Header
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tränat med distrikstslaget hela dagen, från 9 - 17 :):) riiiiiktigt jävla roligt! goare tjejer måste man fan leta efter! ;) träffade självaste kahnberg också!

så blev det snabbt som fan hem och fixa sig lite så kom grubiiiee och hämta mig så åkte vi till scandinavium och kolla u-16 cup med karin och johanna! sen blev det donken SÅKLART!

men nu måste jag packa, drar till trysil i morgon juuu, lär väl inte blogga något på typ en vecka om det inte finns nått trådlöst internet, men aja !

man behöver ju inte mobbas att jag är så jävla ful på bilden... men han är ju sååå snygg så det jämnar la ut sig ;)

peace!

Likes

Comments

go dag, först shopping i stan med angelica. köpte pälsväst, svart blus, svart t-shirt med fransar och en mössa :) så blev det trääääning ! känns typ som jag inte har tränat på ett halv år och det är liksom en vecka sen senast! 

men nu måste jag verkligen sova, distrikslagsuttagning i morgon thihih! så blir det mysig jacuzzi kväll med jenifer, johanna och karin !


peace!

Likes

Comments

precis kommit hem från allum, och ska ba duscha sen drar jag mig till hannah :) hittade en massa grejer på allum thihihi,

jacka- lindex, rosa bh + trosor - hm, tröja - carlings, svart blus och jeans - bikbok, vit blus - vila och såklart min älskade rosa skruvdragare - claes olsson!

peace!

Likes

Comments

vaknade precis och har lite små brottom, ska snart åka till allum med hannah och michelle :):) TAGGA MELLANDAGS REA!!! haha, lär ju dock vara helt knökat...


Likes

Comments

precis kollat på no strings attached och ätit pepparkakasglass (den slår inte den på donken!!!) hatar egentligen att kolla kärleksfilmer, själv i allafall.. blir alltid så emotional. får verkligen fjärilar i magen! känns typ som man sitter där och blir kär!

gud vad jag bara vill ha någon och hålla om och ba åååhhhh...


peace!

Likes

Comments


Likes

Comments

precis kommit hem från camilla, blev väl kanske inte överdrivet med presenter för min del men lär få en jävla massa när jag åker upp till pappa i februari. hela jävla släckten bor ju där :)

fick pulsklocka, 3 par vantar, skidglasögon och present kort !


peace!

Likes

Comments