Hejhej. Har bytt blogg till http://lolloslillafoto.blo.gg/ så ni kan kolla in den istället. Vet inte om jag kommer behålla den här men den får iaf vara kvar ett litet tag till. Hare gött, Hej då<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kände att jag inte kunde stanna inne en lördag så jag gick ut och tog kort. Va bara ute i typ 10 min för mina ben frös typ sönder.

Likes

Comments


Mitt nya rosa skal:]

Halloj å gott nytt år! Hoppas alla hade ett bra slut på 2013 och en bra början på 2014. Vi va hos Maria i år och firade. Vi åt middag och spelade spel och sen på 12 slaget sköt vi raketer. Imorron/idag ska jag på bio och se hundraåringen. 

Ska verkligen försöka ta igen med bloggen iår. Jag kommer bara ha 1 träning i veckan nu med parkouren så jag kommer ha mer tid för bloggen och vänner osv.

Likes

Comments

Halloj! Ville bara säga god jul och igen säga förlåt för min dåliga uppdatering. Har helt enkelt inte hunnit elr orkat. Idag var det ju julafton. Och vi va hos mormor och morfar med massa andra och firade jul. Jag fick en tv, tangentbord som man kan koppla n till tv:n, en sak man hänger upp tv:n på, en tröja, jeans, 2 linnen, en glasburk och ett presentkort på bikbok på 500:-. Imorse i morgon paketen fick jag after eight och runda örhängen. Min kusin och hans flickvän kom förbi med deras julklappar så vi öppnade dom då. Då fick jag en victoria's ecret body splash, jag tror de va pure daydream men vet int säkert. Fick även one direction täcke och kudde.:) Är så sjukt nöjd med allt!:)

Ha en riktigt god ju och ett gott nytt 

Likes

Comments

Halloj! igår vare lucia på morgonen och sen luciacup på kvällen. Mitt lag förlorade alla matcher och gjorde inga mål men vi tog oss till semifinal. (För att lärarlaget inte vill spela..-.-) Nämen de va ändå kul. Jag kom hem vid 11, duschade och sen gick jag å la mej vid 12 och vaknade nyss. Pga luciacupen så är vi lediga idag och de kan typ int bli bättre, jag behövde verkligen få sova. hare gött!

Likes

Comments

Halloj! De senaste veckan/veckorna har jag inte gjort så mke. har haft endags prao i onsdags och igår fick vi sluta tidigt för att vår lärare va sjuk. Lina följde mej hem efter skolan och vi åt tacoos och hade de gött. Idag har jag inte planerat nått men jag vill inte sitta inne en lördag..Hare gött:)

Likes

Comments


Halloj. Måste tyvärr börja de här inlägget med att säga förlåt för att jag har varit lite borta på ett tag. har haft riktigt många prov och på helgerna vill jag bara vila. Den här veckan hade vi 3 prov, 1 prov nästa vecka och sen ett franska prov veckan efter de. Nästa vecka på lördag har mormor och morfar en julmiddag och då ska vi va där typ hela dagen och sen är de ju oxå första advent nästa vecka på söndag. Kan inte vänta på julafton och ett nytt år! Vill ha de nu! + att på måndagar och onsdagar har jag träning i Parkour. Så då hinner jag inte blogga då heller.. Ska göra mitt bästa med att blogga så mke som möjligt men de kommer nog inte gå så bra..

Hare gött

Likes

Commentstack och lov att de är helg! Orkar typ inte en dag till.. för er som inte vet har jag börjat Parkour. Vi har träning måndag och onsdag kl 20-21 och 45 min hem! Får typ inte sova nått.. Därför är de skönt att äntligen få sova+ de är ca 20 cm snö här! Kan inte vänta på mer!!

(Förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft typ 75 prov i skolan..)

Likes

Comments

Halloj! Att ha lov är typ de bästa som finns. Och de här har varit ett super bra lov. Har varit i Pite och badat, varit på boda borg, sovit och vara med kompisar. Ikväll ska jag se solsidan och sen ska jag sova för de är skola imorron. Men de är "bara" 7 veckor kvar till jullovet..-.-


:)

Likes

Comments

Hejhej! De va en vanlig vecka förutom att i fredags slutat vi tidigt för att vår lärare inte va på skolan. Sen så va de några elever från musikprogrammet som sjöng sista lektionen. Men nu har vi en veckas lov. Och gud så skönt! Nu ska jag se på tv sen ska jag städa rummet.


Haha!:D

Likes

Comments