Header

precis vart och kollat a-pojks match med emma! hittade en go barnbok med massa roligt i HAHA!

en annan rolig ''vad är det som är vitt och rött som ligger i vattnet?''
''en polka gris som lärt sig simma''

hejhej vi har goaste humorn!!!!

peace!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

kom precis hem från tandläkaren. det losade ett gummiband i går kväll så dom fixade det idag plus att dom satte in en ny båge.

lyckades försova mig en timme i morse thihi, men jävligt gött måste jag få säga! ;) håller dock på att somna nu, så blir väl att äta nått och sen sova... hej jag är lat!

peace!

Likes

Comments

fokus, något som jag grovt saknar! mest på tjejträningarna, för där blir det liksom inte ''pinsamt'' att göra jätte fel.. måste verkligen sluta tänka så! aja...

byggdag i morgon igen då... orkar inte med skolan, verkligen inte. men nu mååååste jag verkligen sova så jag orkar, fast kommer aldrig orka ända HAHA

peace!

Likes

Comments

thihi GP ringde förut och ställde lite frågor angående stipendiet, så sa han att jag kommer vara med i tidningen i morgon wihooo! ;)

ska bara fixa mig lite, sen ska jag till ishallen så blir det spelar möte och sen träning :)

peace!

Likes

Comments

sover hos angelica inatt. haha suttit och dampat oss hela kvällen, så mogna som vi är! wihooo :D men nu ska vi sova thihi, orkar inte med byggdag i morgon, orkar inte med skolan ens... fml

peace!

Likes

Comments

tvingade precis dennis att köra mig till affären, fick vääärsta choklad absinensen.. och eftersom min dag har varit helt hemsk och jag faktiskt inte har sovit något efter skolan så tycker jag faktiskt att jag är värd det! ;)

träningen i morse, hemsk. skolan, hemsk. simma på idrotten. trött hela dagen. ingen lunch. DÖD

peace!

Likes

Comments

riktigt jävla godag! började med att jag åkte hem från angelica, fixade mig och drog till förbo. träffade alla nominerade :) snackade ihop oss lite sen gick vi ut i hallen för själva utdelningen.

först ropade dom upp oss efter en lista så fick vi ställa oss på rad. sen så gav dom oss blommor i samma ordning utom mig.. så undrade om dom hade glömt mig eller nått. men nej! JAG HADE FÖR FAN VUNNIT!!!! helt sjukt, det trodde jag aldrig med tanke på hur många som va där! men 5000:- spänn på en söndags förmiddag är ju inte helt fel ;)

sen tog alla kort tsm och sen fick jag stanna kvar medans dom ställde lite frågor :) efter det kollade jag johannas match, när hon va färdig gick vi och åt pizza! mummmiiis så gick vi till ishallen och kolla hockeyyy, oooj va roligt att läsa detta thihihi!snygg friend asså!!

peace!

 

Likes

Comments