Så typiskt mig, har pass om 1 timme, hör en bra låt som jag mixar in i programmet.. jaha men vilka rörelser ska vi göra 🙈 brukar lösa sig dock 🤸‍♂️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tennis idag för Ester, tog en löprunda medan hon spelade. De håller på 1,5 h så man hinner både springa och titta. Hon var lika duktig idag, hade till och med börjat prata lite med några i gruppen. En tjej är fransk och har också lite svårt med språket. Jag frågade Ester hur de hade pratat med varandra, men mamma jag pratade franska med henne...eh what??

Likes

Comments

Ni vet när man ska in och köpa en ansiktskräm och kommer ut med helt nya produkter 🙈 Denna skulle tydligen passa min åldrande hud enligt mannen i kassan...hmm ok efter den repliken testar man ju allt!

Likes

Comments

Ni kanske tycker att allt här verkar så kul och glatt. För det mesta är det faktiskt det, eller det känns som vi har funnit oss väl till rätta.
Men idag, en sån dag man bara vill gömma sig. Längtan efter min mamma och livet kändes livlöst. Jag vet att jag alltid borde vara glad och tacksam, tro mig, det är jag för det mesta! Men ibland tar det positiva slut och jag känner bara trötthet. Mycket handlade nog om att Conrad inte sov i natt och gnällde precis hela dagen.

Dock vill jag inte fastna i det negativa, jag gick till gymet och spinnade en timme, ringde min mamma och laddade ner en ny energigivande låt som jag lyssnade på helavägen hem från gymet. Nu ska jag hem och be min fina man om ursäkt för mitt humör 😟
Ny och bättre dag imorgon!!

Likes

Comments

Idag var jag och Conrad på uppdrag hämta välling 😁
Hade annonserat på Facebook om nån kunde hjälpa mig och köpa från Sverige. En snäll tjej svarade och hjälpte oss. Det finns ju välling här, dock inte mjölkfri och eftersom Conrad inte tål mjölk måste vi ha det.

Just det, berättade ju om att vi skulle besöka en förskola. Den var jättebra och han har fått plats till nov, kommer gå 9-15 ca. Blir lagom dagar för alla 😘


Likes

Comments

Här tillbringas minst 1 h varje dag, olika barn men samma mamma som tittar 😆

Likes

Comments

Ingen överspännande dag idag direkt. Skön söndag som innehöll, löpning i parken och utsikt över London zoo 😁 lek i en ny lekpark och tacos som är tradition på söndagar.
Nu börjar ny vecka och vi har laddat upp på bästa sätt!

Likes

Comments

Idag gick jag och Greta på manikyr. Vi har ett bra ställe rakt över gatan vilket är väldigt smidigt! Tar med mig tjejerna varannan gång så nu var det Gretas tur.
Vi gick sen och mötte upp resten av familjen för lunch på Burgers and Coctails, det stället är verkligen att rekommendera både för lunch och middag! Grymma drinkar 😁 ligger på James street som är en tvärgata från Oxford street men minus alla turister.

Likes

Comments

Helt vanlig dag trodde jag när vi vaknade. Började morgonen med en löptur i parken när alla i familjen sov, härlig solig morgon.
Väl hemma käkade vi frulle och begav oss till skolan. Hemma igen fick jag sms av Ida som undra hur vi mådde.. fattade inget förens jag satte på BBC. Ringde Axel för att kolla att han var på jobbet och puh, han visste inte om det ännu. Den där Ida har koll 🤗
Hursomhelst så kom vår städerska kl 10 så det var bara att fortsätta dagen som vi planerat.
Jag och Conrad tog tunnelbanan till westfields, typ som mall of scandinavia. Skillnaden är att de har märken som typ LV,Gucci osv.. de är dock väldigt breda eftersom de även har Lindex 👍😁
Jag shoppade brallor till alla i familjen utom Axel, 30% på byxor på Gap, kanon! Sen köpte jag ett par coola skor till Mig och kläder till Conrad på COS.
Jag hade turen att lilleman sov så att jag till och med hann äta lunch 🤗
Helt klart ett bra ställe att besöka om man vill ha allt på ett ställe.

Vi fick rusa till skolan från tunnelbanan för det var problem i trafiken. Flickorna slutar 14.10 varje fredag så det är lite stressigare då.

Greta hade idag sin första tennislektion vid 16.00, så efter lite mellis gick jag Conrad och Ester med henne till regent park där båda spelar. Hon tyckte det var toppen! Så imponerad av henne, hon förstår inte vad någon säger, ändå är hon med och glad inför allt.

Nu har vi landat hemma och Axel har varit hos slaktaren. Conrad somnade gott efter bad och ett mål mat. Dags att kolla Netflix, ny serie eftersom vi sett klart Narcos, utvärderar den sen. Grym serie vi börjat se som heter Ozark, återkommer om den med.

Likes

Comments

Det är verkligen en utmaning att ha små barn här. Dels finns det väldigt få lekgrupper att gå till och många småbarnsfamiljer bor utanför London. Vi kör på så gott det går, vill inget hellre än att Conrad snart får en plats på dagis så han får träffa lite barn. Just nu är han som ett plåster på mig vilket jag inte tror är så bra i längden :)
Snart ska vi iväg och titta på en förskola som ligger väldigt nära tjejernas skola, vore super bekvämt. Det minus som finns är dock att man ska ha med lunch varje dag.. tåls att tänka på.

Likes

Comments