I många år har det väl suttit i mitt huvud att en vacker dag få vara egen företagare och den dagen kom också nu för inte så länge sedan. 

Idag driver jag mitt företag Beauty Wellbeing och säljer produkter inom Städ & Skönhet och annat smått och gått men hjälper även andra genom att erbjuda samma chans som jag fick.

Innan detta startades så har jag försökt att skaffa mig ett arbete utan att lyckas på grund av att jag har aldrig tyckt om när någon annan styr över mig men bara för jag är egen företagande nu så betyder det inte att jag lever enbart på detta i nuläget för det krävs mycket arbete och många resor innan man kan leva på detta. 

men jag har mitt mål och det är jag ska kunna leva på detta en vacker dag och kanske med lite tur bli mång miljonär. 


Finns inte så mycket mer att berätta men vill du veta mer specifikt vad jag pysslar med så skriv en kommentar med Email så kontaktar jag dig. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta kanske inte har med denna att göra men har varit på affärs möte ang. Ett företag som kallar sig Amway riktigt bra produkter något av dom bästa som jag har hört talats om som dessutom är av högklassig kvalité.

Har på mig tills på Tisdag att tänka om jag vill göra detta eller inte men tror jag redan bestämt mig att acceptera detta vill iaf testa och så hur det går.

Kommer nog själv köpa massa saker från detta företaget.

Likes

Comments

Tänkte lägga upp lite länkar här till er som har funderingar på att flytta till London eller kanske vill prova på att arbeta i London i ett år eller något eller till dig som bara ska till London på semester.

Mitt första tips är nog att göra en checklista på vad du måste fixa i Sverige och sen vad du ska fixa i London.

Och mitt allra bästa tips är nog att gå in och läsa bloggen Londonsvenskar.

Finns mycket mer tips jag kan skriva allt från cv till engelskt bankkort osv men allt det står faktiskt på bloggen Londonsvenskar så jag tänkte lägga upp lite bra länkar istället.www.londonsvenskar.com
www.spareroom.mobi
www.london-info.se
www.booking.com

Likes

Comments

Det kanske är ganska långt kvar innan jag ska flytta men ska erkänna det hänger mycket känslor och nerver på dagarna hur det kommer bli i början innan man kommer igång och blivit bekväm i skorna,
Men det är väl sånt här som man kallar för mänskligt när man tar ett så här stort steg.

Största nerverna är nog att hoppas man hittar ett rum att hyra relativt snabbt
Sen hoppas man får jobb snabbt även om pengarna finns där vill man komma in i det fort.

Men oavsett vad mina nerver säger så finns det inget som kan stoppa mig nu att nå min stora dröm. 

Likes

Comments

Förra veckan tog jag en weekend till London för att lära känna staden bättre som som jag ska flytta till om ungefär ett år.
Hade verkligen helt underbara dagar där och träffade massa underbara människor så för er som aldrig vart i England någon gång så kan jag berätta skillnaden på människorna där och här så är dom mycket artigare och trevligare av dom som jag har mött, visst finns det trevliga människor här i Sverige men att vara så trevlig som engelskor i Sverige det är väldigt ovanligt.

Många här i Sverige tycker jag är väldigt galen men även modig som vågar ta steget att flytta till ett helt nytt och främmande land men min hjärna säger man måste våga chansa för att nå sina drömmar sen känner mig väldigt hemma i London mer Hemma än vad jag faktiskt gör i Sverige, Sverige har alltid känts främmande för mig på något sätt.

Likes

Comments

Om 3 timmar bär det av mot Landvetter för att sen ta planet till London.
Ska bli underbart att få komma härifrån och till staden och landet som jag verkligen älskar.

När jag kommer hem igen så kommer ni få se en massa bilder och även film även om ni har tur.

Puss och hej leverpastej ❤️

Likes

Comments

​Ända sen jag var 13 - 14 år har jag haft en dröm inom mig utan att gå ut med den för har nog varit rädd för vissa saker som tex. att misslyckas , att folk skulle skratta åt mig osv.

I minst två år har jag läst olika forum och bloggar om London.

Denna bloggen startar jag pga. att det finns människor där ute som kanske drömmer om att flytta till London och bli engelsk medborgare så småningom som min dröm handlade om eller dom som kanske bara vill bo där kortare tid eller dom som vill gå  Au Pair där eller något liknande, Jag är ganska påläst när det gäller just London.

I varje inlägg eller videoinlägg kommer jag berätta om vad jag har hunnit med att göra till flytten.

Om ett år är det sagt att flytten ska göras men kommer åka ner till London några gånger innan för att ​​​​​​​​​​komma in i staden sen ta reda på mer information som jag inte redan vet.

Som person är jag sån som gärna vill ha saker klara långt innan flytten så att man slipper stressa i sista sekunden.

Jag har redan gjort ett engelskt Cv dock kommer jag inte söka några jobb förrän jag har flyttat dit då det inte är samma sak med arbete där som här i Sverige.
Bostad kommer jag också att skaffa på plats.

Det som är viktigaste innan flytten är att spara spara spara pengar så att man är försäkrad ifall man inte får jobb och lägenhet den första veckan.

Kan berätta nästa gång som jag drar ner dit är 20:e denna månaden dock är det bara en kort resa.

vi ses nästa gång, Puss! ​​​​​​​​​​​

Likes

Comments