Nu sitter vi på bussen påväg hem från Umeå. Vi har en lång resa framför oss och jag siktar på att va hemma vid 3-4 i natt.

Gårdagens tävling gick inte som jag tänkt. Jag bommade 6 minuter och är inte så nöjd. Trots det fick jag en 18:de placering av över 100 startande! Så jag får väll va lite nöjd ändån ;).

Dagens tävling var en stafett, där jag hamnade i Smålands 5:e lag. Jag sprang första sträckan och gjorde ett ganska bra lopp trots 2 minuters bom. Jag kom in på en 22:a plats och är nöjd!

Mitt lag fortsatte sedan bra och efter fyra sträckor blev vi 30:de.

Bilden är tagen innan starten på förstasträckan gick, alla förstasträcks-löpare samlade.

Jag är nöjd med helgen trots en del bommar. Det var helt ny terräng och riktigt svårt! Förutom tävlingarna har det varit riktigt roligt att åka med Småland och lära känna nya människor, bo i ett spökhus, sitta på en buss 15 timmar och uppleva USM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var första tävlingen vilket var en sprint. Jag hade inga stora förhoppningar då jag inte satsat på sprinten. Jag gjorde ett ganska bra lopp och blev 21:a av 111 startande! Jag är riktigt nöjd!
I efterhand när jag gått igenom banan har dock gjort några 20sek bommar, så jag hade nog kunnat springa en minut snabbare. Jag hade då blivit 5:a.

Nu sitter jag i smålandstältet på arenan och laddar inför långdistansen. Jag startar sist av alla i min klass, vid 12.53. Både fördelar och nackdelar med att starta sent men jag hoppas på det bästa!

Nu har jag några timmar att chilla på tc innan jag sticker till start! Wish me good luck!

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom vi fram till huset vi ska bo i. Det är ett kollo av nåt slag. Huset ser lite spöklikt ut på utsidan, insidan är väll okej även fast det är gammalt.

Idag har vi typ bara chillat men nu tar vi bussen till Umeå för att springa första tävlingen vilket är en sprint. Jag är trött men taggad. Ska bli kul och jag hoppas jag startar SM med ett ba lopp!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på en buss till Umeå. Jag åker med Smålands Orienteringsförbund för att tävla Ungdoms-SM. Jag är sååå taggad.

Jag åkte igår vid 11 för att ta en buss från Kalmar till Norrköping. I Norrköping mötte vi sedan upp "orienteringsbussen" som vi åker med ända till Umeå.
Igår kväll stannade vi i Gävle på ett vandringshem för att övernatta. Måste bara säga att deras frukost var fantastisk!

Vi har nu 5-6 timmar kvar till Umeå men ska stanna vid 12 för att äta och vid 14 för att träna lite. Jag tänker att jag nog bara joggar lite och kollar terrängen istället.

Vi hörs senare, ska försöka fota lite också. Kan inte lova superbra kvalité för jag lämnade kameran hemma, men men.

Likes

Comments

I tisdags höll jag och min storebror i en träning för klubben. Vi hade dock en del otur med tanke på att vädret inte var det roligaste, det regnade! Det spöregnade inte precis men men det var lagom trist ändån när man har lagt ner tid på det.

Aja, det kom en del folk ändån och träningen blev bra. Jag var dock inte med då jag fick lite ont i halsen och det har nu blivit ännu värre då jag är helt förkyld!
Jag hoppas det vänder nu för jag ska tävla på söndag.

Likes

Comments

Halloj! De blir lite stora mellanrum mellan inläggen just nu! Jag tävlar hela helgerna och går i skolan och tränar i veckorna. Det känns lite tråkigt att helg efter helg skriva om tävlingar och varje vecka skriva om skolan och träningar.

Ni får helt enkelt leva med lite mellanrum, uppdaterar när jag kan och har lust ;)

Likes

Comments

I helgen har jag varit och tävlat utanför Vimmerby. Farmor och farfar hängde med så vi åkte med deras husvagn.

På lördagen var det en lien större tävling då den ingick i en cup. Det var en medeldistans, alltså kortare banor och fler kontroller. För mig gick det väldigt bra förutom att jag bommade en kontroll med ca en minut. Jag blev 12:a och det som var lite surt var att dom tre framför mig hade samma minut som mig.

På eftermiddagen åkte vi in till Vimmerby en sväng och på kvällen grillade vi kött med potatis och bea!

På söndagen var det en långdistans och tävlingen var betydligt mindre. Alltså det var många färre som deltog. Jag fick iallafall ett superbra lopp förutom en bom på två minuter! Det var dock lugnt då många fler i min klass också bommade den kontrollen. Jag vann min klass denna dag med endast 20 sekunder till den bakom!

Här kommer lite bilder från helgen!

Likes

Comments

Igår åt jag och familjen kräftor. Till hade vi kex med ost och vitlöks-baguetter, mums!

Likes

Comments

Ikväll tog jag och mamma en cykeltur runt byn med Molly.

Vi stannade vid ett björnbärsställe och det var så mycket björnbär! Mamma cyklade efter två burkar så vi stannade kvar en stund och plockade lite.

Likes

Comments

I torsdags var jag och mina kompisar Ninni och Julia i stan. Vi tog bussen på förmiddagen för att sedan shoppa och äta lunch i stan.

Vi köpte subway och gick och satte oss vid vattnet. Det var suuuupergott!

Min outfit: Tröja från new yoker, byxor från zara, jeansjacka från H&M och skor från Lacoste.

Jag var ute efter ett par snygga jeans och hittade dessa på Gina Tricot. Dom konstade 499kr.

Jag hittade även denna snygga tröja inne på Cubus, den kostade 299kr.

Till sist köpte jag denna camouflage t-shirt på New Yoker. Den kostade bara 99kr!

Dagen var jätterolig och mysig. När jag kom hem på eftermiddagen var jag helt slut! Vi sov över onsdag till torsdag och åkte sen till stan. Och vi sov bara 5 timmar. Men det var kul!

Likes

Comments