Nuuuu


Är
DET


MIN

MÅNAD!!!!!!👏👏

Äntligen är de jag som fyller år snart så jävla segt att fylla år i december men de har även sina fördelar för man kan ju ha bra argumentationer om vem som är bäst. (de är nu ni ska kommentera att det är alla i december)
Iaf så fyller jag år nästa lördag och då kommer mina föräldrar och min ”syrra” eftersom dom kommer ”sent” på kvällen så ska vi bara handla och äta sen kommer dom vilja sova för dom är alltid trötta typ😅 .
Och dom kommer sova på min skola för där har vi ett hotell och resturang (den är bara öppen på vardagar). Dom ville inte sova hemma hos mig av någon anledning 😂. Iaf så är jag taggad men ändån inte för dom vill vara i Göteborg men jag tycker inte att de är något som är så jätte stort att vara där förutom att äta och shoppa men de gör jag ju ändån inte.
Ändån så ska vi dit på min födelsedag och vara där hela dagen sen hem igen och ta de lugnt och kanske fika lite och sen ta de lugnt sen vill dom sova antagligen men Aja som ni kanske märker så är jag taggad typ men ändån inte.😅
Nu så ska jag nog bara chilla och kanske snacka med BUBU ❤️❄️
DET ÄR FUCKIN DECEMBER NUUUUUUUUUUU!!!!
❄️

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments


Heeeeeeeeej!!

Höstlov va de jah, asså fan ska jag säga lixom jag har inte äns haft lov de är sjukt jag kom till Öland på lördagen och på redan
söndagen
så skulle jag till mormor och fika och jag skulle prata jobb och ja de va rörigt redan sen dag 1. Iaf de va trevligt men liiiite stressigt. Sen var jag med en vän som jag hade bråkat med sen inte pratat med och sen en nära vän, de va kul men stelt som ni förstår.
Måndag
Då mer de mer ”mamma mys” vi skulle åka in till Kalmar för att köpa skor och Jacka (de blev bara en jacka hatar vinterskor) min mamma skulle till optikern så jag satt och dig för jag va så hungrig medans jag väntade på att hon skulle bli klar. När hon äntligen va klar så gick vi till thai silk som ligger i Kalmar (rekommenderas) och de va FULLT med folk och där står jag med mamma och väntar på ett ledigt bord och de tog en kvart innan vi kunde få ett bord. Sämsta platsen men vi fick mat och de va gott. Vi gjorde inte mycket mer den dagen utan vi åkte hem och vilade lagade mer ny mat som mamma och jag knappt åt för vi va så mätta efter lunchen, vi vilade MYCKET efter de.
Tisdag
På tisdagen så var de BÄTTRE som ni kanske inte vet så ÄLSKAR jag lantis livet och kallar mig bonde på halvtid för jag ”jobbar” lite smått hos min granne (mest när jag har tråk) men jag får vara med kalvar hela dagar a och nej kalvar kommer året runt inte bara på våren. Iaf så va de de ända jag gjorde den dagen.
Onsdag
På onsdagen tog jag en mys dag med vänner.
Jag va först och lunchade med min moster och direkt efter de så mötte jag upp en av mina bästa vänner Gabbi vilket va UNDERBART hon är liten och sååå sööööööt. Men iaf hon skulle sova över med den vännen jag typ inte pratade med och vi 3 skulle vara den dagen för jag ville vara med henne och in ville vara med båda så jag körde på så som jag tyckte skulle kunna gå. Sen va en annan där som jag även va med i söndags och de va roligt och vi skapade minnen den kvällen 😅💕.
Torsdag
(Läs om tisdagen så har ni min torsdag)
Fredag
På fredagen jobbade jag lite på morgonen men inte alls mycket för jag va trött och helt slut i kroppen så jag gick hem duschade och chillade hela den dagen.
Lördag
På lördagen åkte jag tillbaka till lägenheten och JS de va de😅

❤️Jag kan säga att jag trivs här tor jag iaf jag har skaffat en ny bästa vän hoppar jag att jag kan säga men vet inte riktigt kallar henne tibben flr hon är så söt och snäll även att jag klagar på henne så är hon bäst!!❤️

Mitt lov va jobb och inte mycket ledigt som jag kunde vara hemma på.

