Den här veckan så började cheerleadingen igen. Vi hade en riktig kickstart med träning måndag, tisdag och onsdag. Det var jobbigt men inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. En anledning till det kan ju vara att jag tränade under sommaren vilket jag nu är riktigt tacksam för.

Sedan så såg jag även Spider-Man homecoming för andra gången i fredags. Den här gången så såg jag den i IMAX. Det var faktiskt förta gången som jag såg en film i IMAX och det var väldigt häftigt. Filmen var såklart lika bra som förra gången men det blev som sagt ännu bättre när man såg den i IMAX.

I helgen så tog jag det ganska lugnt. Gick på en promenad, tränade lite och tog ett dopp i min pool. Jag förökar ta var på det sista av sommaren innan skolan börjar igen.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den här veckan så kom mina fastrar och hälsade på. De var hos oss igår och vi tog en liten trip till IKEA och hade en mysig middag.

Utöver det så hade det inte så mycket denna vecka men under de två kommande veckorna så kommer cheerleadingen att börja igen och jag kommer även börja mitt första år i gymnasiet. Jag är lite nervös för det men det kommer säkert att bli bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Under förra veckan så var jag och några i min familj på en liten roadtrip och nu tänkte jag berätta lite om vad vi gjorde.

Vi startade veckan med en kryssning till Åland och tillbaka. Vi åkte med Birka och det var jättemysigt. Vi började kryssningen med att äta middag på en av båtens restauranger. Det var jättegott och trevligt även om jag tyckte att vi var väldigt virriga med våra beställningar, haha.

Andra dagen på kryssningen så gick jag och min mamma på spa tillsammans. Vi turades om med att få ansiktsbehandling och massage. Det var jätteskönt och det kändes väldigt lyxigt för när vi skulle byta så fick vi först en liten paus och då fick vi en fruktbricka och varsin juice. Efter vi var klara så gick vi och åt lunch och sedan så var det inte så mycket av kryssningen kvar.

På onsdagen så kom min mormor, morfar, moster och lilkusin (de var även de som var med på kryssningen) hem till mig och badade och åt lunch.

På torsdagen så åkte vi iväg til Avesta. Vi gick och tittade i ett museum som heter Verket. Det är en gammal fabrik av något slag. Det var en del spännande grejer att titta på men jag tror inte att jag skulle åka tillbaka igen. För mig var det mer en engångsgrej.

Sedan så åkte vi till Sala eftersom vi skulle bo på ett hotell där och på kvällen så gick vi på en restaurang som heter Måns Ols. Det var en bra restaurang med en fin utsikt.

På fredagen så åkte vi till Sala silvergruva. Jag och min mamma gick en höghöjdsbana medan de andra åkte på en traktortur. Dt är riktigt häftigt men det kan vara ganska svårt ibland.

Veckan avlutades med att jag och min lilkusin gick och tittade på Spider-Man homecoming, men det skrev jag om i mitt förra blogginlägg.

Hoppas att du får en trevlig dag:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag varit på en liten roadtrip med min familj. Mer om den resan kommer i ett blogginlägg inom några dagar.

Nu ska jag istället berätta vad jag gjorde i helgen. Jag var nämligen och såg Spider-Man homecoming med min lillkusin. Jag har inte riktigt kollat på andra Spider-Man filmer men jag kanske måste göra det nu för jag tyckte att den här filmen var så bra. Tom Holland (Spider-Man) gjorde ett riktigt bra jobb och det var en hel del riktigt coola scener.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag firat min födelsedag med några av mina vänner. Jag vet att det var typ två veckor försent men jag var ju borta under min födelsedagsvecka, så firandet fick vänta. Men nu har jag i alla fall haft det och det var jättetrevligt. Det var kul att se några vänner som jag inte har sett på ett tag.

Sedan så har jag även haft finbesök ända från Luleå. Min farmor och faster hälsade nämligen på. Det var kul eftersom jag inte träffar dem så ofta i och med att de bor så långt borta.

