Header

Då har det gått en stund igen, ska verkligen försöka hinna blogga mer men skolan tar så mycket tid just nu och jag känner att det är prioritet 1. Men iallafall, sedan jag senast bloggade har det hänt en del saker i mitt liv. En del STORA en del små.

Den största händelsen är nog uppbrottet med mitt nu mera ex. Jag kände att jag fyller 18 detta året och vill kunna leva mitt liv till det yttersta den tiden jag har kvar här i trista Sverige så jag vill inte vara bunden, man får tycka vad man vill om det men det är så det ser ut. Jag vill inte känna mig tvingad att vara kvar i ett förhållande som jag inte ser någon speciell framtid på. Så jag berättade som det var och vi kom överens om att vara vänner. Efter detta hände en del lite trista saker som gjorde att vi nu mera inte har kontakt. Jag har fått en del trista saker berättade för mig på ett mindre trevligt vis pågrund av vårt uppbrott och en jättefin stämpel på min rumpa. Denna stämpel är någon som en människa med mycket lite liv har gett mig för att må bättre med sig själv. Om det gör hen mer självsäker så visst, men det finns ju andra saker som hade kunnat förbättra hens självkänsla, lite träning kanske.🙊 Men jag skakar av mig hatet och går vidare för JAG vet ju vad som stämmer och inte stämmer. Vissa människor kan inte ha mycket till liv om de måste lägga sig i andras. Men jag skakar av mig hatet som en hund skakar av sig vatten och lägger trista saker bakom mig och försöker se framåt istället. Haters gonna hate.👌

Vad har hänt idag då?
Jaani, jag drog till skolan runt 08.40. Min skoldag började 09.45 med Geografi. Gjorde en uppgift tillsammans med en klasskompis som vi sedan redovisade inför resten. Var lite som ett rollspel, spännande med omväxling och inte samma gamla, tradiga PPT som alltid.

Sen slog vi på stort på engelskan och gjorde absolut ingenting då vi redan är klara med uppgiften som ska redovisas på onsdag nästa vecka.
Svenskan tillbringades halvsovandes medans jag lyssnade på en PPT i språkriktighet, det är nog den 7:de PPT:n som visats denna veckan bara inom svenskan. Börjar bli lite smått trött på dem. Skoldagen avslutades med en samhällslektion tillsammans med bibliotekarien (som inte kom till lektionen) i hur man hittar böcker i ett bibliotek på den mest effektiva viset.

Helsingborg stod också på schemat och efter skolan åkte jag och Nicky med min värsta fiende ( Jaa, bussen -.- ) in till Helsingborg och sedan vidare ut till Råå för att hälsa på Nickys syster Elle. Vi delade sjuk humor och en massa skratt innan resten av Nickys familj kom på fika för att sedan köra hem med mig och Nicky.

Nu sitter jag. Jag sitter ensam uppe i min stuga. Klockan är 04.00 i denna minut och jag kan absolut inte sova. Jag känner hur tunga mina ögonlock är men min hjärna säger nej. 😩🔫Den vill filosofera på livets stora frågor och ge mig större beslut än vad jag kan fatta. Men det är okej, jag är en kämpe och jag kan fixa detta. Det kommer bli svårt, roligt, jobbigt, frustrerande och alldeles, alldeles underbart. Let's do it.

Imorgon vankas utvecklingssamtal, långa hålor och en ny färg i tillvaron. 🌅Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har kommit på mig själv med att ha försummat bloggen lite 👎 Men nu är det nya tag 🙈

Min helg:
Fredag: Passa småsyskon 😑
Dra bort till Amanda för att fixa oss👌
Pardeeeey🎉👌
Lördag: Stallet 🐴
Hem för att byta om för voltigen🐎
Öppen kväll 👐
Söndag: Stallet🐴
Öppen dag 👐


Lite bilder på vad som hänt på sistone 😙

Likes

Comments

Här är lugnt. Det enda ljudet som når öronen är det svaga ljudet av barn som leker utomhus och tickandet av klockan på väggen. Klockan visar 6 minuter över 12 och snart kommer barnen in. Brevid mig sitter en pojke med magont. Vi har varsin sida i soffan med svart överdrag. Vi utbyter inga ord, det behövs inte.

