Header

hiss hiss hiss till att real techniques har börjat säljas på HM och andra vanliga affärer. Älskar verkligen dessa borstar! Perfekta för att skapa konturer, både med puder och flytande, funkar bra för att lyxa till vardagssminkningen också!

Uppdaterade min samling idag med en ny foundation borste. Har redan en foundation borste men den är ganska liten (näst längst ner) så det tar lång tid att applicera och svårt att få allt att flyta samman. Den rosa borsten & borsten längt upp är helt perfekta för att göra konturer och även den minsta borsten när man ska göra mindre detaljer, som kring näsan osv.

Real techniques finns att köpa på HM från 89:- upp till ca 150:- så värt varenda krona

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Spontan fika på nya espresso house vid Järntorget. Blåbär och vit choklad muffins + vit varmchoklad var extra välbehövligt efter ett tidigt jobbskift plus kvälls möte till sju!

  • 109 Readers

Likes

Comments

Om 122 dagar får jag äntligen åka iväg till Magaluf igen!! Längtar verkligen helt sjukt mycket, Denna gången blir det ju dock lite annorlunda. I år ska jag åka till Magaluf för att gå bartenderkurs med Barskolan. Det är nått jag velat göra hur länge som helst och i sommar är det äntligen dags att åka!

Sist jag var där var det ju verkligen helt fantastik! När vi var där på studentresa förra året så fick vi vara på just barskolan en halvdag. Vi fick prova på free pouring och göra varsin drink, hur roligt som helst​!!

bilder från förra året

Likes

Comments
  • 121 Readers

Likes

Comments