Heeeeeej!!
Igår var jag och en av mina vänner ute och hade en liten Photo shoot. Alla bilder som blev skit snygga va ju självklart på henne, dom bilder på mig kanske inte va dom bästa men de e bara för att jag hatar typ att stå framför kameran för jag tänker väldigt på hur man är framför kameran, hur man står, hur håret ser ut, hur sminker ser ut om man nu har de, hur kläderna ser ut, hur bakgrunden ser ut.
Ja snarare ALLT för ett foto sen kanske de bara blir 2 som är svin bra och 3 som är okej.
Men jag antar att de är de som gäller när man vill bli fotograf,florist,sångerska osv.
Ja jag vill bli typ de mesta 😅
Jag blev svin nöjd med dom bilder jag tog och dom bilder tibben tog va okej för jag e jag och är ju inte riktigt nöjd med mig själv.

Så i detta inlägg fick ni veta vad jag gjorde i söndags eftermiddag
&
Ni fick veta ”the truth about what I think about me”.

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 17 Readers

Likes

Comments

Flower, Florist

Helluuuuuuuu!!
Som lovat, några av mina arbeten.
Dom 2 som har en germini (den orangea blomman) i sig är jag inte alls nöjd med men dom är okej för att bara vara på skolan och inte i butik jag har ett para av mina första arbeten någonstans i kamerarullen meeeen dom suger.😅
Har tänkt att göra ett insta konto till min blogg för att jag kan få möjlighet till fler läsare då (de är de alla vill ha såklart!!)
Sä jag kan skriva in den i nästa inlägg som kommer.
Nu har jag inte så mycket att skriva om och jag HATAR när jag skriver lite gillar mina ”tjocka böcker” som de alltid brukar bli men Aja man kan inte få allt såklart.

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Likes

Comments

Ja jag vet att detta inlägg kommer vara helt jä*la ** men asså jag kan inte göra så mycket åt saken. Jag har haft de roligt inte tänkt på bloggen riktigt men jag har inte orkat och jag har bara skitit i de, sen så gick min iPad sönder och de va där ifrån som jag bloggade men jag har inte lagat den för ja som alla säger så är studenter fattiga. (inte för att jag hade mer pengar innan men aja)
Nu iaf är jag tillbaka och jag funderar på att skriva kanske 2 gånger på 1 fredag eftersom på våran skola så får vi välja vad vi ska göra och då kan jag ju passa på att skriva samtidigt som jag jobbar med något som faktist är roligt och inte dödstråkig.
Min svenska lärare kan ju antagligen läsa min blogg också vilket är bra antar jag.😅

Iaf så har jag tänkt att jag ska ta och skita i massa förklaringar till alla jä*la förkortningar för de är några som inte pallar att läsa de + vem orkar äns skriva de? Inte jag iaf, inte längre.
Okej de är nu min hjärna börjar hata mig för att jag har bestämt mig för att dygna heh LOLLO E SMAAAART YAAAAASSSSS MAMA WOOOORK😂

Iaf jag har tänkt att alla inlägg ska komma ut här samma gamla tid (12;00) för att ja jag tycker de är en bra tid bara!! ~LOL~

Men jag kommer lägga upp lite om mina arbeten i skolan för om jag inte sagt de så utbildar jag mig till florist på munkeröds utbildningscenter i Stenungsund vilket är den bästa och roligaste skolan jag någonsin gått på(inte för jag gått på många heh) ETT STÖRT TIPS MED SKOLVAL dom har även lägenheter som man kan bo i utbildningar är estet-bild & hantverk-florist. Om nu undrar vad jag snackar om så är de bara att kommentera. Jag kommer lägga ut mina arbeten och hur mina dagar kan se ut och hur jag har de men i nästa inlägg så kommer jag lägga ut alla mina ”senaste” arbeten så ni kan se hur dålig/bra (I Wish) jag är för jag tycker de är jä*ligt kul där men men nu MÅSTE jag sluta skriva och vila rummarna för dom får kramp för att jag skriver så här mycket. (Sorry för att punkterna inte sitter där dom borde men jag fattar aldrig vart som ska vara)

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du . MEN DUUUUU <3 <3 <3

  • 39 Readers

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag har som sagt flyttat till en lägenhet och nej jag bor inte helt själv utan jag har en rumskompis.
Hon e jätte trevlig och mysig och jag hoppas vi kan bli riktigt bra vänner.

