Jag har vart sämst på att skriva den sista tiden, men det händer ju inget spännande i mitt liv just nu. Jag försöker återhämta mig efter allt jag gått genom men det är lättare sagt än gjort. Jag är inne i nån slags moment 22 igen och snurrar och jag hittar inte vägen ut.
Om ni har lust får ni gärna skriva och ställa frågor så kan vi ha som en frågestund och jag lovar att jag kommer att svara ärligt på alla frågor iaf.

Puss på er så länge 😘😘😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, inte var det direkt igår jag gjorde ett inlägg sist. Jag har försökt att njuta av sommaren och har inte precis gjort nåt alls. Försökt att återhämta mig från allt jag har vart med om, och idag mår jag mycket bättre, inte helt bra, men jag orkar göra så mycket mer och det känns otroligt skönt.

Det har väl hänt en del bra saker, dottern gick ur 9an med bra betyg och har kommit in på gymnasiet, min make har fått fast jobb och det är en befrielse för oss, Äntligen slipper vi och vrida på var enda krona som finns, utan vi har fått det riktigt bra.

Jag ville bara göra en lite uppdatering om att jag lever, men att jag inte har vart så aktiv, men jag tänkte börja skriva lite mer nu när hösten har kommit och man sitter inne lite mer och myser.

Gissar på att jag skriver i morgon igen, och hoppas ni inte saknat mig för mycket ;)

Ha en underbar kväll på er, Kram kram

Likes

Comments

Jag hoppas solen är här för att stanna, jag är så trött på allt som har med snö att göra. Älskade när jag igår var ute och man verkligen hörde hur snön smälte 😊. Även om värmen gör att jag får ondare i min kropp hoppas jag på att vi får en lika varm sommar som vi hade 2014, det året kunde jag inte vara ute och njuta av solen för att jag jobbade och slet, men detta år är jag troligen fortsatt sjukskriven och då kan det gärna få vara varmt ute så att jag kan få lite färg på denna bleka kroppen 😉.

Likes

Comments

Trodde faktiskt ångesten skulle komma nu när maken åkte men icke. Sonen har redan somnat för kvällen och jag tänkte göra detsamma snart. Mysigt är det iaf när han ligger bredvid mig och sussar så härligt. Mina barn och min make är att mina lyckopiller på denna jord, vad skulle jag göra utan er tro 💕. Nu den 17 maj så firar jag och maken 8 år ihop tycker ni jag ska köpa nåt till han eller ska jag vänta till vår 6åriga bröllopsdag? Ge mig tips på nåt fint att ge, inte alltför dyrt bara 😉 lite ont om pengar för min del 😕

Likes

Comments

Jag tänker inte gå in närmare på vad jag menar med rubriken men risk för att det skulle bli en hel bok då 😉 Söndag idag igen och det innebär att maken åker iväg på jobb lite senare och efter denna veckan åker han till Frankrike på jobb i två veckor, kul för honom, mindre kul för mig 😉 men jag och mini ska försöka roa oss bäst vi kan. Fira lite påsk med honom, sj tänkte jag unna mig lite vin på påsk med. Under veckan ska jag försöka mig på storstäd av hemmet fast jag funderar på att vänta med det tills maken har åkt, då har jag ju typ två veckor på mig att bli klar plus att han inte är i vägen på helgerna 😂 Nä, nu ska jag sitta och glo lite här och sen hänga tvätt då min lilla mini råkat göra en bajsrand på lakanet 😳😂

Likes

Comments

Förra året i Umeå blev 300 kvinnor utsatta för våld, 80% av dessa blev utsatta av någon närstående. 300 kvinnor är mycket och som sagt detta är bara i Umeå. Sen finns de ju de som inte vågar anmäla så det finns ju ett mörkertal. Det borde inte vara så här år 2016, kvinnor borde inte vara rädda för att anmäla, vi ska inte vara rädda för att vi inte får hjälp, vi ska inte vara rädda för att bli misstrodda men det bli vi oftast. Finns så många som blir ordentligt påslagna av män men som blir friade i rätten pga att det saknas bevis, trots att det finns bildbevis från sjukvård. Ska vi som kvinnor, och en del män med för den delen behöva ha det så här i dagens läge? Att det är vi som blivit utsatta som måste fly från våra hem, riva upp hela vårt liv medans våran plågoande fortsätter med sitt liv som inget har hänt. Att det är vi som är offer får offra ännu mer bara för att polis och åklagare inte tycker sig ha tillräckligt med bevis. För mig är detta helt ofattbart, det är många kvinnor bara i år som redan blivit av med sina liv pga att de inte fått hjälp, för att ingen har trott på dom. Nästan varje kvinna som mister sitt liv beror på att de försöker lämna den som misshandlar och det är oftast då våldet trappas upp. Nåt måste hända!!!

