Header

har haft sjukaste helgen!! och har fortfarande inte fått någon dator än, hatar det verkligen... i morgon blir det upp tidigt för ännu en praktik vecka, får hoppas det går fort!! ska på
sån jävla körskola grejs imorgon woopwoop.
Nej men nu ska jag fortsätta kolla i gamla skolkataloger, roligaste som finns typ!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

går och lägger mig nu och taggar hockeyprofil imorgon bitti woopwoop! sen på kvällen blir det att träffa lite folk osv... shit va intressant cool har verkligen helt på riktigt spelat sims sen jag typ kom hem idag... haha så jävla roligt!!


Likes

Comments

underbart att jag har spelat sims sen klockan tre ungefär yes haha så jävla roligt! tänkte dra till gymmet och träna + sola lite, men måste ta bussen då och pallar inte det när det spöööö regnar blush så blir mer sims spelande för mig woopwoop!

peace!

Likes

Comments

älskar verkligen att min skoldator är baj, och mamma har lyckats slarva bort min gamla dator som är typ halv trasig som jag har lagt undan... haha, men ska förhoppningsvis åka och köpa en ny dator snart woopwoop!

skolfoto idag, härligt att halva klassen inte kommer.. men gött att det va den snygga delen som va med wink jobbade som fan med marcus på matten idag, typ mer än vad jag har gjort i hela ettan haha! yes och nu sitter jag och gör absolut ingenting, blöö!

peace!Likes

Comments

''Sail away with me honey
I put my heart in your hand
Sail away with me honey now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now''


Likes

Comments

kom precis hem från allum, drog dit med angelica en snabbis och köpte tre halsdukar, schampoo och hårinpackning. haha kunde inte bestämma mig för vilken färg på halsdukarna haha!

igår tränade jag ju på is först och sen drog jag till nonno och kollade på film och åt massa godis med lite goa folk!

köpte även en svart också, 130:- på HM

hårinpacking (plus extra grejer) 380:- + schampoo 190:- på bellbox

Likes

Comments
Likes

Comments