Iaf förlåt en en gång för förra inlägget men de kommer bli bättre LOVAR!!

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Insta-lolzzzzz_blogg

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft de typ bra och jag har inte skrivit för på fredagarna (som jag tänkt skriva på) har jag haft de ganska fullt upp med att vara en liten ”sekreterare” till min lärare som har lite dåligt minne för de mesta men iaf jag har varit upptagen med annat skit istället.

Jag har även haft många tankar på allt, sånna saker jag inte vågar erkänna för just den personen och ja ni vet när man flyttar ifrån sina vänner och sånt så kan man glida isär mer än vad man skulle gjort i samma stad och buss. Det är svårare att hålla kontakt jobbigare att se dom med någon som man inte har någon aning om så man kollar lite för mycket på allt som dom gör.
Jag är en av dom som blir lite svartsjuk när tex mina bästa vänner har de roligt utan mig och jag har ingen aning om vad som händer för jag är inte där och de är jobbigt för jag blir inte uppdaterad om vad som händer och jag hatar att jag inte är där för de är klart att man älskar sin bästa vän men att man uppdaterar sin bästa vän för man känner sig ensam och vill ha svar (som jag alltid vill ha) jag gillar att veta vad dom gör så jag skriver de som hänt mig på sista tiden och sen vill jag ju såklart inte fråga om deras liv just nu och vad som händer med dom för då känner jag mig klängig och irriterande.
Jag har helt enkelt kännt(?) mig ensam för jag inte är en av deras vardag. Inget telefonsamtal från dom och telefonsamtalen till dom kommer inte fram och glöms sedan bort så jag ser mig som borta och deppar istället över att jag inte har kontakt och när jag deppar så tänker jag ganska mycket och då tänker jag att dom inte vill ha något med mig att göra så jag vill dissa dom men jag kan inte dissa folk (värsta jag vet) så jag vet inte vad jag ska vända mig till.
Därför känns de bra att skriva ut allt jag känner till er läsare för jag får inga svar från dom typ men men de får man väll för att flytta till andra sidan Sverige...
Allt är inte bra hem-hemma heller för jag bråkar bara med min syrra och jag kan GARANTERA att de är inte syskonkärlek för jag hatar henne typ och jag tål inte att prata med henne jag tål inte att se henne så jag antar att de är ett plus med att bo här antar jag...

Aja förlåt för ett deppigt inlägg men jag antar att jag inte mår så super bra just nu men jag ska kämpa på de.
Hoppas ni har de bra iaf för ni förtjänar guld!❤️

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Insta-lolzzzzz_blogg

  • 58 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit skola och ja vi börjar alltid kl:09;00 men som vanligt så gör de inget om man kommer liiiiite sent.
Iaf på våran skola får man frukost och då gick jag upp kl:08;00 idag och hade (som vanligt) tänkt åka kl:08;15 men vi kom iväg kl:08;25
Och med vi menar jag, jag och min rumskompis Wilma. Jag var klar men fick (som vanligt) vänta på henne fast jag vet att jag kan cykla men jag vill åka men henne på moppen denna vecka för att vi kommer vara ifrån varandra under hela lovet så då ses vi ingenting alls.
Men man ska ju passa på att umgås nu när man har chansen iaf.
Skola va ämnet, de var roligt men bra och bilden nu ser är en späckad krans då man drar igenom en skit stor nål med en liten del av blommans stjälk och sen så är de klart!
Inte så mycket mer att säga om dagen i skolan men de va en rolig och tröttsam dag för alla på skolan.