Om 3 timmar ska jag lämna skolan för idag och gå till bussen som återigen ska ta mig till Knutan. Där är det inte lugnt som i detta tomma klassrum. Där är det fart och liv, bussen hem går därifrån. Den ska jag åka med.

Men för stunden sitter jag i soffan med svart överdrag, pojken med magont sitter bredvid mig. Vi utbyter inga ord, det behövs inte. Vi vet redan.

Likes

Comments

Som sagt så började min dag i ett personalrum i Skånes stolthet: Helsingborg. Där intog jag dagens första Cappuccino. Sedan hängde jag med "min" klass och försökte socialisera mig med barnen lite. Plötsligt var det rast och jag fick inta kopp nummer två av denna underbara uppfinning, kopp nummer tre kom efter lunchen. Den som uppfann Cappuccino funderar jag på att göra till min Gud, eller iallafall tacka. Så tack till dig som uppfann Cappuccino, du är min hjälte👌


Jag mötte min fiende, bussen, halv tre och åkte in till mittpunkten av Helsingborg. Denna mittpunkt kallas även Knutpunkten eller Knutan, Gick bort till donken och införskaffade mig en cheeseburgare innan jag drog ner till nästa möte med min fiende. Denna gången tog resan lite mer än 1 timme för att den tidigare bussen kunde inte läggas i växel så vid lasarettet fick vi hämta upp passagerarna från den andra bussen, men sedan vart vi på väg igen och till sist kom jag tillbaka till min hemby. Där väntade en lektion körkortsteori och sedan var det bara att sätta sig på bussen tillbaka till Helsingborg.


Blev upphämtat på Knutan och sedan till lägenheten en snabbis innan det blev Thaimat med "pappa" Mike. Mycket gott och trevlig personal. Nu, dokumentären Ryttarprinsen och strax en härlig dusch.

Likes

Comments

Jahapp, då sitter man här. Här är personalrummet på Ättekullaskolan i Helsingborg. Här ska jag spendera resten av min vecka, veckan skall spenderas med 6-åringarna i F-klassen👌
Så nu på morgon sitter man här. Tar en morgon Cappuchino och njuter av livet och lugnet, medans jag kan 🙊

Likes

Comments

Det här med att skriva det första inlägget.. Jag borde väl typ egentligen göra en beskrivning på vem jag är men det vet jag knappt själv så vi kör en "20-saker om mig"😘


1. Vad heter du? Nichole men kallas Nicki eller Lol.
2. Hur gammal är du? 17 , fyller 18 i september 👌
3. Vad har du för hårfärg? Min naturliga hårfärg är mörkblond.
4. Vad har du för ögonfärg? Blågröna, tror jag
5. Hur lång är du? Jag är ca 1650 mm lång.
6. Är du kär? Like never before 😍
7. Singel/Upptagen? Upptagen
8. Är du beroende av något? Ehm, allt som har med Coca-Cola att göra😳
9. Vad är ditt livs största misstag? Tror jag inte att jag lyckats med än. 
10.Vad åt du senast? En macka med ost. 
11. Vad har du för mobil? Jag har en Samsung Galaxy S4 och är super nöjd
12. Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra med pengarna? Antagligen spara. 
13. Favoritland? USA, tror jag 
14. Favoritfärg? Svart, som min själ 😉
15. Favoritfilm? Allt med Adam Sandler och Jim Carrey.
16. Vad är det bästa du vet? Coca-Cola, min familj, vänner, pojkvän och såklart apan Sheik🐴
17. Vad är det värsta du vet? Spindlar, bimbos, fega människor och oliver😷
18. Vad gillar du mest med dig själv? Min personlighet, kanske 
19. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag kan vara lite väl självupptagen.. ibland..
20. Nämn en person du inte skulle klara dig utan? Min mamma 

Likes

Comments