I lördags blev Melker 3 månader, tiden går så fort och han växer så snabbt. Så idag var det dags för första sprutan och fy vad jobbigt det var, jobbigt att se sin lilla kille bli så ledsen. Nu myser han här hos mig i famnen iaf, vi får se ifall febern kommer fram mot eftermiddagen/ kvällen. Alvedon finns i beredskap.

En liten bildbomb från de senaste dagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi gått och lagt oss och jag plockade undan lite i vardagsrummet innan dess. Älskar mutt vardagsrum, där hänger vi mest om dagarna. Dock så fattas det en hel del på den gråa väggen och så vill jag byta fönster och dörr så småningom, just nu är de bruna..

Nu vakande lillkillen och vill nog ha mat, godnatt!

Likes

Comments

Inviger min nya klong ikväll som jag fick i morsdagpresent, de har så bra smak mina killar! Fick hem amningspåsar i brevlådan idag, en sådan ska jag försöka fylla under fredagsmyset, hehe, hoppas att ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Då var det fredag igen. Vi har idag gjort premiär på öppna förskolan men änsånge känns Melker lite liten då det mest var 1-2 åringar som var R och lekte. Nästa gång blir det babycafe för vår del, får se om det blir redan nästa vecka. Nu sover lillkillen och jag har fått i mig lite mat och en kopp kaffe. Vi ska ut och gå en liten sväng sedan tänkte jag ta tag i min garderob, behöver rensa ut en hel del!

Hoppas att ni får en härlig fredag, kram💕

Likes

Comments

Likes

Comments

​Tack för att du förgyller våra liv älskling!

Likes

Comments

​Idag var Viktor hemma hela morgonen som han alltid är på onsdagar då han jobbar kväll. Vi började med en godrulle och sen har vi bara myst hela morgonen. Lillmannen tränade i vanlig ordning sin nacke en sväng, han är grymt stark, det har han varit redan från start. Hoppas att ni har en bra dag, kram!

Likes

Comments

Idag jag Melker varit på 6 veckors kontrollen och allt var bara bra. Tillväxtkurvan såg bra ut och nu väger han 5480 gram och är 57 cm lång. Vi har nu börjat med storlek 62 men han kan fortfarande ha plagg i storlek 56, storlek 50 kunde vi bara använda de första dagarna då han var stor från början.

Även jag var på läkarbesök för att kolla hjärtat eftersom att jag har pacemaker och kolla blodvärdet då jag förlorade ganska mycket blod under förlossningen. Allt såg bra ut för mig också, blodvärdet låg på 130 så nu behöver jag inte ta några järntabletter längre. Däremot tyckte läkarn att jag skulle äta mer vitaminer, så får bli mer frukt och grönsaker i kosten för min del.

Hoppas att ni har en skön måndag, nu ska vi bara mysa resten av dagen efter att ha åkt fram och tillbaka till familjecentralen!

Melker bjuder på några utav helgens bilder.

Likes

Comments

En änsålänge grym fredag. Vi var på Ica och hämtade ut paket från Cubus med lite till mig och Melker, supernöjd. Sedan åt vi lunch på stan med pappa. Nu tog lillmannen en liten nap så jag passar på att dricka kaffe i solen!✌🏼️☀️

Likes

Comments