Header
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 68 Readers

Likes

Comments

Sitter i hjällbo och väntar på bussen, ska åka hem till matte som varit i Barcelona hur länge som helst! och ingen av Mona föräldrar är hemma så måste ta buss till Partille vilket tar hur lång tid som helst...

Dagens: hipanema//zara//Vans


  • outfits
  • 88 Readers

Likes

Comments


Likes

Comments

inte varit så mycket bloggande på sista tiden, men nu när jag kommit hem från magaluf och student tiden är slut och jag arbetslös så ska jag nog kunna få fart på det igen.

Kan ju börja berätta om magaluf som var helt otroligt. önskar verkligen att jag kunde stannat där varje dag resten av mitt liv! och allt blev ju så mycket bättre när vi bodde så många från lerums på samma hotell. Flyget ner var helt spårat och tror nog aldrig flygpersonalen har haft en sån jobbig flygning. Kaptenen sa att om vi inte lugnade ner oss skulle han ringa polisen så dom skulle ta oss när vi landat.

Grabbarna grus var grymt, men eftersom alla pratade svenska och man kände typ alla så kändes det lite som om man var ute i göteborg bara att det var 20 grader varmare. Men det var ändå grymt och kommer nog för evigt vara en av dom bästa resorna jag gjort!
Likes

Comments