Jaha... Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men här kommer lite uppdatering. Enjoy!

I fredags var jag med Jonte och hans kompis (en pojk som går i engelska skolan) och umgicks bara på Brommaplan för det är ju verkligen värsta stället att vara på, ja.

Nej men det var väl helt okej haha har inget bättre för mig, sen åkte jag och Nicole hem till mig och sov här för att sedan invänta Edde (min brorsa) eftersom han ska hjälpa mig flytta mina möbler för har ju som sagt bytt rum till hans nu när han har flyttat ut. Han flyttade dock ut för ett bra tag sen nu men ni förstår.

Sen på kvällen åkte vi hem till honom och hade filmkväll med Victoria (Emelie) och sov över där.

Men inte mycket sömn heller eftersom jag på söndagen skulle in och shoppa med Nicole för hon behövde jeans så... Sedan när vi väl var där kom Ludvig (en kille från i fredags) och skulle vara med oss haha så inte mycket shopping för min del nej, men hade ju ändå bara 30 kr så haha. Sen fick vi vänta i Brommaplan för vår buss gick inte på länge så Jonte fick också komma dit så jag inte skulle bli tredje hjulet thihi.
Så min helg har väl varit rätt trevlig, men nu måste jag gå till bussen för ska åka till gymmet med Nicole så bye ❤️

PS. Igår var Nicole med en kille hos mig om ni undrar vad det är för bild hehe.

Likes

Comments

Är sjuk som vanligt! Dock pallar jag inte missa en massa i skolan så är ändå där men ska kanske stanna hemma imorgon, jag får se. Har brutalt ont i halsen och huvudet.. Imorgon är det pappas födelsedag så då måste man ju vara frisk och glad men jaja. Det är ju höst och det är ju då alla blir sjuka...

Nu ska jag plugga lite och sen sova.

Bye bye ❤️


Likes

Comments

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera hehe.. Men nu har skolan börjat och innan var jag i Spanien så då var jag lite upptagen men jag får försöka så gott jag kan.
Förra helgen sov Linus, Hannah och Nicole hos mig men det blev lite dålig stämning lite senare på kvällen orkar inte förklara varför. En person betedde sig som ett svin bara..
Puss så länge ❤️
Likes

Comments

Grönan var det igår...
Åkte dit igår med Sofie och dagen innan sov vi över eftersom vi skulle upp så tidigt för vi ville vara där innan de öppnade. Så det var helt tomt för vi var en av de första som kom så vi sprang till de attraktioner som oftast är mycket kö till så att vi inte skulle behöva stå och köa haha.
Efter var vi skit trötta och somnade på en gång haha.
Nu ligger jag i sängen och kollar på gossip girl fast egentligen har jag redan sett alla säsonger en gång men det är ju så bra haha.
Puss så länge ❤️Likes

Comments

Idag har jag varit med Nicole hos henne, åkte dit vid halv 3 någonting. Sen åkte vi till Ekerö c och köpte mjukglass haha.

Nu är jag, Nicole och Hannah hos mig och latar oss och läser lite gamla konversationer på Facebook. Det är skit kul och se hur dum i huvudet man var då haha.

Puss ❤️
Likes

Comments

Igår var det pizzakväll med några tjejer från konfirmandgruppen hemma hos Frida.

Sen satt vi och snackade ett tag och kollade lite på Hannah Montana som gick på tv haha.

Efter åkte jag och Emma hem till henne och sov där så nu sitter jag vid Brommaplan och väntar på min buss som kommer om sex minuter.

Puss så länge ❤️
Några bilder från igår kväll!
Likes

Comments

Nu är man då alltså i Norrköping med mamma och Sofie. Vi bor på hotell som är ungefär 15 minuter ifrån Harry Potter exhibition som är en utställning för Harry Potter med riktiga kläderna som skådespelarna hade på sig från filmen.
Det var jättekul och det var inte bara kläder utan massor av rekvisita som de använde i filmen var också där och det var bara hur coolt som helst.

Tyvärr fick man inte fota så har inga bilder från utställningen.

Jag och Sofie har nyss badat i jacuzzin på hotellet så nu duschar hon och jag får sitta med blöta badkläder tills hon är klar :(
Puss så länge ❤️Likes

Comments

Nu är man konfirmerad i alla fall!
Tack för alla fina människor jag fått träffa under detta läger det har varit jätte mysigt.
Efter konfirmationen var det "fest" efter hos mig och det var trevligt!

Puss ❤️

Likes

Comments

På lördagen åkte jag till gransnäs på konfirmation läger och det har varit grymt hittills! Vi har spelat bandy på pressening med såpa så alla halkade och vi har haft tävlingar, frågesporter och andakt och spelat catch the flag och hungergames mm.
Vi har också"vandrat" till en kyrka och pratat om döden, lite brutalt men man måste ju prata om sånt och jag tyckte det var bra.
Det har varit grymt och långt över förväntningarna och det var mycket känslosamt idag när vi skulle åka där ifrån. Men nu sitter vi i alla fall på bussen så är ungefär hemma om fyra timmar eller så.
Förlåt för dålig uppdatering!! Har haft dåligt internet hela veckan
Här är flera bilden f
rån lägret
Puss ❤️

Likes

Comments