nouw.com/lonechristin

Skrevet i : Hverdag, Ukens

UKENS HØYDEPUNKT
Denne ukens høydepunkt er garantert helgen og Jugendfestival! Hele stemningen var på topp og alle var i godt humør. Så definitivt det!

UKENS OPPTUR
Selvfølgelig når vi fikk mye krabber og piggvaren! Det var garantert denne ukens opptur, var så utrolig gøy!

UKENS NEDTUR
At jeg har blitt syk.. Ligger i sengen med full feber og orker ikke noe som helst.

UKENS SANG
Har fått helt dilla på Lust for life av Lana Del Rey. Utrolig fin sang.

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG

Det må bli dette : JEG BLE ANGRIPET

UKENS BILDE

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag

Nå er jeg endelig kommet hjem og bare slapper av sammen med en venninne. Var så deilig å komme hjem, men måtte rydde med en gang jeg kom inn døren. Såg ikke ut her, kattene har virkelig styrt på her. Huff! Ser ihvertfall noe lunde ut nå.

Tenkte å fortelle dere om noe av det flaueste som har skjedd meg. En gang jeg var på butikken, og var på vei ut så plutselig stod jeg midt i butikken i trusen! Skjørtet mitt hadde knyttet seg opp og datt rett på bakken, er det mulig? Haha! Det er så sinnsykt morsomt å tenke på nå. Dere skulle sett de rundt meg. Huff, for et syn!

En annen gang så klarte jeg å drepe motoren midt på hovedveien etter ett kryss, lagde den syke køen også, og folk tutet som aldri før. Hahaha!

Har dere noen morsomme historier? Fortell!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Da kjører vi straks fra Ålesund, hatt en utrolig fin helg. Så det blir også veldig greit å komme hjem nå kjenner jeg. Kygo var helt rå å få se live også, så sykt show!

Nå gleder jeg meg bare til en ny hverdag igjen, med jobb. Det skal bli godt å komme tilbake, i gode gamle rutiner. Blir litt skeiing når man har ferie og mye søvn også har det vært, men det trengte jeg faktisk.

Men nå er jeg klar for å stå på og jobbe mye, samtidig ha et fint hjem og skrive mange mange gode innlegg til dere her på bloggen. Har vært litt sløvt kanskje denne helgen, men satser på dere forstår når jeg har vært borte på Jugendfest!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Blogg

Da er jugend over for denne gang, et år til neste gang. Har hatt en kjempe kjekk helg at med mange fine mennesker. Vi har hatt det så utrolig gøy! Dette er minner for livet.

Akkurat nå sitter vi bort med en kompis av min venninne, bare chiller her til vi orker å dra hjem igjen. Vet ikke helt når det blir, men tror vi skal sove litt mer. Er så utrolig trøtt nå, helt gåen. Så skal bli godt å komme hjem.

Når jeg kommer hjem skal jeg rydde og vaske hele leiligheten IGJEN. Haha!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Antrekk

Da er gjengen klar for dag to på Jugend! Idag kjører vi stilen litt mer casual og chill. Og det er såå digg! Hva skal dere idag da? Noe liv hos dere? Må ihvertfall kose dere mye. Så skal jeg og prøve på det!

Her er dagens outfit!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag, Personlig

Hei søtinger. Tenkte å skrive et innlegg om ting jeg aldri forlater hjemme. Håper dere liker det!

1. Selvfølgelig min kjære iPhone, den og laderen forlater jeg aldri. Ihvertfall svært sjelden.

2. Har alltid med meg nøklene til leiligheten og bilen.

3. Er avhengig av tyggis, så det har jeg selvfølgelig med i vesken hver dag.

4. Snus? Jepp!

5. Forlater heller aldri mine kjære leppestifter, har sikkert 20 i vesken i forskjellige farger. Haha!

6. Penger og kortet mitt, samt serfikat.

7. Tar faktisk alltid med meg denne brikken til banken også, kanskje jeg burde legge den i en sikker plass. Men da er jeg sikker på jeg ikke finner den når jeg trenger den.