Utöver det så har jag börjat träna igen. Jag hade ju ett litet träningsuppehåll när jag var i USA, men nu är jag tillbaka på banan igen.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

De första dagarna gick åt till att bli av med jetlagen och att lära känna området där vi bodde. I början så verkade det inte som om det fans något speciellt där vi bodde. Bara några mindre resturanger och små affärer men sedan så upptäckte vi att det fanns en jättestor galleria bara 5 minuter bort (med bil) Så det tyckte i alla fall jag var kul:)

På torsdagen (vi kom dit på tisdagen samma vecka) så firade vi min födelsedag på Universal studios. Det är en stor nöjespark som bland annat har en Harry Potter del vilket passar mig helt perfekt och i och med att de faktiskt byggt upp en kopia av Hogwarts där så blev det en fantastisk födelsedag.

En annan rolig sak de hade på Univesal var att man kunde få en knapp där det stog att det var ens födelsedag på. Jag satte den på min tröja och jag tror aldrig jag har blivit grattad så många gånger i hela mitt liv. Det var dessutom inte bara personalen som sa grattis. Jag hade även knappen på mig när jag gick på resturang på kvällen och när servitören såg den så fick jag en cupcake. Men det var inte allt. Tydligen så har några resturanger i USA en speciell tradition för födelsedagar. En servitör skriker ut till hela resturangen att du fyller år och på den resturangen jag var på så ville de också att man skulle dansa medans de sjöng för en. Det var faktiskt ganska kul.

Resten av resan bestod mest av saker som turister brukar göra i LA. Vi åkte på en guidad tur, gick på walk of fame, tittade på Hollywood skylten, shoppade och var på stranden.

Allt som allt så var det en väldigt bra resa men om det är något jag har lärt mig är det att vi ska vara glada för våra fina vägar här hemma.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev senast men nu är jag tillbaka. Anledningen till att det inte kom något inlägg förra veckan var för att jag var i USA och det blev konstigt med tidsskillnaden och så. Ett inlägg om vad jag gjorde i USA kommer imorgon.

Den här veckan så tog jag bara igen mig från min vecka i USA. Jag träffade lite vänner och familj. Till exempel så firade jag och några fler familjemedlemmar min kusin. Annars har jag tagit det ganska lungt.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag varit på Gröna Lund. Jag var där med en kompis och det var väldigt roligt. Dock så fick jag ont i nacken efter att ha åkt flygande mattan. Men jag tröstade mig själv med att gå och köpa sockervadd vilket var väldigt gott.

Jag skulle även ha åkt till grönan med mamma igår för att lyssna på Elton John. Men det var så mycket folk att man inte kunde komma in, så vi gick runt lite på Djurgården istället. Det hela slutade med att vi åt på McDonalds och sedan åkte till mina morföräldrar och drack te.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag tagit det ganska lungt. Jag har träffat en vän och tränat två gånger men annars så har jag inte gjort så mycket. Jag har i almenhet haft en ganska lugn start på det här sommarlovet, men jag tror att det är bra eftersom jag i vanliga fall gör väldigt mycket. Jag tror att det är bra att jag får varva ner lite.

Nästa vecka så händer det nog lite mer och veckan efter det så åker jag till LA!!! Det ska bli så kul, men mer om det då.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så fick jag äntligen sommarlov. Det var såklart väldigt skönt men också lite ledsamt. Jag slutade nämligen grundskolan och trots att jag ibland tyckt att det har varit jättejobbigt så kommer jag sakna det. Inte för att jag inte vill börja gymnasiet och kommer att sakna grundskolan utan snarare för att jag kommer att sakna själva skolan. Jag kommer att sakna att kunna komma till skolan och tänka "det här kanske inte är det roligaste jag skulle kunna göra med min tid men jag har det i alla fall roligare än alla i alla andra skolor".

Kulturama <>

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments