Igår så var jag på fest igen. Det var min kusins konfirmations fest och hennes syrras dop. Jag vakna vid 10 tiden.
Då ringde deras mamma
för att hon behövde hjälp med lokalen hon kom för att hämta oss så åkte vi och fixade lokalen. Sedan kom vi hem duscha fixa oss till kl 08:00. Det var kul fick. Roligt och träffa släktingar igen. Vi dansa åt tårta o allt annat.

Likes

Comments

I lördags så var jag och min familj på ett bröllop. Jag, mamma och min syrra vakna 09:00 för att vi skulle åka till en lokal där vi skulle göra vårt hår min faster hade bokat så att de skulle komma o göra vårt hår. Vi var typ 11- 12 pers för oss så kosta det 700kr. Efter vi var klara så gick jag upp till min faster för att hämta min klänning. Min faster jobbar som skräddare hon hjälper mig alltid med att välja en klänning. Så gick jag till bilen för att åka hem. Min mamma sa att jag skulle lägga mer spray för att mitt hår är väldigt tunt hår. Vi behövde sen inte göra nåt tills kl. 04:00. Vi skulle vara i kyrkan kl. 05:00. kl 03:50 så börja jag att sminka mig efter att jag var klar så gick jag upp till mitt rum och börja ta på mig klänningen. Klänningen är orange lång bakifrån och kort framifrån. Tog på mig allt och jag var klar före än alla. Jag älskar arta vara på sånna fester 😂. Så fort alla blev köar så började vi gå ut och sätta oss i bilen. Vi åkte till helenakyrkan. All i syn typ stod och glodde på oss 😂. A sen ni vet redan hur det går i kyrkan antar ja. Sedan efter kyrkan så samlades vi ute och vänta på att pappa skulle hämta bilen. Vi snacka med våra kusiner så länge. Sedan kom pappa och vi gick in i bilen. Mamma och pappa var osäkra om vi skulle till lokalen Direct så de ringde mina kusiner o fråga. Vi fick åka dit direkt. De var osäkra för att det kommer så klart ta tid tills bröllopsparet komma till lokalen för de ska ta bilder och sånt. Men vi åkte ändå. Lokalen var u tibro. Sedan ja vi gick in satte oss , jag var den mesta i familjen som dansa mest 😂, det var båset arab sånger och assyrian sånger båda har olika danser. Så men det var as kul vi åkte hem vid ett tiden. Så fort jag var hemma så gick jag o la migrerade inte ta bort mitt smink för jag var fett trött om jag skulle ta bort det så skulle jag inte vara trött längre och det ville jag verkligen inte vill sova. Innan jag skulle sova så la jag min mobil på laddaren försökte öppna den men den var helt död begravdes och uppstod igen efter en dag. Tack för att ni läste detta. Följ mig så vet jg att jag borde lägga ut mer annars är det ingen idé att jag skriver om inte nån ens följer mig. 😘👌🏻

Likes

Comments

Hej jag har tänkt att börja blogga jag kommer att skriva vad som händer med mitt liv va jag hatar o gillar så att ni får lära känna mig .
Ni kan kommentera vad jag kan blogga mer om.

Likes

Comments