8. Deodoranten er alltid med! Hater å føle at jeg lukter, om jeg er ute eller bare på tur.

9. Hodepinetabletter aka paracet, hater å få hodepine så har jeg ikke tilgjengelig smertestillende. Jeg får en intens bankende hodepine, så dere kan tenke dere hvor jævlig det er.

10. Meg selv? Haha!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Idag, dere! Idag smeller det i hele Ålesund by! For det er nemlig duket for en sinnsyk fest. Det er Jugendfest 2017 og jeg gleder meg sånn! Dere aner ikke, det blir helt kanon. Hvilke artister gleder dere mest å se? Jeg tror jeg setter en knapp på Tiesto og Julie Bergan.

Det blir såååå bra! Akkurat nå sitter vi på fergen mot byen, men skal først en tur på moa. Har dere det bra?

Jeg elsker konserter, stemningen og menneskene. Alt er bare så bra, alle er glade og alt er bare helt fantastisk. Folk danser og koser seg, nei det er noe med det!

Snakkes!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag

Da er jeg så godt på vei til Ålesund og klar for en skikkelig fest i to dager nå! Er sååååå giret! Er det mange av dere som skal dit? Rop ut!

Her er dagens outfit! Vet ikke helt om jeg skal ha på meg dette ennå hele kvelden eller om jeg skifter senere. Vi får se!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Hverdag

Da er jeg akkurat kommet hjem fra båttur, vi fikk piggvar og skate. Mange mange krabber så dette ble en vellykket tur. Det var så gøy å se pappa glitre når han fikk piggvaren, han bare strålte opp! Og da jublet jeg. Tidligere fiske når han begynner for fullt så har han ikke fått så mye som denne gangen. Noe så var utrolig gøy!

Nå gleder jeg meg kjempe mye til festivalen i Ålesund. Vi drar nå ganske snart. Jeg gleder meg sykt til Tiesto og Kygo. Det blir rått!

Vi snakkes senere!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Personlig, Skjønnhet

Hei dere flotte mennesker der ute i den stor verden. Hehe! Håper dagen deres er fin så langt! Har dere gjort noe spennende? Nå er jeg kommet hjem etter noen timer på båten, og nettopp dusjet. Jeg tenkte å vise dere hva jeg har i sminkepungen og hva jeg bare MÅ ha til enhver tid! For eks må ha dobbelt av i frykt for å gå tom en dag.

Høres det spennende ut eller? Satser på det! Jeg er helt avhengig av både foundation, pudder og øyenskygge. Det er noe jeg virkelig aldri må gå tom for. Ok, jeg setter eyeliner også på den listen, kanskje til og med mascara og bryn! Hahah, hva har vi igjen da?

Jeg er avhengig av sminke, jeg synes det er såååå gøy å eksperimentere og gjøre nye looks. Og elsker virkelig å kjøpe ny sminke. Er vel ikke alene der tror jeg? Hva er dine must haves i sminkepungen?

Altså! Den fargerike paletten fra Kylie Cosmetics, helt forelsket i fargene på denne! Den hete take me on vacation.

Deilige farger på leppestiftene, fra MAC, makeupmekka og NYX!

Foundation fra MAC, luminous fra JAN THOMAS, concealer fra MAC, Milani og Bare minerals og pudder fra MAC.

Mascara fra JAN THOMAS, dipbrow fra Anastasia, highlight/countur fra JAN THOMAS, countur også fra NYX, og eyeliner fra Lore'al.

Er litt usikker på hvilket merke dette er fra men tror jeg kjøpte det på Blivakker! Beste highlighteren etter Youngblood sitt!!

Selvfølgelig må jeg ha med desse fantastiske luktene, dufter nydelig! Escada, Versace og Viva la juicy. Du finner de over alt!

Må jo ha litt til håret også, selvfølgelig. Hårspray fra Redken, voks fra Cutrin, tørrsjampo fra Batiste. Fåes kjøpt på div frisørsalonger og tørrsjampo for eksempel Cubus, HM og Kicks.

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments