Header
Det är helt sjukt att det verkligen är snart! Mössan är dock sjukt ful på mig och hade helst velat ha en matt skärm, men men. Drog ut en ståltråd i mössan också så den sitter lite bättre! nu är det bara klänningen som saknas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Sov hos Sofia igår med Sofie & ange. Och vaknade till världens finaste väder! så jag, Sofia och Sofie åkte till Partille åt Oves och nu sitter vi på triumf, åh älska detta väder!

  • 194 Readers

Likes

Comments

Sol, varmt och en pizza på det helt underbart


Likes

Comments

va ju tvungen att prova en till Loka crush smak, underbar! Va aldrig något fan av förra sommarens Loka twist, men crush förvånade mig verkligen!

Likes

Comments

Gud vilket fint väder det är! Och kör lektionen gick jätte bra, äter just nu en underbar kycklingsallad och ska snart gå på sista ispasset denna säsongen. Ikväll blir det krök hos Emelie och Felicia, så en helt perfekt fredag om du frågar mig!


  • 155 Readers

Likes

Comments
18 kalorier, smakar dröm gott vad mer kan man begära?

  • tipsar
  • 159 Readers

Likes

Comments

kan verkligen inte låta bli att räkna ner dagarna på praktiken, 6 timmar och 9 dagar kvar, så är det helt slut! 6 timmar kvar för denna gång. Sen skola i 4 veckor och sen är det ju bal och allt möjligt så ca 9 dagar praktik efter det.

Sjukt


Likes

Comments

andra teorilektionen, bokat riskettan och min första körlektion! det känns bra att äntligen ha börjat ta tag i det!

Körde MRL med Felicia också, känns som det är dags att ta tag i träningen också när man ändå är i gång med massa saker! Så produktiv idag igen! Solade en liten stund efter och sen kom bästa matte och hämtade mig, nu ska vi sova godnatt


Likes

Comments

haft en väldigt produktiv måndag, tränade imorse, införskaffade gymkort innan jag gick till ishallen också. så hämtade mamma mig så sov jag en liten stund innan jag åkte till hannah haha. åt mikado och skrev in mig i körskolan, passade väldigt bra för dom hade en teori start redan en timma senare! 

usch, imorgon är det dags för praktik igen och är inte sugen för 50öre. tre dagar och tre veckor kvar sen är jag fri från bygg praktik underbart. imorgon blir det en till teori lektion, och efter det förhoppningsvis gym. känner mig duktig.

Likes

Comments