Header

vart och bowlat med laget idag, gick la sådär HAHA! va ju inte sämst i allafall ;) avslutade med tacobuffé och prisutdelning, och såklart vinner jag träningsflits priset för andra året i rad ;) HAHA ojoj, träningsflitigast men ändå sämst kondition i laget.... hittar inte helt logiken i det men... HAHA!


peace!

Likes

Comments

woop woop, va hos emil igår och grilla och drack lite, as go kväll! lite drama här och var... men det är det väl alltid? ;) blablabla... oj va roligt för människor och läsa det här! har typ inga bilder att bjuda på heller.... roligt roligt!peace!


Likes

Comments

Är hos Angelica med henne och Felicia, alla är svin trötta och vill inget hellre än att sova! Men min syster är i stan och kommer inte och hämtar mig försen klockan två så... Och eftersom min syster inte även någon tids uppfattning så lär la hon komma vid sex tiden.... Haha! Fml

Peace!

Likes

Comments

regnat som fan hela dagen, fuck life typ? och jag har ätit en massa godis och jag tränade inte efter skolan heller.... fast det blir ju i och för sig fys om 40 minuter så ;) efter det så ska jag hem till bästa angelica så ska jag sova där woop woop!

Life is not about waiting
for the storm to pass
it's learning how to
dance in the rain

Likes

Comments

kom hem från emma för typ en timme sen, våra mammor tog en fika medans vi drog till thaien och åt :D så underbart gott med thai!!

gjorde precis färdigt några idrottsfrågor som ska lämnas in i morgon, har dock en svenska inlämning som också ska vara färdig i morgon som jag inte är i närheten av färdig med... hehe

peace!

Likes

Comments


Likes

Comments