Dagens pass var motsatsen mot gårdagen, nära att jag vände i dörren när jag såg instruktören. Han var 50+ och sådär senig som man är när man är jättestark med även springer maraton 😁🤔
Det var en mördarklass! Tyckte jag det var många Squats igår så var det inget mot vad denna övertatuerade mannen bjöd på. Men jag går ju igång på kräk pass så detta var verkligen nått för mig. Från start till mål gick det i 190.
Ännu ett pass att gå på igen, bra start också på helgen! Firade nu efter med lite tacos innan jag hämtar barnen, 5 pass på 5 dagar denna v!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag bokat ett pass för första gången på gymet. Det hette body toning...lät ju kanon. När jag kom dit så var instruktören en kort liten man som var mycket vältränad och dansant :) Han lade märke till mig direkt, vilket jag tyckte var lite märkligt, men jag körde på. Helloooo darling you are new?? Eh yes but i have been working out before...smart svar va.
Han berättade snabbt hur passet funkade och det lät bra, först cardio, sen styrka med vikter och sen cardio igen och slutligen styrka på golvet.
Sen började showen, in kommer stammisarna, vilket typ var alla på klassen! Andreeeeew darling hellooooo. Det var en massa översminkade 40-50 åriga hemmafruar, de hade väldigt tajta kläder för sina lite lätt kurviga kroppar och bad verkligen inte om ursäkt för sig själva, de kändes mer amerikanska än engelska...
Så började det, uppvärmningen var som att spola tillbaka bandet till 80 talets aerobics, svin kul ju! Och hemmafruarna tjoade till musiken och vips hade hälften tagit av sig sina linnen för att släppa ut den kurviga magen med enbart sport BH. Alltså vilket skådespel! Jag vet inte hur jobbigt damerna tyckte det var, kändes mer som att de inte ville förstöra sminket ;) men de kämpade på med sitt tjoande. Klassen var annars väldigt bra, och jag var faktiskt helt slut, vet inte när jag gjorde så många squats på en timme sist!

Kommer verkligen försöka gå på det passet igen, dessutom får man ju underhållning på köpet :)


Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar på Ester som spelar tennis, de spelar ute året runt så det är tur att det är en mild höst och vinter!
Sprang en runda innan jag satte mig och tittade, de håller på 1,5h så det blir lite länge att titta annars. Ester är riktigt duktig på tennis, säger nog alla föräldrar, men man kan se att hon har känsla och framförallt har hon kul vilket är viktigast i detta prestations samhälle!

Likes

Comments

Idag var jag med Greta i skolan på förmiddagen och gjorde eget papper 👍Greta hade lite svårt för att jag också hjälpte de andra barnen, men så är det ofta med alla barnen, de vill ha mig för sig själva 🤗
Det var ett hårt jobb och många exalterade barn. Vi mammor som var där hade fullt upp med att torka upp allt vatten från golv, bord och stolar 🙈 men återvunnet papper blev det!

Gick en sväng in på conran shop på väg från skolan, så snygg affär och roliga dekorationer inför jul, kostar dock skjortan så man går dit mer för inspiration 😜

Sitter nu och intar lite lunch för att sen gå hem och röja upp!

Likes

Comments

Jag håller på att planera upplägg, rörelser , musik inför vårens pass. Tänkte köra det så snart det är klart innan jul. När vi är hemma över jul kommer jag köra pass i Sollentuna och då är de kul om det är nytt pass 👍
Det tar väldigt tid att bygga ett pass, det förstår man inte när man går på ett pass tror jag. Jag letar musik och mixar allt själv, måste vara kreativ och hitta rörelser jag inte haft innan eller i alla fall inte föregående termin. Ofta sitter jag där med att det fattas en låt, ofta sista låten... där är jag nu! Hittar liksom inte låten som har DET.
Sen när passet är mixat och klart ska de tränas in, efter ett tag blir det faktiskt lite trist att köra samma, så när det är premiär för passet med motionärer är man redo för ett nytt 😩 så håller det på. Men då undrar ni varför jag gör det? För det finns inget som är så kul som att leda pass. Att pusha andra att göra lite mer varje pass, att se människor svettas och tycka om det jag gjort. Ganska stor ego kick 😝

Jag brukar alltid ha på musiken till passen när jag tränar för att i huvudet ta fram rörelser, sen är set liksom klart när jag väl börjar på golvet. Idag körde jag ett nytt upplägg, jag skulle springa på löpbandet men gick efter musiken, uppvärmningen inte så snabbt, styrka gick jag med vikter i uppförsbacke och konditionen körde jag snabbt. Riktigt kul sätt och jag kom 7 km totalt!

