Detta var min blogg om London 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Här kommer lite fakta som är bra att veta om London :
Kända saker att se när man är där är big ben och London eye
Big ben är en jättestor klocka. London eye ligger nära big ben .London eye är som Paris julet men mycket större där ifrån kan man nästan se hela London. Något annat som många gör när man är i London är att gå och titta madam tussud.
Madam tussud är en utställning med vaxdockor som ser ut som kända personer. London ligger i storbrittanien i västra Europa. I London bor det ungefär åtta miljoner människor.
Londonregionen har en yta på 16 200 kvadratkilometer. England är med i EU.
I London firar man jul den 25 december juldagen (Christmas Day). Något annant som man firar i London är Early May Bank Holiday de är Första måndagen i maj.

💗❤️💗❤️

//w

Likes

Comments

Hej nu har jag vaknat och idag ska jag guida er till dom kända ställena här omkring💗Men idag så ska jag börja att guida er till London Eye.Nu ska jag gå till London Eye det tar ungefär en kvart att dit.Nu är jag vid London Eye.Från London Eye kan man se nästan hela London🎡en tur i pariserhjulet London Eye, i en av de 32 glasgondolerna, tar cirka 30 minuter och är en mäktig upplevelse! Du är 135 meter över havet när hjulet är högst upp. nu hade jag tänkt att gå tillbaka till hotellet.Nu har jag bloggat klart för idag.

Hej nu har jag vaknat och tänkte att jag ska gå till Big Ben. Big Ben är nästan 100 meter högt.Big Ben har två stora klockor inuti som ringer🔔🔔.Nu har jag bloggat klart för idag och ska gå tillbaka till mitt hotell.

Hejsan idag så hade jag tänkt att gå till madam Tussauds.Här finns det massor av vaxdockor. Madam Tussauds har funnits sedan 1884 det finns mer än 450 vaxdockor.
Hamleys är världens största leksaks affär. Hamleys finns på oxford street

​//m

Likes

Comments

Underground


Underground är tunnelbanan i London. Det finns 12 olika linjer i London med c:a 260 stationer det är 9 zoner och som turist håller man sig oftast till dom 2 första. 1863 kom tunnelbanan till London det var världens största rälsbana under marken det är också världens äldsta tunnelbana. på brittisk engelska heter tunnelbana underground eller the tube. Mellan varje station tar det ungefär 3 minuter. / L

Likes

Comments

Hej nu tänkte jag berätta hur man kan ta sig runt i London.

Dom flesta känner ju till dubbeldäckare och underground. Jag tänkte visa lite bilder och berätta lite om det. Tänkte berätta lite om dubbeldäckare först.

Dubbeldäckare påminner många om London. Bussarna har 2 våningar, Dubbeldäckarna kom till London redan på 1800 talet. Dom gamla dubbeldäckarna går bara på 2 museilinjer i staden och den visar många saker att se när man åker med den gamla modellen av dubbeldäckare. Men den nya modellen av dubbeldäckare går lite över allt i London. 2004 hade dubbeldäckarna 50 års jubileum.


/ L

Likes

Comments


Idag ska jag titta runt på två kända gator. För att komma till gatorna som är svårare att komma till ska jag ta tunnelbanan. Gatorna jag ska besöka idag är mer på Oxford Street och Regents Street. Oxford street är 2,4 km lång så det kommer att ta lite tid att se hela gatan / W

Likes

Comments

Nu har jag kommit hit och det är jättefint här idag ska jag hinna se mig omkring lite på oxford street.
Just nu sitter jag på " star bucks coffee" och tar en fika innan jag ska lämna väskan på rummet
Jag har hört att det fins många skoaffären och jag behöver ett par nya skor som jag kan gå runt i.
Mina vinter skor är utslitna. Kommer guida er runt lite idag. Men det kommer bli mer att göra det andra dagarna.
Kommer blogga mer ikväll vi ska äta på en resturang som heter Jamie Olivers italia det ska bli jättemysigt och roligt /W

Jag kommer gå och titta lite på hollister eftersom att det ligger så nära

Likes

Comments

Här är lite bilder av hotellet. Jag rekommenderar detta hotell det verkar jättebra och det är jättefint. / L

Likes

Comments

Vet att det kommer lite sent men aja. Iallafall här kommer lite bilder från flygplatsen och planet✈️✈️💺💺 /L och W

Likes

Comments

Nu har jag kommit hit och det är jättefint här idag ska jag hinna se mig omkring lite på oxford street. Jag har hört att det fins många skoaffären och jag behöver ett par nya skor som jag kan gå runt i. Mina vinter skor är utslitna. Kommer guida er runt lite idag. Men det kommer bli mer att göra det andra dagarna. Kommer blogga mer ikväll vi ska äta på en resturang som heter Jamie Olivers italia det ska bli jättemysigt❤️💗❤️/ L och W

Likes

Comments