I och med att jag och Josse åker imorgon så har vi skapat en ny blogg inför resan där ni kan läsa och följa med på vårt stora äventyr. När vi är hemma från resan kommer denna bloggen att rulla igång igen, så stay tuned för då ska ni förhoppningsvis få följa med på mitt nästa äventyr till London!

Här är vår reseblogg:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Mina kvällar har blivit så mycket bättre när Ida flyttade in här, man har nån att äta kvällsmat med osv. Igår hade vi även Sara här, så vinst pizza och hade det allmänt bra. Dagen har gått åt till att packa och en massa annat. Känner mig så stressad... Men som tur är, har jag imorgon på mig, för på tisdag morgon (tidigt) åker vi.
Ida, Sara och jag hade ett dilemma till kvällsmaten , vad fasiken ska vi äta? Det slutade med att Sara och Ida åt en sak och jag en annan haha.. Men gott var det. Och så bjöd jag på efterrätt efter de, perfa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft en magisk kväll med mina fina vänner. Vi dukade upp massa mat och gott. Kollade film och bara pratade om allt möjligt. Det var ett litet hej då kalas. Känns konstigt måste jag säga. Hejdå, vi syns om 3 månader typ.

Likes

Comments

Har fått spendera min dag med nära och kära. Började dagen med hotellfrulle med mamma, pappa, moster och kusin. De var supermysigt. Sen fortsatte vi på stan och shoppade på en hel del. Vi hann även med att ta en till fika. Blev upphämtad av mina vapendragare Josse och John för att åka en runda. Ikväll blir det restaurangmys med Ida. Haft en kanondag.

Likes

Comments

Vad ska jag säga. Detta var min och Idas kvällsmat. Idag när jag stod på jobbet blev jag så otroligt sugen på just detta. Och tur nog var min sambo Idis det med. Tror nästan vi överträffade oss själva.

Likes

Comments