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du
MEN DUUUUU <3 <3 <3

  • 86 Readers

Likes

Comments

Heeeeeej!!
Igår var jag och en av mina vänner ute och hade en liten Photo shoot. Alla bilder som blev skit snygga va ju självklart på henne, dom bilder på mig kanske inte va dom bästa men de e bara för att jag hatar typ att stå framför kameran för jag tänker väldigt på hur man är framför kameran, hur man står, hur håret ser ut, hur sminker ser ut om man nu har de, hur kläderna ser ut, hur bakgrunden ser ut.
Ja snarare ALLT för ett foto sen kanske de bara blir 2 som är svin bra och 3 som är okej.
Men jag antar att de är de som gäller när man vill bli fotograf,florist,sångerska osv.
Ja jag vill bli typ de mesta 😅
Jag blev svin nöjd med dom bilder jag tog och dom bilder tibben tog va okej för jag e jag och är ju inte riktigt nöjd med mig själv.

Så i detta inlägg fick ni veta vad jag gjorde i söndags eftermiddag
&
Ni fick veta ”the truth about what I think about me”.

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

  • 107 Readers

Likes

Comments

Flower, Florist

Helluuuuuuuu!!
Som lovat, några av mina arbeten.
Dom 2 som har en germini (den orangea blomman) i sig är jag inte alls nöjd med men dom är okej för att bara vara på skolan och inte i butik jag har ett para av mina första arbeten någonstans i kamerarullen meeeen dom suger.😅
Har tänkt att göra ett insta konto till min blogg för att jag kan få möjlighet till fler läsare då (de är de alla vill ha såklart!!)
Sä jag kan skriva in den i nästa inlägg som kommer.
Nu har jag inte så mycket att skriva om och jag HATAR när jag skriver lite gillar mina ”tjocka böcker” som de alltid brukar bli men Aja man kan inte få allt såklart.

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Likes

Comments

Ja jag vet att detta inlägg kommer vara helt jä*la ** men asså jag kan inte göra så mycket åt saken. Jag har haft de roligt inte tänkt på bloggen riktigt men jag har inte orkat och jag har bara skitit i de, sen så gick min iPad sönder och de va där ifrån som jag bloggade men jag har inte lagat den för ja som alla säger så är studenter fattiga. (inte för att jag hade mer pengar innan men aja)
Nu iaf är jag tillbaka och jag funderar på att skriva kanske 2 gånger på 1 fredag eftersom på våran skola så får vi välja vad vi ska göra och då kan jag ju passa på att skriva samtidigt som jag jobbar med något som faktist är roligt och inte dödstråkig.
Min svenska lärare kan ju antagligen läsa min blogg också vilket är bra antar jag.😅

Iaf så har jag tänkt att jag ska ta och skita i massa förklaringar till alla jä*la förkortningar för de är några som inte pallar att läsa de + vem orkar äns skriva de? Inte jag iaf, inte längre.
Okej de är nu min hjärna börjar hata mig för att jag har bestämt mig för att dygna heh LOLLO E SMAAAART YAAAAASSSSS MAMA WOOOORK😂

Iaf jag har tänkt att alla inlägg ska komma ut här samma gamla tid (12;00) för att ja jag tycker de är en bra tid bara!! ~LOL~

Men jag kommer lägga upp lite om mina arbeten i skolan för om jag inte sagt de så utbildar jag mig till florist på munkeröds utbildningscenter i Stenungsund vilket är den bästa och roligaste skolan jag någonsin gått på(inte för jag gått på många heh) ETT STÖRT TIPS MED SKOLVAL dom har även lägenheter som man kan bo i utbildningar är estet-bild & hantverk-florist. Om nu undrar vad jag snackar om så är de bara att kommentera. Jag kommer lägga ut mina arbeten och hur mina dagar kan se ut och hur jag har de men i nästa inlägg så kommer jag lägga ut alla mina ”senaste” arbeten så ni kan se hur dålig/bra (I Wish) jag är för jag tycker de är jä*ligt kul där men men nu MÅSTE jag sluta skriva och vila rummarna för dom får kramp för att jag skriver så här mycket. (Sorry för att punkterna inte sitter där dom borde men jag fattar aldrig vart som ska vara)

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du . MEN DUUUUU <3 <3 <3

  • 129 Readers

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag har som sagt flyttat till en lägenhet och nej jag bor inte helt själv utan jag har en rumskompis.
Hon e jätte trevlig och mysig och jag hoppas vi kan bli riktigt bra vänner.

