Förra veckan blev Melker 8 månader. Han åkte också på sin första magsjuka, så vi har haft ett par tuffa dagar. Nu är det en ny vecka och Melker är piggare. Imorgon ska vi till BVC på kontroll. Tänk att jag ska börja jobba efter jul. Tiden går så extremt fort just nu, jag vill bara att den ska stå still just nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag började dagen med tråkigt väder, ett besök på BVC (6 månaders kontroll) men sedan kom solen fram och vi gick en runda. Melker somnade i vagnen och sov sedan i 1,5 h, har aldrig hänt på förmiddagen innan. När han vaknade så fick han lite mat och sedan gick vi ut igen och kollade på löv och gungade lite. Nu kör han runt som en galning i gåstolen.


Likes

Comments

Ett halvår med dig har gått så otroligt snabbt och de har absolut varit de bästa 6 månaderna i mitt liv. Vad vore livet utan dig?

Likes

Comments

2 månader / 6 månader ~ min älskling!

Jag skulle kunna sitta och titta på gamla och nya bilder hela dagarna🙈👶🏼

Likes

Comments

På söndag blir denna kille hela 6 månader, tiden går för fort just nu. Han har lärt sig sitta (inte helt stabilt ännu)  och han ålar på golvet som en galning..

Likes

Comments

Idag var det 5mån spruta på BVC, fy vad ledsen han blev. Han åt och somnade efter och när han vaknade var han glad igen. Hämtade ut paket från jollyroom och har nu monterat ihop hans gåstol. Den blev omtyckt direkt!

Likes

Comments

Tisdag igen vilket innebar babycafé på förmiddagen, så mysigt med alla jämngamla bebisar! I eftermiddag är det träning för mig och Melker får följa med (mamma passar honom på läkaren). Livet rullar på här hemma, förra veckan fick Melker sin första tand och den andra är på gång den med. Han har haft sin tandbortpremiär och just nu är han så mysig, rolig och sover bra. Fas 4 är äntligen över och snart kommer väl nästa..

Hoppas ni har det bra💕

Likes

Comments