Men allt med flytten, jag började på måndag den 14 augusti och då lämnade jag sakerna jag köpt och saker som jag redan hade sedan innan och sen andra och sista gången va fredag den 18 augusti och då lämnade vi kläder,skor och blommor mm.(med mera) Sen så gick hela men familj ner till Stenungsunds torg. Vi åt lite lunch och gick till Apoteket för min mamma behövde medicin och jag behövde en salva mot eksem/mollusker och lite värktabletter. Efter det gick vi hem till mig och jag började plocka upp lite och fixa iordning medan alla andra sov för dom va så trötta. När dom hade vilat färdigt så skulle dom åka och lämna mig här ensam med en helt främmande människa som jag aldrig träffat men visade sig att hon är jätte gullig och snäll och vi har långa samtal om allt möjligt då och då. Men såklart jag har bara bott här i 2 hela dagar så de är bra att vi pratar och lär känna varandra.

Om ni undrar hur mina dagar ser ut så är dom ganska jobbiga inte på att de är mycket att göra för de e de verkligen inte utan de är jobbigt för jag har svårt att vara hemifrån så länge som jag kommer vara eftersom jag flyttat till andra sidan Sverige (bor ju egentligen på Öland) så de e ganska jobbigt. Men för att inte tänka på de så är jag ute och cyklar hela dagarna och sen kommer jag hem och vilar kanske äter något och väntar på att regnet ska sluta (de regnar väldigt mycket här) och sen cyklar jag ut igen ett ganska bra tag tills jag blir hungrig och då vänder jag kommer hem och fixar mat och äter sen vilar jag lite och cyklar ut igen och kommer precis hem innan porten stängs (kl:21;00) och då ringer jag min pappa och vi prata super länge vilket är skönt och sen kollar jag antingen serie eller så går jag och lägger mig. De är på riktigt de jag gör hela dagarna, äta,cykla,äta igen,prata med pappa och sova sen repeat.
Meeen.......

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3PS;de kommer ett inlägg snart om hur vår lägenhet ser ut
;)

Likes

Comments

Heeeeej på er!!!!

Jag vet ni hatar mig men Kom igen DE ÄR SOMMARLOV. Märkte ni öns att jag sa "de är" ja asså de är ju de men inte länge till haha.
Iaf(i alla fall) jag har haft en bra sommar med vänner och familj.
Jag har försökt umgås så mycket som möjligt med min bästa kompis ( @Simmizx )
Eftersom hon också ska/har flyttat, de har varit de bästa att få va med henne ett par timmar någon dag då och då för nu kommer vi inte träffas på en månad typ. Så de blir ganska tufft men jag ska flytta jag med så jag blir ganska ensam där med. Men vi två ska nog snacka första kvällen jag kommer stanna i lägenheten 😅.

Jag flyttar alltså på fredag men jag åkte upp i måndags bara för dagen för att lämna de mesta av sakerna i Stenungsund. De kändes konstigt men bra tror jag, jag försöker att inte tänka på de så mycket för då blir jag bara deppig även att jag vet att allt kommer lösa sig otroligt bra med vänner och familj bara att de blir lite jobbigt då och då...
Men imon ska jag ha min allra sista dag på Öland och spendera den dagen med att packa och sen träffa några otroligt saknade vänner☺️(träffade en av dom för inte så länge sen men dom blir saknade för snabbt) Men hur har er sommar varit? Kommentera här under så vet jag!

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU.

