Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nellie Dellies choklad är så underbar god och helt sockerfri,. Rekommenderar om man undviker socker. Den innehåller istället sötningsmedlet Stevia. Vissa sötningsmedel är inte allas hälsosamma, men stevia är en naturlig växt som växer i Asien och Sydamerika.

Chokladen finns i 3 olika smaker:

Likes

Comments

I juni åker jag till Montenegro och kommer vara där i ca 2 MÅNADER! asså livet!!

Montenegro är ett litet land men det känns så otroligt stort när man är där. Montenegro kallas även för svarta berget, eftersom det finns så mycket berg där. På min resa i 2 månader, ska jag gå på yoga, massarger, bada i havet och sola såklart, och besöka andra fina platser. Men för det mesta ska jag umgås med min älskade släkt som jag inte har sett på 2 år!

Likes

Comments

Något jag har lärt mig under de senaste 4 åren sen jag fick mina allergier på viss mat, är vad man egentligen stoppar i sig. När man tror att man äter godis äter man mer än vad man tror. 

Visste ni att de E- nummer som finns i bland annat godis är ett färgämne som kommer ifrån insekter. Så jävla äckligt.

Men även fast jag visste att det innehöll insekter (löss) åt jag det eftersom det är så gott. Men det är väldigt onödigt att lägga insekter för att få färgen röd, varför inte någon grönsak, typ rödbeta?

Men det är något att tänka på nästa gång man äta godis. Välj frukt eller något med mindre ingredienser i .

Det finns så många andra GODARE alternativ än godis med insekternas blod i.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jay Alvarrez är min förebild!! Han reser runt typ överallt och gör massor med YOLO saker! Checka in videoklippet som kommer få er att tappa hakan.

#jayalvarrez instagram:https://www.instagram.com/jayalvarrez

Likes

Comments

Musik gör livet lyxigare. Har ni inte tänkt på det? Den här låten får mig att tänka på att resa iväg, sola och bada.  Tänk dig en slow motion video på dig själv när du är vid stranden och håret flyger med den hära låten. 

Likes

Comments