Header

avslutning med hockeyskolan i morse, as tråkigt.... och nu sitter jag bara och väntar på att åka till ishallen för sista träningen! LIS damjuniorer ska vara med och träna, blir la lite spännande HAHA!

sen får vi la se vad jag hittar på, känner just nu inte för att göra något är så grovt trött! så blir en powernap nu woopwoop!

peace!

Likes

Comments

spelat match med goaste babes mot föräldrar/vänner, woop woop! gjorde mål på min tränare HAHA! go känsla asså ;) i morgon blir det sista ispasset, så blir det att gå på is igen den 16 juni uppe i goa furudal!
peace!

Likes

Comments

precis avklarat första springrundan! jag, emma och johanna har nämnligen gjort ett kontrakt som gäller att vi ska springa 1,5 km tre gånger i veckan i 5 veckor. eller det är det jag tror vi kom överens om i allafall... HAHA! det är ju egentligen inte jätte mycket... men det räcker jävla långt för mig!! HAHA klen.....

och om man nu inte gör detta så MÅSTE man äta en livs levande jätte äcklig groda... och det tänker jag aldrig i hela mitt liv göra så... HAHA!

peace!

Likes

Comments

slutade tolv idag, så åkte till allum och kollade på ett linne med lisa. sen blev det mys mat på max med matilda och moa :) sen åkte jag och matilda till stan och köpa en kjol woop woop! har kollat på lite skatebords också, men äsch... no stress SWAG

jävla gött att mamma bokar frisör tid till mig snart, känner ba att mitt löshår behöver fixas lite! så det blir finfint innan jag åker till norge nästa torsdag :D

peace!

Likes

Comments

precis kommit hem efter en go shopping dag i alingsås och partille med frida! :) fick med mig ett armband och en svea tygväska hem woop woop! :D

i morgon blir det halv dag, så åker nog till allum och provar ett as snyggt linne jag såg i dag fast hann inte prova ;)

peace!

Likes

Comments

har inte bloggat sen i lördag, förlorade matchen mot skövde... vi spelade enormt dåligt!! sen efter matchen åkte jag till frida och lisa och åt massa go mat och chillade på livet!

söndagen åkte jag och frida till stan en sväng och njöt gött av det goa vädret. sen åkte vi till mig och så följde angelica med, så färgade vi min dipdye mörkare och mycket mer färg!! :) min mamma tyckte ju dock att det va skit fult... men äsch jag är jävla nöjd i allafall! :D sen så sov jag hos angelica woop woop!peace!

 

 

Likes

Comments

Likes

Comments