Hej då sitter man här igen. Man känner samma sak varje gång ”Varför skriver jag”. Men Aa tycker det är kul det är därför jag skriver. Men jag har textil slöjd om ungefär 40 min. Men nu kan jag inte skriva mer hejdå. Tack för att du läste.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej ny dag. Jag sitter bara här o väntar på att min bästis ska komma. Så vi kan gå till bussen. Men hon kommer typ 07:44 aja. Men jag har idrott o e-val idag. Men imorgon är det FREDAG. Men Aa ska träna på mina glosor så kan inte skriva mer...

Sorry för kort men men.
Tack för att du läste.

Likes

Comments

Har rast igen kul not. Matte om 5 min kul not. Men annars är allt bara fin fint. Spanskan var helt ok men det gick fort. Haha det är nog inte ens någon som läser detta. Men jag tycker det är kul att skriva så skit samma. Tack för att du läste.

Likes

Comments

Hej nu är jag i skolan jag har spanska om ungefär 20 min. Lyssnar på musik men det gilla jag blir glad av det. Ja jag gillar inte skolan men jag tycker det är helt ok. Har inte varit sjuk på mer än en månad nu så det känns bra har inte missat en ända skoldag. Är faktist nöjd men det. Jag gillar min klass jag det är ju såklart att det är vissa som säger lite dumma saker men det är mycket bättre än i 5:an jag kan vara med alla tjejer. Och just det om du undrar varför jag heter LoloFille så är det för jag ville att jag inte skulle ha samma som på alla andra medier så Aa. Tack för att du läste.

Likes

Comments

Hej jag är 12 år och heter Felicia. Jag har 2 katter. Ne skoja. Hej jag heter Felicia o är 12 år jag älskar att hoppa trampolin och go kart. Jag har spelat innebandy, fotboll,badminton, gått på dans och go kart. Skolan är väll sådär men Aa har några vänner iaf. Älskar Grekland särskilt Rhodos. Bästa ämnena är Idrott och bild för på bilden så får man lyssna på musik. Tack för att du läste.

Likes

Comments