Den här veckan så laddade jag batterierna efter allt som hände förra veckan. Det har faktiskt varit otroligt lugnt den här veckan. Jag hade såklart träning som vanligt men jag hade inte riktigt några läxor och dessutom så hade jag studiedag i onsdags.

Det ända speciella som hände denna vecka var nog att min familj var på middag hos min moster. Det var väldigt mysigt och kul eftersom vi inte hinner träffas så mycket eftersom vi alla har ganska fulla scheman.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft en hel del att göra. Jag har haft väldigt mycket att göra i skolan och utöver det så har jag haft koreografiläger på cheerleadingen, vilket faktiskt var väldigt kul. Jag har längtat väldigt länge på att vi ska få våran koreografi. Det var såklart jobbigt och långdraget ibland men i slutändan så var resultatet helt klart värt det. Jag ser fram emot resten äv den här säsongen och hoppas att det kommer att gå bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft fullt upp. Jag har haft träningar som vanligt plus att de lag som jag är tränare för har haft träningar.

Sedan så har jag gjort den näst sista grenen i tio-kampen som är en tävling som arrangeras där jag bor.

Sist men inte minst så var jag och tittade på Billy Elliot på Stadsteatern. Den var jättebra även fast de hade ändrat två ganska stora scener från det som var i musikalen som spelades i London. Men de gjorde sitt bästa som för mig i alla fall levde upp till förväntningarna vilket var otroligt roligt att se.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag inte gjort så mycket. Jag har tränar som vanligt och det har gått bra. De lagen jag är tränare för har även börjat nu så det ska bli riktigt kul att få träffa dem och kicka igång säsongen.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag varit sjuk. Det har varit väldigt irriterande eftersom jag inte varit så sjuk så att jag varit hemma men tillräckligt sjuk för att inte orka göra roliga saker. Till exempel så har jag inte kunnat träna som vanligt vilket har varit väldigt tråkigt. Men men jag blir förhoppningsvis bättre under den kommande veckan.

Jag gjorde dock en rolig sak i fredags. Jag gick nämligen på bio med en kompis. Det var en väldigt bra aktivitet eftersom det inte tar så mycket energi.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så var jag på Mio min Mio på Stadsteatern. Jag var där med skolan eftersom jag går teater på gymnasiet och en del av vår utbildning är att gå och titta på pjäser.

Den var bra men i och med att den riktar sig till en lite yngre publik så kunde det bli lite tråkigt ibland. Jag tyckte till exempel att det var lite för mycket upprepningar, men i det stora hela så var det ganska bra.

Förutom det så har jag väl gått i skolan och tränat på som vanligt och det har faktiskt gått väldigt bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft en hel helg dedikerad till cheerleading. I lördag så var det kick-off för alla tränare och på söndagen så var det tränarutbildning. Sedan så hade jag även träning på söndag kväll så jag är lite utmattad nu. Skulle nog behövt en extra lång helg för att hinna vila upp mig igen, men det kommer nog hånar ändå.

Utöver det så har det inte hänt så mycket. Det har varit cheerleading som vanligt och vi har börjat att gå efter vårt vanliga schema i skolan.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så började jag på gymnasiet. Jag går teater och det har varit så kul hittills. Vi har redan börjat känna varandra ganska bra. Detta beror antagligen på att vi inte direkt startade lugnt över huvud taget. Det är nämligen så att vår introvecka ska avslutas med att vi ska visa upp små teater-scener som vi gjort för tvåorna och treorna. Så vi har fått öppna upp oss för varandra från minuten som vi satte foten innanför dörren.

Men å andra sidan så har inte det varit något dåligt. Tvärt om, det har varit jättekul att lära känna alla nya människor och jag älskar verkligen min nya klass. Jag tror att det kommer att bli jättebra och jag ser fram emot de tre åren som vi ska spendera tillsammans.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så började cheerleadingen igen. Vi hade en riktig kickstart med träning måndag, tisdag och onsdag. Det var jobbigt men inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. En anledning till det kan ju vara att jag tränade under sommaren vilket jag nu är riktigt tacksam för.

Sedan så såg jag även Spider-Man homecoming för andra gången i fredags. Den här gången så såg jag den i IMAX. Det var faktiskt förta gången som jag såg en film i IMAX och det var väldigt häftigt. Filmen var såklart lika bra som förra gången men det blev som sagt ännu bättre när man såg den i IMAX.

I helgen så tog jag det ganska lugnt. Gick på en promenad, tränade lite och tog ett dopp i min pool. Jag förökar ta var på det sista av sommaren innan skolan börjar igen.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så kom mina fastrar och hälsade på. De var hos oss igår och vi tog en liten trip till IKEA och hade en mysig middag.

Utöver det så hade det inte så mycket denna vecka men under de två kommande veckorna så kommer cheerleadingen att börja igen och jag kommer även börja mitt första år i gymnasiet. Jag är lite nervös för det men det kommer säkert att bli bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments