Header
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsVäldigt taggad för att spendera två dagar i Helsingborg med min och den andra byggklassen även min favorit lärare är med, snälla känn den grova ironin.

Två studiebesök står på listan, beach fotboll och paintball. Paintballen är jag dock taggad för!

Likes

Comments

yo idag gör jag mitt första blogg inlägg någonsin, så jävla trippy. Hängde hos tandläkaren och efter det mötte jag upp med grabbarna, det var naic. Nu slö surfar jag och taggar morgondagen, då är det kneg och kaffe som står på schemat! ha det gött

Likes

Comments

Som dom flesta säkert vet är jag norsk, och jag bodde där tills jag var sju. Då flyttade jag med min mamma ner till göteborg utan att jag egentligen hade något att säga om det. Men visst jag var sju och förstod nog inte helt vad det innebar att flytta, iaf inte till sverige. Pappa är också norsk och har bott i mosjöen där både mamma och pappa kommer ifrån hela tiden. Men dom skildes innan jag ens föddes.

I Norge börjar man i första klass när man är 6år, gick på en skola jätte nära min mamma eftersom det var där jag bodde mestadels. Varje dag när jag skulle till skolan mötte jag alltid upp mina bästa vänner Krister och Marte. Hade andra vänner utanför min skola som jag brukade vara med, hade syskon och hela min familj inom max 1 timmas avstånd. Men en dag så skulle jag bara åka iväg och aldrig komma tillbaka, inte på samma sätt iaf. 

Jag undrar verkligen hur min familj tänkte, vad min pappa tänke, mina syskon och vänner. Men mest av allt undrar jag verkligen hur mitt liv hade sett ut. Vilket människa hade jag varit, vilka hade varit mina vänner? Eftersom mosjöen är en sån liten by jämfört med göteborg så antar jag att jag hade varit rätt annorlunda. Jag har fortfarande kontakt med några barndoms vänner och har fått några nya, men hade det varit dom jag hade haft som vänner om jag aldrig flyttat hit? Vilken relation hade jag haft med mina syskon?

Aldrig har den här tanken varit så jobbig som nu när det är student tider. Allas familjer bara samlas omkring dom, men min bor 120mil bort.


Likes

Comments
igår var det 18års fest för evelina som fyllde år i veckan. high school tema så cheerleders va ju ändå rätt givet! roligt kväll med bra människor. 

idag handlar min dag om att få klart två av gymnasiets sista uppgifter. galet att det bara är 10 dagar kvar till studenten, kan verkligen inte förstå det.

Likes

Comments

Och jag sitter här och försöker få klart mitt gymnasiearbete som måste var klart imorgon innan klockan tolv. Men skrev precis klart och måste bara lägga in det på datorn och lägga till lite bilder, samt gå upp tidigt som fan imorgon och få det gjort! för nu är allt i mitt huvud bal bal bal!!!


Likes

Comments

När jag gick till bussen precis så fick jag mitt kort pimpat med ett klistermärke! Det är Centralstationen som ger ut dom och det fanns massa olika att välja mellan. Så har ni vägarna förbi stan gå dit, det är utanför lindex mittemot subway!


  • tipsar
  • 384 Readers

Likes

Comments
Sitter och väntar på min allra första spraytan, aldrig gjort det och är livrädd för att bli orange... Haha men har bara hört bra saker om denna studion! Är hos bara sol studio i gamlestan, skriver mer och visar resultat senare!

Likes

Comments