Header

usch, sovit sen klockan sex... pallar inte, vad ska jag göra nu liksom? alla peps' är i hattfjelldaln och dricker, och jag pallar verkligen inte dra dit hur långt som helst att åka! plus att jag måste komma mig hem...

tror nog att jag tar nog en liten go kvällspromenad, så jag faktiskt får gjort något och inte ba sover haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

bara jag som har tänkt på hur irriterande det är att läsa en blogg eller typ läsa en status på facebook som står på vanlig ren svenska, så vet man att personen i fråga pratar en helt annan dialekt! haha asså om en kompis i skåne skriver en status så ba blir det så fel att den liksom står på ''vanlig svenska'' pallar inte HAHAHA!

peace!

Likes

Comments

för min pappa tvingar ut mig för att köra bil.... och jag har aldrig i hela mitt liv kört en bil! detta kommer gå super, eller? HAHA! pallar ju inte, kan inte slingra mig ur det heller!

men nu ska jag duscha så drar jag mig mot ''byen'' för att fixa lite smått och gott!

 


Likes

Comments

blöö slöat bort hela dagen med angelica och felicia, vi gick upp tid typ ett och ringde och beställde pizza så jävla gott!! sen har vi ba chillat vid min pool och massa. drar ju till pappa i morgon, så måste städa huset och packa och en massa bajs... palla

peace!

 

Likes

CommentsLikes

Comments

tre söta tjejer som sitter och kollar på norsk cartoonnetwork ba för jag inte klarar att kolla på svenska haha! vet inte helt vad vi gör uppe, försöker la få någon hit som kan underhålla oss lite, dock lite svårt sådär kvart i tre på natten HAHA!

peace!


Likes

Comments

underbart att jag har varit ensam hemma i typ 3 timmar och huset är redan jätte stökigt, då undrar man hur det kommer se ut tills fredag... hehe!

aja, nu väntar jag på att angelica, felicia, mollie och sofia ska komma hit så blir det tacoomys!

peace!

Likes

Comments