aldri så liten serie, pepperkake og caffe lattè i hånden. Elsker slike herlige morgener som dette, rolig og avslappet.

Ikveld er det jo duket for årets familiejulebord! Jeg gleder meg, samtidig som jeg gruer meg til folkemengden ute, men det skal nok gå fint. På agendaen idag består av å lakke neglene til min kjære mor, ordne henne på håret, og meg selv. Finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld, og bare slappe av før kvelden plutselig er her. Ha en fin lørdag alle sammen! <3

Likes

Comments

HVERDAG, ANTREKK

Nå er snart fredagskvelden her, og vi skal til å bake julekaker som jeg nevnte tidligere. Jeg har også vært på besøk hos besteforeldrene mine. Alltid hyggelig med historier fra "gamle dager", som ikke egentlig er så lenge siden.

Haha, jeg er så glad i å høre artige historier fra farmors tid når hun var ung. Og besteforeldrene mine har 50 års bryllupsdag i Februar 2018. Herlighet, såååå koslig! Det er ekte kjærlighet det!

Jeg ville egentlig bare vise dere denne fine genseren som jeg fant i klesskapet mitt hjemme med foreldrene mine. Jeg tror jeg kjøpte denne på Nelly, for 5 år siden eller noe, og har typ brukt den to ganger. Altsååå, haha! Men den har blitt en favoritt allerede. Så fin, og så deilig nå på vinteren! Yey😃 Elsker gjenbruk!

Likes

Comments

HVERDAG

Heihei, fine mennesker!

Nå er det endelig fredag igjen dere, herlighet som tiden flyr. Idag skal jeg bake julemanner/kvinner sammen med familien min, og jeg har fått i oppdrag å male dem. Yey! Det er det kjekkeste jeg vet, og jeg elsker å være kreativ. Senere skal jeg dra til noen venner, så denne dagen er full. Det er deilig å ha planer. Føler jeg får gjort mer, både ute og inne.

Haha, jeg våknet forresten opp til at kattene hadde hoppet opp i juletreet å revet det ned. Haha, huff. De er heldigvis ute nå å løper ifra seg, så skal jeg ta meg en dusj før jeg ordner meg for dagen. Ha en fortsatt fin fredag, så snakkes vi senere. <3 Hva er deres planer for dagen?

Likes

Comments