Snacka om att kärleken till ens barn är helt enorm, den går helt enkelt inte att beskriva med ord. Vill skydda honom mot allt och jag skulle göra precis allt för honom, min älskling.

Han har haft en jobbig dag med mycket magknip, han har inte riktig vetat om han varit hungrig eller haft ont. Så det har inte varit många vakna minuter utan lite gråt och gnäll. Det gör så ont att se att han har ont, blir knallröd i ansiktet och spänner hela kroppen..

Nu ligger han dock bredvid mig i sitt babynest och verkar sova på rätt så bra, det ska jag också försöka göra, godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är han 3 veckor och 4 dagar gammal och det händer saker varje dag! Igår log han och han har börjat fästa blicken mer och mer. Han sparkar och sprattlar som en galning med sina ben och tycker väldigt mycket om sitt babygym som han fick utav mormor (min mamma) i påskpresent. Ser dock inte så nöjd ut på sista bilden men här har han precis spytt litegrann..

Likes

Comments

I fredags blev han 3 veckor gammal och det firade vi med påskmiddag hos mina föräldrar. Igår var vi iväg hos min mormor och morfar på påskmiddag och idag ska vi iväg till farmor och farfar samt till Viktors föräldrar efter det. Vi har haft en supermysig påskhelg änsålänge!🐣🐤

Likes

Comments

Hembesöket gick hur bra som helst, Melker fick mycket väl godkänt. Han har gått upp i vikt och väger nu ca 4350 gram, alltså mer än hans födelsevikt! Vår goa kille, vad vi älskar dig💙

Likes

Comments

Snart kommer BVC hit för ett hembesök, känns ju lite pirrigt. Melker har på sig ett urmysigt set som jag köpte i Göteborg för några veckor sedan.

Likes

Comments

Idag blir MELKER en vecka gammal! Det är helt sjukt vad tiden går snabbt, nu har vi en vecka kvar då vi är hemma alla tre, sen ska jag klara mig själv..

Likes

Comments

Så mycket som jag älskar dig trots att du håller oss vakna om nätterna! 💕

Likes

Comments