Har fått sova nästan hela natten och till kl 10 på morgonen, så duktig är han! Trivs superbra i babynestet som vi har mellan oss i sängen. Idag åkte en prickig body från ellos ett par darth vader strumpor på, så söta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I torsdags gick vatten, vi blev inskrivna och igår kl 14:00 tittade vår KILLE ut! Han vägde 4250 gram och var 53 cm lång.

Likes

Comments

Ingen bebis och inga känningar än. Hoppas att den vill komma under helgen då Viktor inte har någon fotboll tors-sön då hans lag är på träningsläger.

Likes

Comments

Skar upp bitar att äta och gjorde även smoothie utav denna ananas till mellanmål. Sägs ju att det finns något bra ämne i ananasen som kan göra att förlossningen kickar igång. Behövs dock enorma mängder för att det ska göra någon skillnad (har jag läst) men det är ju vansinnigt gott också, så det skadar ju inte!

Likes

Comments

När vi kom hem från barnmorskan fick det bli lite bak igen, denna gång fick det bli smidiga och fula pizzabullar. Köpte färdigt pizzakit, skinka och sedan var det bara på med ost och sedan att rulla ihop. Kan vara bra att ha i frysen när bebis är här!

Likes

Comments

Idag är det dagen innan bf, har noll känningar så tror inte att bebisen vill komma ut på ett par dagar. Vi var tidigare idag på besök hos barnmorskan och allt såg som vanligt bra ut, lika skönt varje gång!

Likes

Comments

Bytte gardiner i köket nyss, blev vita även här. Jag älskar vitt, nu ska jag sätta igång med kvällsmaten!

Likes

Comments

Tiden går så snabbt, är galet tacksam för det, vill ha vår lilla bebis utanför magen nu!! Idag är det bara 3 dagar kvar till bf, på onsdag ska vi på kontroll igen om det inte hänt något innan det.

Likes

Comments

Hoppade in på life här i stan och köpte mig en påse hallonbladsté. Ska tydligen vara bra inför förlossning och amning, får se om det underlättar något, tror nog inte det egentligen men är ju dumt att inte pröva!

Likes

Comments