Likes

Comments

Idag kunde jag äntligen träna efter 1v uppehåll. Körde 1,5h dels spinning, löpning och styrka. Så skönt för kroppen!
Efter köpte jag mig en grön drink igen, den är sjukt god! Idag startade vi även med sockerfritt, inget godis alls fram till jul.. kommer bli tuffa kvällar ett tag 😩 men värt det när suget försvinner.
Efter gymet gick jag för att inhandla en footbag (åkpåse) till Conrads vagn. Hade sett en som hörde till vagnen online, kostade 89 pund.. väl på plats såldes de endast online! Varför har de ens en affär?? Hittade en annan för 30 pund, köpte den ist och den funkade lika bra!

Efter skolan hjälpte jag Greta med henne recycle projekt, hon gjorde en orm av toarullar 👍🤗

Nu ska vi kolla in Tudors, har verkligen fastnat i den serien igen! Kul också när det är en serie som präglat detta landet så mycket.

I vecka kom tjejernas skolfoto, så fina!

Likes

Comments

Oj vad helgen flög förbi! Njöt så av att ha min bästa kompis här. Vi har hunnit prata, äta gott, vara ute massor och lekt med barnen.
Igår var männen iväg på tennis hela dagen. Så vi gick i parken med alla barn och åt sen lunch på vårt stammis 😜 barnen var jätteduktiga, lika så mammorna tycker jag!
När vi gick hem öste regnet ner och så fortsatte det hela eftermiddagen och kvällen...
När männen kom hem igen drog jag Ester Och Ida ner på salongen och gjorde naglar, lyxigt avslut! Vi köpte med oss middag hem och hade en mysig kväll.
Imorse åkte familjen och vi drog på skridskor, dock inte för tränare idag så vi kunde åka lite senare 😁 tjejerna tycke det var svårt att åka med så många på isen. Nu blir det tacosöndag och ladda för veckan 🤗

Likes

Comments

Har haft en liten paus denna vecka. Har checkat ut från det mesta och tagit tag i något ganska meckigt.
Nu är jag dock tillbaka, lite visare och gladare!
Igår träffade jag min vän Liselotte som var i stan, vi avslutade dagen med en grym middag på chiltern firehouse, älskat det stället!
Idag kom Ida, som jag längtat efter henne och hennes familj. Vi tog förmiddagen ensamma på stan innan hon följde med och hämtade barnen. Sen gick alla till parken för gretas tennis, idag var det dock riktigt kallt!
Nu badar jag Conrad och ska lägga honom sen väntar biff och bea 🙈😁 kommer bli en fin helg!

Likes

Comments

Känner just nu att jag är i bloggtorka. Conrad är sjuk för trehundraelfte gången på tre veckor! Jag är svin trött och idag åkte mina föräldrar hem...
Längtar till helgen när IDa kommer!! Som jag längtar!
På torsdag kommer Liselotte och vi ska äta middag på Chiltern Firehouse, bokade för 2 mån sedan och fick bord till kl 18 annars var det fullt, poppis ställe!
Så när jag skrivit ovan känner jag nog att det inte är så tråkigt utan att jag har saker att se fram emot 💗

Apropå ingenting så har jag hittat den absolut vackraste brudklänningen jag sett! Skulle jag gifta mig igen är den given!!

Likes

Comments

​​

Igår åkte jag och Axel iväg till Soppwell House vid 14 tiden för att ha ett dygn med trevligheter.

När vi kom fram tog jag en nap och vaknade 2 h senare, behöver jag nämna att det var en kass natt ;)
Sen fixade vi oss till tänderna, Axel var så snygg i smoking! Jag kände mig också fin i min klänning, och framförallt skorna!
Det var en jättetrevlig middag men massor av snack med Axels anställda. Jag pratade framförallt med en tjej som heter Sonja. Hon är helt obeskrivligt begåvad, trippla examen, Phd och trevlig! Hon har en son på 9 mån som gått på nursery sedan han var 6 mån, han är där från 07.30-18.30! Herregud alltså, och jag som tycker 15 är länge för Conrad. Men det är så olika, och med hennes jobb måste hon vara på jobbet länge...vi pratade mycket om skolor. Även där skiljer sig min svenska syn totalt mot deras engelska, de skulle exempelvis byta dagis till ett som var mer studieinriktat så att sonen när han är 3 kan komma in på rätt Primary school. Där satt jag och proklamerade vikten av att barn får vara barn och leka ;)

Imorse sov vi ut och åkte hem så vi var hemma till lunch. Mamma och jag gick i parken med barnen, solen sken och vi hade mycket trevligt!

​​​​​

Likes

Comments