Header

chilldag på praktiken, as gött! tog en lite kik inne på gina på vägen hem, hittade den dära frans bikinin som alla har så köpte en sån fast ljus grön, as snygg! sen så köpte jag ett par as snygga shorts som dock va för små så får byta dom i morgon woop woop!

tar rosa faran till lerum om en stund och då blir det en as go ansiktsbehandling! hur jävla underbart som helst!!

peace!


Likes

Comments

börjar känna mig allt mer osäker om jag ska gå kvar på bygg... har börjat tveka jätte mycket på senare tid, speciellt nu underpraktiken. och tror inte jag kan börja med 96orna heller tror det är försent, sen så vill jag inte det heller. Mamma tycker att jag borde gå kvar fixa högskoleförberedande vilket jag har fixat så jag får, så jag kan plugga vidare och bli något annat. och man tjänar ändå väldigt mycket på att kunna  bygga ocksånt.. så det är ju ändå värt att gå kvar... plus att hur gött är det inte att vara färdig utbildad om två år och ändå kunna tjäna grymma pengar?

peace!

Likes

Comments

hehe ganska fult ändå...

Likes

Comments

kom precis på att jag har en massa grejer att göra... typ 40 samhälls frågor bara för min klass är efterbliven och våran lärare inte har hunnit gå igenom allt + en jävla äcklig svenska grej palla... plus att man är så äckligt trött efter praktiken så man har aldrig orken att göra det.

btw fyller år på fredag! woop woop

peace!

Likes

Comments

Likes

Comments

så äckligt nöjd med mitt hår va?! så jävla snyggt, mycket ljusare och mycket fräschare!

peace!

Likes

Comments

Fixar utväxten, tar bort dipdyen och gör allt blondare! Bild kommer sen woop woop! Sen åker jag till stan en snabbis med Hannah!

Likes

Comments