Header
Radhus under renovering och bebis beräknad 23/3 2017!

Går just nu i namnfunderingar. Har några favoriter, men det är så svårt! Om det blir en kille så är vi redan överens om ett namn om det passar sen. Tjejnamn är däremot mycket svårare.

Idag ska vi bort till lägenheten och ta med det sista till huset samt städa klart. Ska bli skönt när den är ur världen. Då behöver vi bara tänka på vårt hus och vår bebis!

Likes

Comments

Idag fick jag meddelande om att vår säng har kommit. Vi ska hämta den på lördag och efter det så flyttar vi in!

Likes

Comments

Nu börjar både vardagsrum och sovrum bli klara. Är bara lite möblering kvar. Vi väntar på vår nya säng som ska komma nästa vecka, sedan flyttar vi dit på heltid!!

Likes

Comments

Idag gick vi in i vecka 30. Barnet är nu ca 36 cm lång och väger ca 1,5 kg.

Likes

Comments

Igår började vi dagen med ett besök hos barnmorskan. Bebisen mådde prima med ett hjärtslag på 144/minuten. Mina värden var forfarande bra så behöver inte käka några järntabletter än iaf.

Efter det så fick vi nycklarna till huset och sedan det har det varit fullt upp med målning och annat fix. Idag blev vi nästan helt färdiga med vardagsrummet. Det har vi målat vitt samt med en grå fondvägg. Köpte nya lister samt fönsterbräden idag som vi ska få upp imorgon. Efter det så kan vi börja inreda i det rummet och börja tapetsera nästa!

I köket ska vi inte göra något än, det ska vi helrenovera om ett tag. Vardagsrum och sovrummen börjar vi med, sedan får vi ta hallen. Toaletterna är okej just nu men de ska vi också fixa till lite längre fram.

Likes

Comments

Ikväll ska vi iväg på kalas för min mamma och min lillasyster. Innan det ska vi träffa säljaren till huset och gå igenom städning osv. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Snart får vi vårt radhus, så just nu lever vi bland flyttkartonger. Har packat ner mycket men det är fortfarande väldigt mycket kvar att packa och skruva ner. Tur att vi har lägenheten i en hel månad till så vi kan ta lite åt gången!

Likes

Comments