Detta var min blogg om London 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


HÀr kommer lite fakta som Àr bra att veta om London :
KÀnda saker att se nÀr man Àr dÀr Àr big ben och London eye
Big ben Àr en jÀttestor klocka. London eye ligger nÀra big ben .London eye Àr som Paris julet men mycket större dÀr ifrÄn kan man nÀstan se hela London. NÄgot annat som mÄnga gör nÀr man Àr i London Àr att gÄ och titta madam tussud.
Madam tussud Àr en utstÀllning med vaxdockor som ser ut som kÀnda personer. London ligger i storbrittanien i vÀstra Europa. I London bor det ungefÀr Ätta miljoner mÀnniskor.
Londonregionen har en yta pÄ 16 200 kvadratkilometer. England Àr med i EU.
I London firar man jul den 25 december juldagen (Christmas Day). NÄgot annant som man firar i London Àr Early May Bank Holiday de Àr Första mÄndagen i maj.

đŸ’—â€ïžđŸ’—â€ïž

//w

Likes

Comments

Hej nu har jag vaknat och idag ska jag guida er till dom kĂ€nda stĂ€llena hĂ€r omkring💗Men idag sĂ„ ska jag börja att guida er till London Eye.Nu ska jag gĂ„ till London Eye det tar ungefĂ€r en kvart att dit.Nu Ă€r jag vid London Eye.FrĂ„n London Eye kan man se nĂ€stan hela London🎡en tur i pariserhjulet London Eye, i en av de 32 glasgondolerna, tar cirka 30 minuter och Ă€r en mĂ€ktig upplevelse! Du Ă€r 135 meter över havet nĂ€r hjulet Ă€r högst upp. nu hade jag tĂ€nkt att gĂ„ tillbaka till hotellet.Nu har jag bloggat klart för idag.

Hej nu har jag vaknat och tĂ€nkte att jag ska gĂ„ till Big Ben. Big Ben Ă€r nĂ€stan 100 meter högt.Big Ben har tvĂ„ stora klockor inuti som ringer🔔🔔.Nu har jag bloggat klart för idag och ska gĂ„ tillbaka till mitt hotell.

Hejsan idag sÄ hade jag tÀnkt att gÄ till madam Tussauds.HÀr finns det massor av vaxdockor. Madam Tussauds har funnits sedan 1884 det finns mer Àn 450 vaxdockor.
Hamleys Àr vÀrldens största leksaks affÀr. Hamleys finns pÄ oxford street

​//m

Likes

Comments

Underground


Underground Àr tunnelbanan i London. Det finns 12 olika linjer i London med c:a 260 stationer det Àr 9 zoner och som turist hÄller man sig oftast till dom 2 första. 1863 kom tunnelbanan till London det var vÀrldens största rÀlsbana under marken det Àr ocksÄ vÀrldens Àldsta tunnelbana. pÄ brittisk engelska heter tunnelbana underground eller the tube. Mellan varje station tar det ungefÀr 3 minuter. / L

Likes

Comments

Hej nu tÀnkte jag berÀtta hur man kan ta sig runt i London.

Dom flesta kÀnner ju till dubbeldÀckare och underground. Jag tÀnkte visa lite bilder och berÀtta lite om det. TÀnkte berÀtta lite om dubbeldÀckare först.

DubbeldÀckare pÄminner mÄnga om London. Bussarna har 2 vÄningar, DubbeldÀckarna kom till London redan pÄ 1800 talet. Dom gamla dubbeldÀckarna gÄr bara pÄ 2 museilinjer i staden och den visar mÄnga saker att se nÀr man Äker med den gamla modellen av dubbeldÀckare. Men den nya modellen av dubbeldÀckare gÄr lite över allt i London. 2004 hade dubbeldÀckarna 50 Ärs jubileum.


/ L

Likes

Comments


Idag ska jag titta runt pĂ„ tvĂ„ kĂ€nda gator. För att komma till gatorna som Ă€r svĂ„rare att komma till ska jag ta tunnelbanan. Gatorna jag ska besöka idag Ă€r mer pĂ„ Oxford Street och Regents Street. Oxford street Ă€r 2,4 km lĂ„ng sĂ„ det kommer att ta lite tid att se hela gatan / W

Likes

Comments

Nu har jag kommit hit och det Àr jÀttefint hÀr idag ska jag hinna se mig omkring lite pÄ oxford street.
Just nu sitter jag pÄ " star bucks coffee" och tar en fika innan jag ska lÀmna vÀskan pÄ rummet
Jag har hört att det fins mÄnga skoaffÀren och jag behöver ett par nya skor som jag kan gÄ runt i.
Mina vinter skor Àr utslitna. Kommer guida er runt lite idag. Men det kommer bli mer att göra det andra dagarna.
Kommer blogga mer ikvÀll vi ska Àta pÄ en resturang som heter Jamie Olivers italia det ska bli jÀttemysigt och roligt /W

Jag kommer gÄ och titta lite pÄ hollister eftersom att det ligger sÄ nÀra

Likes

Comments

HĂ€r Ă€r lite bilder av hotellet. Jag rekommenderar detta hotell det verkar jĂ€ttebra och det Ă€r jĂ€ttefint. / L

Likes

Comments

Vet att det kommer lite sent men aja. Iallafall hĂ€r kommer lite bilder frĂ„n flygplatsen och planet✈✈đŸ’șđŸ’ș /L och W

Likes

Comments

Nu har jag kommit hit och det Ă€r jĂ€ttefint hĂ€r idag ska jag hinna se mig omkring lite pĂ„ oxford street. Jag har hört att det fins mĂ„nga skoaffĂ€ren och jag behöver ett par nya skor som jag kan gĂ„ runt i. Mina vinter skor Ă€r utslitna. Kommer guida er runt lite idag. Men det kommer bli mer att göra det andra dagarna. Kommer blogga mer ikvĂ€ll vi ska Ă€ta pĂ„ en resturang som heter Jamie Olivers italia det ska bli jĂ€ttemysigtâ€ïžđŸ’—â€ïž/ L och W

Likes

Comments