<3 <3 <3


Likes

Comments

Så grundskolan klar skåp är renare än de på bilden och hör sitter jag mitt i natten och typ dör av saknad till mitt kära skåp. Jaja de är bara ett skåp tänker ni MEN DE ÖR DE INTE de är min älskling mitt liv i ett år och de va ett underbart skåp som jag bott i! Kommer sakna alla människor som varit i de och kommer sakna den skolan! (En liten update ja jag har slutat nian och ja jag ska snart flytta och ja de beror på att jag ska gå i en annan skola)

Likes

Comments

Okej bal imon och jag får stress men de skriver jag om på onsdag för nu har jag andra planer...

Jag tänkte fråga hur många gånger som jag ska lägga upp i veckan/dag/månad för jag tänker antingen en varje dag(lite att skriva) eller en gång i veckan (mycket att skriva) eller en gång i månaden(kommer inte ihåg så långt heh) så ni får trycka på "gilla" knappen om ni vill ha många inlägg eller några få då och då (HATAR KORTA INLÄGG KÄNNS SÅ MESIGT DÅÅÅÅÅÅ) Nu ska jag kolla på greys anatomy och snapa lite tills jag MÅSTE sova om de nu går med denna stress och nervositet hehehe....BYE!!

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3

Likes

Comments

OINTRESSANT FACKTA

Heeeej!! Nu har jag "precis" vaknat och asså jag kände mig fast klistrad i sängen, de va helt sjukt jag kunde inte röra mig, kunde inte ta mig upp. Jag satt fast helt enkelt OCH jag behövde gå på toa så de va bara att kämpa sig upp och efter typ 5 minuter så satt jag upp och aah jag gick helt enkelt på toa. Men snart ska jag äta om de nu går för jah jag har inte kunnat äta så mycket när jag e hemma, vet inte varför men de går typ bara inte men jag försöker.
Ni vet att jag sa att jag skulle städa igår... De gick inte så bra haha asså jag satt bara vid datorn och kollade på serie och väntade på mamma så hon skulle bli klar så att vi kunde åka ner till stan, och de gjorde vi jag köpte ett par konstiga byxor som man ska ha under klänning eller kol. Sen så handlade vi lite och fyllde på mitt busskort så jag kan komma hem från Kalmar på tisdag för jag ska fixa naglarna till balen och skolavslutningen.☺️ Ska nog städa idag och så ska jag se hur jag ska se ut inför balen så jag ska sminka mig och fixa håret bara för att se hur jag ska se ut TAGGAAAAAAAAA!!!!!👏🎉
Men ni får ha de så bra så syns vi imon med ett helt annat ämne typ haha, BYE!!

Puss på er som förtjänar de hah nej inte du MEN DUUUUU❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej! jag är tillbaka igen men de har inte varit så mycket att skriva. Eller de kanske de har men jag har inte skrivit om det. Men nu börjar vi igen! Så i måndags så var jag med den bästa av dom bästa, fast jag kanske va lite sjuk men de sket jag i för vi har inte så mycket tid kvar innan vi slutar och börjar gymnasiet, och jag vet att vi har sommarlovet på oss men de känns inte som de kommer räcka för de vi vill göra. Men men de får de bara göra för hon är den bästa jag har i mitt liv så jag hoppas att vi håller ihop hela livet och att man sitter och snapar med henne samtidigt som man sitter med sina nya vänner och dom kollar ner på mobilen och ser namnet och frågar vem de är och då man svarar att de är min bästa vän. Att hon och jag håller ihop betyder mycket för mig! Men iaf(i alla fall) vi hade en foto dag bara för att de är de vi brukar ha och de gör inget för de är ju kul!!

Tisdags så va de ju nationaldagen så då åkte jag till min farmor och bakade, städade hennes kök och sen åkte hon jag och mormor hem till mig(och familj) och åt lite grillat bara för att fira lite smått hah de är fan första gången vi "firar" nationaldagen men iaf(i alla fall) de va mysigt. Vi åt amerikanska revben med pommes och olika såser sen åt vi "barn" marshmallows med lite kex. Sen pratade vi bara lite om allt möjligt va inte så mycket där.