Men allt med flytten, jag började på måndag den 14 augusti och då lämnade jag sakerna jag köpt och saker som jag redan hade sedan innan och sen andra och sista gången va fredag den 18 augusti och då lämnade vi kläder,skor och blommor mm.(med mera) Sen så gick hela men familj ner till Stenungsunds torg. Vi åt lite lunch och gick till Apoteket för min mamma behövde medicin och jag behövde en salva mot eksem/mollusker och lite värktabletter. Efter det gick vi hem till mig och jag började plocka upp lite och fixa iordning medan alla andra sov för dom va så trötta. När dom hade vilat färdigt så skulle dom åka och lämna mig här ensam med en helt främmande människa som jag aldrig träffat men visade sig att hon är jätte gullig och snäll och vi har långa samtal om allt möjligt då och då. Men såklart jag har bara bott här i 2 hela dagar så de är bra att vi pratar och lär känna varandra.

Om ni undrar hur mina dagar ser ut så är dom ganska jobbiga inte på att de är mycket att göra för de e de verkligen inte utan de är jobbigt för jag har svårt att vara hemifrån så länge som jag kommer vara eftersom jag flyttat till andra sidan Sverige (bor ju egentligen på Öland) så de e ganska jobbigt. Men för att inte tänka på de så är jag ute och cyklar hela dagarna och sen kommer jag hem och vilar kanske äter något och väntar på att regnet ska sluta (de regnar väldigt mycket här) och sen cyklar jag ut igen ett ganska bra tag tills jag blir hungrig och då vänder jag kommer hem och fixar mat och äter sen vilar jag lite och cyklar ut igen och kommer precis hem innan porten stängs (kl:21;00) och då ringer jag min pappa och vi prata super länge vilket är skönt och sen kollar jag antingen serie eller så går jag och lägger mig. De är på riktigt de jag gör hela dagarna, äta,cykla,äta igen,prata med pappa och sova sen repeat.
Meeen.......

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3PS;de kommer ett inlägg snart om hur vår lägenhet ser ut
;)

Likes

Comments

Heeeeej på er!!!!

Jag vet ni hatar mig men Kom igen DE ÄR SOMMARLOV. Märkte ni öns att jag sa "de är" ja asså de är ju de men inte länge till haha.
Iaf(i alla fall) jag har haft en bra sommar med vänner och familj.
Jag har försökt umgås så mycket som möjligt med min bästa kompis ( @Simmizx )
Eftersom hon också ska/har flyttat, de har varit de bästa att få va med henne ett par timmar någon dag då och då för nu kommer vi inte träffas på en månad typ. Så de blir ganska tufft men jag ska flytta jag med så jag blir ganska ensam där med. Men vi två ska nog snacka första kvällen jag kommer stanna i lägenheten 😅.

Jag flyttar alltså på fredag men jag åkte upp i måndags bara för dagen för att lämna de mesta av sakerna i Stenungsund. De kändes konstigt men bra tror jag, jag försöker att inte tänka på de så mycket för då blir jag bara deppig även att jag vet att allt kommer lösa sig otroligt bra med vänner och familj bara att de blir lite jobbigt då och då...
Men imon ska jag ha min allra sista dag på Öland och spendera den dagen med att packa och sen träffa några otroligt saknade vänner☺️(träffade en av dom för inte så länge sen men dom blir saknade för snabbt) Men hur har er sommar varit? Kommentera här under så vet jag!

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU.

<3 <3 <3


Likes

Comments

Så grundskolan klar skåp är renare än de på bilden och hör sitter jag mitt i natten och typ dör av saknad till mitt kära skåp. Jaja de är bara ett skåp tänker ni MEN DE ÖR DE INTE de är min älskling mitt liv i ett år och de va ett underbart skåp som jag bott i! Kommer sakna alla människor som varit i de och kommer sakna den skolan! (En liten update ja jag har slutat nian och ja jag ska snart flytta och ja de beror på att jag ska gå i en annan skola)

Likes

Comments