Hej allihopa! Idag har jag varit inne vid Westminster och Waterloo med familjen. Det var mycket folk men det var väldigt trevligt ändå. Vi åkte in till St. James's Park runt klockan två och gick upp mot Westminster. När vi tagit bilder av Big Ben och London Eye gick vi till en "Food market" vid Southbank centre. Det var mysigt och vi tog alla vars en chibata bröd med sallad och lamm.

Ha en fortsatt trevlig dag!

//Saga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Efter att vi varit vid St. James's Park tog vi bussen till High Street Kensington. Påväg dit såg vi en man som blåste superstora såpbubblor. Väl framme bestämde vi oss för att äta på Bill's som är en restaurangkedja med jätttegod och fräsch mat. Vi åt gröncurry med kyckling som var stark, men god och burgare med sallad som också smakade gott. Sedan åkte vi hem, lite trötta efter en lång dag.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har vi varit i St. James's Park. Det var fint väder, vi åt glass och gick runt för att mata ekorrarna. Parken ligger vid Buckingham Palace som ni även kan se på bilden ovanför. Det var en mysig dag och som tur var det inte så mycket folk, trots att det var söndag eftermiddag. Vi hade med oss kameran och tog ca 400 bilder så det var jättesvårt att välja ut vilka vi skulle ta med. 

Likes

Comments

Hej på er! Barnes är den del av London som vi bor i. Trots att det ser ut att vara ett litet engelskt samhälle, ligger det bara ca en halvtimme ifrån centrala London precis vid Themsen. Det finns en svensk skola här som vi går på och därför bor det även väldigt mycket svenskar här.

Barnes pond: Mitt i centrum utav Barnes finns en damm med svanar och andra fåglar. Runt dammen är det även en park med fina pilträd och gröna gräsmattor perfekta för picknick.

The Sun Inn: En mysig pubb som ligger precis vid parken. Den har även en uteservering som är jättevarm och härlig framåt sommaren.

Gail's: Detta är ett supermysigt bageri som ligger mitt i Barnes. Här kan man få både nybakat bröd och fika. Det är det perfekta stället att gå om man vill plugga eller fika med kompisar.

Olympic studios: Här ligger en bio med en tillhörande restaurang som är jättetrevlig! Restaurangen har en uteservering som ni kan se på bilderna ovan och en chokladfondant som vi starkt rekommenderar. På bion går förvånansvärt nya filmer för att vara en sådan liten bio och det är suuuupersköna, breda stolar.

Hittar ni Barnes på kartan?

Likes

Comments

Hej allihop! Hoppas att ni alla haft en hittills härlig Söndag! Idag bestämde vi oss för att ta en sväng förbi Starbucks eftersom vi var hungriga då vi gick upp ca 12. Vi tog med oss kameran och som ni ser så var det många körsbärsträd som vi inte kunde motstå att fota. Väl framme delade vi på en mozzarella sandwich och tog vars en kaffe. En perfekt start på dagen!

Likes

Comments