Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 84 Readers

Likes

Comments

fixat klart allting inför imorgon, hoppas på en riktigt bra dag/kväll. åker till alingsås halv nio så åker jag med hanna till vårgårda, så ska vi äta frukost hela laget tillsammans innan vi börjar värma upp till matchen!

efter matchen ska jag, alicia och nadja hem till alicia och fixa oss sen till becks och föra innan vi beger oss till festlokalen! svårt att få till en bättre lördag än detta!

Likes

Comments


bara jag som älskar att köpa nytt smink? aja köpte denna paletten och borsten från hm för några dagar sen. älskar borsten och ögonskuggorna ska jag prova alldeles strax. borsten 69:- och paletten 49:-

Likes

Comments

träningen igår i vårgårda gick åt helvete, och då orkade jag verkligen inte träna två gånger idag plus att jag inte har fått sovit ordentligt denna veckan. Kände att det inte fanns någon ork att gå till skolan heller, så fick bli en profil träning idag bara. som förövrigt gick helt okej, först gick det jätte dåligt, och fick panik. försökte ta mig samman en stund och pratade med tränaren, sen gick det lite bättre.

spelade zon spel, och om jag gjorde mål var det värt 3 poäng. gillar egentligen inte sånt, men just idag kändes det okej och skönt för det kändes som jag ''kom till nytta då''. känner mig ibland annars bara i vägen för killarna och att jag bara förstör, antagligen därför det känns lite extra jobbigt om jag misslyckas för det känns som dom blir arga då. men iaf, gjorde ett mål = tre poäng = vinst! och då vann vi i svart var sin cola, inte helt fel!

Likes

Comments

Var lite bad och sket i skolan idag och åkte till Hannah istället, köpte massa gott på vägen hit så nu sitter vi och kollar på film och njuter.


  • 81 Readers

Likes

Comments

åh längtar så till 1 december! min mamma gör alltid en present kalender till mig. när jag var liten var det mest små leksaker och godis, nu får jag bara pengar i varje ask. men tycker fortfarande det är lika roligt!


Likes

Comments


  • 74 Readers

Likes

Comments

sitter i skolan och håller på med ett drama i svenska 3. och usch va trött jag är, så skrattar verkligen åt allt dör 😂

  • 73 Readers

Likes

Comments

fick inte fixat håret idag, kom ju på att jag skulle stå på öppethus i skolan och skulle vara där vid fyra. så åkte bara en snabbis till stan och hittade en blus jag ska ha på lördag med en svart tight kjol. dock hade dom den inte i min storlek inne men som tur var skulle dom få den imorgon, så hoppas dom får den.

bokade en frisör tid idag tills imorgon, känner att jag verkligen måste färga utväxten innan lördag! sen efter det åker jag till stan och köper blusen woopwoop! godnatt

Likes

Comments

du har lagt upp en fyndig status, fått flera likes och sedan ser ett stavfel.när du loggar in och har en ny friendrequest från någon du flörtat med
när det sedan gått 10 minuter utan några likes

när du loggar in en timme senare och har fått över 40 likesnär du har skickat en friendrequest och personen inte accepterar

när din chef addar dig som vännär en riktig snygging kommenterar alla ditt spans bilder

Likes

Comments