Onsdags så va jag i skolan och de va ganska segt med de gick bra och efter vi slutat så va jag i bilden som en liten assistent/slav till mina vänner som behövde lite hjälp och jag behövde jobba lite också men nja de va inte jätte viktigt att göra. Men vi gjorde inte så mycket där faktiskt, dansade,peppade,skrek,hoppade,sprang runt osv(och så vidare)

Torsdags så va de bara skola en tråkig jävla skoldag som jag ville få slut på inte mycket mer...

FREDAG innebär sista dagen innan helg men denna fredagen ville jag slippa. De va tråkigt men kul samtidigt som de va jobbigt VI HADE HELDAGSVANDRING men ja man fick välja själv vad man ville ha men de finns inget annat som e "roligt" men aja de va sista gången vi hade de iaf(i alla fall)...

Nu är de lördag och jag skulle städa men tar en paus och skriver allt detta istället men måste göra klart snart för jag ska åka och köpa lite saker till balen och skolavslutningen så jag har de klart, Men vi syns snart igen så får ni ha de bra!

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3


Likes

Comments

Bestfriend <3, Tag

Okej, I´m back! idag tänkte jag göre en "Best friend tag" bara för att veta vad min bästa vän vet om mig och för att ni ska veta lite mer om mig. Så jag är blondinen(hon som e bakom eller bredvid) och hon är brunetten(hon men dom sötaste ögonen) (Det är även så i huvudet ibland) men vi är dom som irriterade oss på folk som skriker, men nu är det vi som skriker. Kalla det dubbelmoral men vi har roligare för varje dag som går. Men nu så kör vi! (*-*)

1, Hur började våran vänskap och vart? Vi har gemensamma vänner & i skolan.

2, Hur många gånger har vi bråkat? För många gånger.

3, Vad är mitt fullständiga namn? Louise Linnea Ellen Jonsson.

4, När går jag upp? 6:30.

5, Mitt favorit djur & ras. Hund och Chihuahua

6, Favorit film. Titanic

7, Vad tycker jag är attraktivt hos killar? Vita eller svarta t-shirts

8, Min bästa vän?(Svår fråga hahaha) Eeeeh jag vet inte Lollo kanske(sarkasm) JAG!!!!!!

9, Skostorlek? Du har större fötter än jag såååå, 42

10, Har jag några rädslor, och vilka? Ja, ramla av en häst, stora spindlar, höga höjder

11, Pinsamt ögonblick med dig!! När vi skulle vara men en vän och vi skrek på att han ska komma ner(han bor i lägenhet)och så kommer en gubbe och frågar "Mår ni bra?" och du svarar "Ja" samtidigt som du skrattar och han bah "Ne jag tror inte de vah!" sååååå pinsamt

12, Vad är mitt dröm yrke? Florist!

13, Vad föredrar jag Iphone eller Android? Iphone fast du har en tillfällig Samsung

14, Favorit årstid? Sommar?(nej) höst?(nej) VINTER! (Ja)

15, När fyller jag år? Eeeeh jag vet inte kanske(sarkasm) 9 December

16, Min drömvärld, vilka skulle vara med och vart? Jag såklart och killkompisar är behövligt! Eeeh i typ Brasilien

17, Har jag varit hög/full någon gång? Ja på båda, men inte jätte mycket (Hög på mediciner från sjukhus)

18, Favorit mat? Kina/Thai-mat

19, Skulle du kunna bo med mig i en lägenhet? Nja de beror på...

20, Vad för färger består min garderob av för färger? Svart, men även lite vitt.

21, Använder jag byxor eller klänning? Byxor, ibland klänning.

22, Har jag gett ut något dyrt till dig? Ja, men kommer inte ihåg vad.

23, ALLA mina smeknamn!!!!!!! Lollo(vanligaste), Luluu, BUBU, Lolz, Lolad mm(med mera)

24, Gillar jag mycket eller lite bas? MYCKET BAS

25, Hur är jag när vi är med killar? Lite för pratglad...

Och där har ni det, hon känner mig inte så bra eller hur? haha SKOJA, jag älskar henne skit mycket!(ville bara säga det) <3 <3 <3

Puss på er som förtjänar det hah nej inte du MEN DUUUUU <3 <3 <3​

Likes

Comments