I'm sooo sorry ! 


Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera bloggen, jag skäms. Har bara haft så sjukt mycket att göra senaste tiden. Men vet ni VAD!? Nästa vecka åker jag till NYC och jobbar i en månad. Ska genomföra flera events i The Hamptons, kul va? 
Ska verkligen försöka att uppdatera mer från NYC, med bilder och kanske även videos! 
Kanske blir det en tripp till Los Angeles också då blir det riktigt skoj, har inte varit där sen jag flyttade därifrån för 2 år sedan. 

Stay tuned. 


xxxx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

                                    I saw that my picture was on the homepage of Nouw,  haha funny ! 

//

Jag såg att min bild var på förstasidan på Nouw, kul ju :D 

Likes

Comments

My favorite weekend hangarounds in London!

The Phene

Location: Chelsea

9 Phene Street
London
SW3 5NY

Perks: Perfekt ställe för brunch med väninnorna eller för en brunch-dejt där man inte känner för att springa in i massa folk och vill få lite privacy. På en härlig vår/sommardag är det deras innergård. rosé och en cesar sallad som gäller.

Jak’s on Kings

Location: Chelsea

533 KINGS ROAD,
LONDON, SW10 0TZ

Perks: Hit går man runt 8 på kvällen och äter deras fantastiska buffé eller någon av deras hemmagjorda pizzor. Det är fullt ös hela kvällen och redan vid halv 10 är baren fylld av folk. Nackdelen är att stället stänger 12, dock så slussas man bara vidare till nästa bar och oftast hittar man även roligt folk att hänga med som man hakar på till någon klubb annars är det perfekt att avsluta kvällen och dra sig hemåt.
Men stället har verkligen den perfekta auran för pre-drinks. Men det är bra pris på både mat och drinkar, bra kvalité på folket, bra musik(aningen högt) men egen DJ, stumbio och sköna soffor att hänga i. Det perfekta förfest stället.

Bluebird

Location: Chelsea

350 Kings Road
London SW3 5UU

Perks: Perfekt för sen brunch/eftermiddagsdrinkar. Hit ska man gå när man är klar med shoppingrundan och vill ta ett glas prosecco, spana på killar, planera kvällen och gå igenom shoppingen.

Radio Rooftop Bar

Location: Central

336-337 Strand
WC2R 1HA
London

Perks: Mitt absoluta favoritställe både för pre-drinks ellerför eftermiddagshäng/afterwork. Bra kvalité på allt, utsikt, folk, drinkar,service. Kan dock vara svårt att komma in om man inte har bokat bord eller stårpå listan men kommer man väl in så är det helt fantastiskt. Här har man spottaten och annan internationell kändis.
Utsikten är det absolut bästa, här får man en 360 view av londons skyline.

Likes

Comments

So todays hair is just a simply braid... my hair is really dirty and i need to wash it hehe but I'm using my dry shampoo as long as I can haha but I promise that I'll wash it tonight.

How often do you guys wash your hair?

//

Idag kör jag på en enkel fläta, mest för att mitt hår är så smutsigt, jag bevöver verkligen tvätta det men ja köra på mitt torrschampo in i det sista hehe. Men lovar att jag ska tvätta det ikväll.

Hur ofta brukar ni tvättar håret?

Likes

Comments

How good isn't my best friend at singing !?  Unfortunately she doesn't believe in herself but I’m doing my very best to push her to make a carrier out of it because she write her own music too. This one for example she wrote for her boyfriend(her first real love) when they just had met and then she gave it to him for his birthday, how romantic?!

 //

Hur bra är inte min bästa kompis på att sjunga!?!? Den här låten har hon skrivit själv. Den handlar om hennes pojkvän och hon skrev den när dom precis hade träffats, det är hennes riktiga första kärlek, sen gav hon låten till honom i födelsedagspresent assså hur romantiskt!?  

Likes

Comments

Listen to this song and imange that you're sitting there on the beach looking out over the ocean.

Likes

Comments

​So today i decided to go all white everything. Normally Im wearing all black but i felt due to the spring that it was time for a more springly look. 


// 


Idag bestämde jag mig för att klä mig helt i vitt, normalt sätt har jag alltid på mig helt svart men kände att det var dags att inviga våren och klä mig lite vårigare. 

Likes

Comments

​Juice Baby in Chelsea is the best place for healthy food. I literally go here everyday haha but it is honestly my favorite place. I like the good life eatery too but i do find that place to be a little bit overrated so I can really recommend Juice Baby. So next time you cross path with this place or just want to check it out make sure to try some of their passteries they are dangerously good and if you want something to eat you must try their Raw food taco salad!! 

// 

Juice Baby i Chelsea är mitt absoluta favoritställe. Vill ni äta hälsosamt eller bara går på en rawfood diet då mååååste ni hit. Deras fika är bland det godaste jag ätit i hela mitt liv och rawfood taco salladen är den bästa sallden jag ätit i mitt liv, den serveras med gacaumale som bar är så god. Det bästa med rawfood är att man blir så fruktansvärt mätt på ingenting, och det håller verkligen i sig HELA DAGEN. Perfekt att äta innan man ska iväg på en shoppingrunda, eller en lång dag med sightseeing


xoxo

Likes

Comments