Likes

Comments

Idag är det exakt 4 veckor kvar till bf. Var på MVC idag och mätte mage, kollade pulsen och kollade blodtrycket på mig. Min mage har växt hur snabbt som helst nu det sista och måttet på magen var idag 34 cm, hjärtslagen 140/ minut och huvudet ligger nedåt som det ska. Vi hat hela tiden legat mitt på växtkurvan men idag så stack den iväg uppåt. Kanske blir en stor bebis..

Igår fick jag värre foglossning än vad jag haft under hela graviditeten och att stå och gå är inte alls behagligt. Ska försöka jobba i minst en vecka till iaf!

Likes

Comments

En långdag på jobbet, men nu är det snart helg! Ligger i soffan och bebis har fest i magen, har sparkat konstant hela dagen!

Likes

Comments

Om 30 dagar är det den 23/3, alltså dagen då vi är beräknade. Så bebis kan komma när som helst och om max 6 veckor. Har tvättat det mesta, har lite kvar och sen ska jag börja packa BB väskan!

Likes

Comments

Måndagen går mot sitt slut och såhär trött har jag inte varit på länge. Har ju haft lov i en vecka och en veckas längre graviditet gör mer än vad man tror. Hade så ont i fötterna och nedre delen av magen att jag knappt kunde stå upp när jag kom hem. Hoppas att jag känner mig lite lättare imorgon (har dock inga förväntningar). Ska försöka jobba fram till 10/3 men det beror helt på hur jag mår, har ju inget vidare lugnt jobb då jag just nu jobbar som bildlärare, står upp hela dagarna.

Fina rosor som jag fick av min kära vän förra helgen, några stycken har hållt sig otroligt länge!

Likes

Comments

Igår fick vi en grym inflyttningspresent av min morbror och hans familj. Har länge varit sugen på att köpa något liknande men har aldrig blivit av. Så det var verkligen en perfekt present, kan bli lite goa drinkar i denna till sommaren!

Likes

Comments

Idag har jag börjat tvätta alla små söta bebiskläder. Ska fortsätta lite imorgon och förmodligen börja planera BB-väskan. Har ni några tips/råd om vad man ska packa ner?

Likes

Comments

Blev lite köp till bebisen i Göteborg igår. Hittade dessa i en liten mysig affär som låg bredvid en utav de många affärer med balklänningar som vi var inne i. Vårt mission var att hitta en balklänning till min lillasyster, vi hittade en tillslut och hon hittade även sin studentklänning. Ett mysigt dygn med tjejerna i familjen Andersson!

Likes

Comments