Likes

Comments

Äntligen helg, gubben och jag ska slå på stort idag och dricka lite vin och bara vara, fast tyvärr känner jag mig frusen och lite hängig men det är mini med. Igår hade vi ungdomarna hemma på middag, så underbart härligt faktiskt, det blir ju lite mer liv och rörelse här hemma.
Ja men just det ja, jag har fått tag i min lilla ängels mobil nr, inte för att hon direkt svarar när jag skriver men ändå, jag är så glad så jag kan inte beskriva. Hoppas nu bara att xet byter nr för henne. Annars så händer det inte så mycket just nu.
Nä nu ska jag slappa lite inför kvällen.
Ha det bäst
😘

Likes

Comments

Jag avskyr måndagar, känns så tomt när jag varken har gubben eller mini hemma, vad ska man hitta på liksom. Försöker att slappna av lite men det är svårt, för mycket tankar som snurrar runt och jag kan inte riktigt sortera dom heller. Skönt att mars månad snart är här, det innebär vår och snart sommar, längtar tills värmen kommer även om jag vet att det gör mer ont i kroppen då, men visst fan är det skönt. I vilket fall har jag tänkt mig att hämta upp mini på dagis vid kl 14 idag och sen att vi ska ta en ledig dag hemma i morgon och bara mysa till det, känner att det var ett tag sen vi bara var hemma och gjorde inget vettigt alls mer än att titta på film och busa runt. Nästa vecka ska jag se om jag kan få hem stora tjejen på mys, se på film och så, hon har ju sportlov så hon måste ju inte upp tidigt dagen efter. Nä, nu ska jag fortsätta att göra inget. Ha det gött på er 😘

Likes

Comments

I går pratade jag med en kvinna som har mer erfarenhet av vad som gäller tvister i vårdnaden med X som inte är som det ska. Berättade om alla våra möten som vi haft med soc och mycket mer, men orkar inte ta upp allt. Hon kom iaf fram till att socialtjänsten inte tagit vissa saker allvarligt och lagt ner utredningar som hade behövts gjort, så nu måste jag återigen sätta mig och gå igenom alla papper och kolla vad som står i dom, jag har ju inte riktigt orkat innan att gå igenom dom ordentligt, men nu måste jag om jag ska komma nån vart med allt detta, sen måste jag hitta en jävligt bra advokat, så om nån av er vet om nån som hojta gärna till, gäller dock bra advokater som är verksamma i Värmland.

Jag måste börja ta tag i detta nu innan det blir för sent, är redan inne på tredje året utan att ens ha sett eller pratat med min älskade lilla dotter, men jag är livrädd för att det är försent, att det gått för lång tid, men jag vet ju inte heller om jag gör ett försök, och gör jag ett försök till så blir det nog det sista, för kommer jag inte nånvart då kan jag lika gärna lägga ner med att försöka få mitt barn tillbaka. Det känns i hjärtat och jag saknar henne så hemskt mycket att det inte går att sätta ord på det. Men jag känner att jag måste få nåt slags avslut på detta, ett avslut så att jag kan gå vidare med mitt egna liv. Känns som jag står och stångar mitt huvud blodigt.

När jag tänker efter så är det som om socialtjänst enbart tyckt att jag har vart en hysterisk mamma som bara har överdrivit allt, men jag vet ju att det sista jag gjort är att ha överdrivit, det räcker med att kolla alla polisanmälningar som kommit in på mitt X och vad han håller på med, ändå tillåter de att min dotter ska bo hos honom, men sen att han inte tillåter mig att få träffa henne bryr de sig inte om. Jag har ingenting på mig som säger att jag är en dålig mamma och att jag inte kan ta hand om mina barn på rätt sätt för då skulle jag ju inte tillåtas att ha två andra barn boendes hos mig på heltid. Hela systemet är fel, totalt fel. Vi säger att vi ska ta hänsyn till barns bästa, men det är ju precis det soc och tingrätter inte gör. De skyller bara på att man har svårt att samarbeta och hur ska jag kunna samarbeta med mitt X när han har hotat att döda både mig och min familj? Men ibland undrar jag om det är det som krävs, att han måste göra mig riktigt illa innan de får upp ögonen för vad han är för nån, att han inte eg bryr sig om sina barn, för barnen är bara ett vapen han använder mot mig, men han kan inte förstå att de som lider av detta inte är varken jag eller han, utan våra två underbara döttrar som absolut inte har gjort valet att deras liv ska se ut så här.

Vissa dagar känner jag mig mer bortkommen än andra dagar, och som sagt, nu ska jag bara hitta en jävligt bra advokat som är en hejare på familjerättsfrågor. Men först ska jag ta helg och bara njuta av att vi äntligen är frisk, samt börja uppdatera mer här, för tyvärr har jag inte haft orken till det när vi legat i nån slags influens.

Ha en underbar fredag på er så gissar jag på att jag skriver lite senare


Kram kram <3

Ps; bjuder på en vårbild för snart är den äntligen här :)

Likes

Comments

​Blah, bara tisdag idag, känns som en evighet tills det blir torsdag igen. Klockan har tickat på bra idag och det börjar bli dax att gå och hämta hem prinsen från dagis, ska bli väldigt skönt kan jag säga, hem och ta ett bad och sen inte göra så mycket mer. Jag har det så jobbigt nu när solen skiner på snön, blir så starkt ljus så att jag får ont i ögonen eftersom mina pupiler inte drar i hop sig som de ska pga medicinen jag äter. Kan inte riktigt fatta att det redan är år 2016, tycket nyss att det var 2000 ;) Bara att inse att jag börjar bli gammal och nästintill antik. Inne på år 36 som jag lever och lever, ja det känns det att jag gör, men inte fan blir livet nåt bättre, men just nu orkar jag inte riktigt ta itu med allt, har för mycket med mig själv och barnen som måste gå först just nu. Ja, jag vet att detta blev en kort liten uppdatering om typ ingenting, men jag ska försöka skriva lite mer ikväll om lillen somnar i tid.

Kram på er där ute <3

Likes

Comments