Heej! Hur mår ni? Vad har ni gjort? Fick ett mail från älvhögsborg att jag var tvungen att byta "blogg hemsida" till blogger.com istället för nouw. Mitt nya blogg är
http://pt-utmaningenloma.blogspot.com/

Likes

Comments

Heej på er! Hur mår ni? Själv så sitter jag just nu med min systers barn och är väldigt glad.

gissa vad…för ett par veckor sedan fick jag möjligheten att vara med på en tävling, där man kunde få 16 veckors träning med hjälp av en personlig tränare på Trollhättan Älvhögsborg. När jag fick reda på denna tävlingen kände jag på direkten att det var något för mig.

jag har svårt att gå ner i vikt då jag varken får motivationen hemifrån eller från mig själv. Jag tror att denna möjligheten kommer kunna hjälpa mig att ta steget mot ett sundare liv i både träning och kost. Därför är jag överlycklig av att jag fått möjligheten att vinna denna tävlingen.

Därmed känner jag nu att jag är redo att börja ta träning på allvar igen, gå tillbaka till min förra dagliga rutin men med förbättringar av kosten och samtidigt känner jag att min sömn kommer bli betydligt bättre.

Likes

Comments

Hej! Första inlägget nu då, då kör vi!
Jag heter Loma de har ni säkert förstått haha. Är för det mesta en ganska glad och positiv tjej. Brukar ofta vara galen som de flesta,kanske lite galnare. Bor en bit utanför Gbg och går första året på gymnasiet. De va lite kort om mig sen klicka in här snart igen så ses vi i nästa inlägg, kram!

Likes

Comments