Header

hej,jag har startat en blogg tillsammans med underbara Lisa. Vi har bara haft den i några veckor men vi skriver på och hoppas ni går in och läser så får ni höra vad vi gör om dagarna och lite allt möjligt. Ha det bra! 

http://lorenalisa.blogg.se/

här kommer en as bra låt som avslutning på det hela.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trodde jag hade missat fettisdagen, då man äter semlor alltså. Men det hade jag visst inte utan det var ju idag!! Idag ska det bara ätas semlor hela dagen från och med nu tills 23:59 i natt. Gillar egentligen inte semlor på grund av att det är så mycket grädde (gillar inte grädda alls). Hittade dem här as balla bilderna på semlor.
Likes

Comments

Tänk att bara åka bort,det hade varit jätte skönt! Jag bryr mig egentligen inte om att åka till något varmt ställe bara att få åka bort vore riktigt bra! Och visst hade det varit extra skönt att åka till något varmt ställe så att man kunde sola och bada. Så är väldigt avundsjuk på min fina vän Julia som ska åka iväg imorgon..kommer sakna dig babe!
På lovet var jag i Stockholm och hälsade på mina kusiner det var jätte kul och jag fick med mig min drömväska och ett par super sköna Uggs hem! Tack så jätte mycket min underbara moster!
Likes

Comments

Detta underbara program FARMEN! Vad tycker ni om det? Jag tycker att det är kul att kolla på ibland och sen se "alla" dom här "bråken" som sker är ju också rätt kul. Jag tror inte jag hade fixat att vara där längre än 2 dagar, jag är livrädd för alla djur som finns där..klarar mig inte utan "riktig" mat (skulle inte fixa att mjölka och göra egen ost..inte för att jag äter det men ändå) och är ingen som skulle fixa att ha hand om en farm,haha. Visst om jag skulle bli hotad till att vara med i det så kanske men jag skulle aldrig söka till att var med där. Skulle däremot kunna söka till att vara med i Big Brother!
Nu ska jag börja packa och sen kolla på någon film eller något


Likes

Comments

Igår så fick jag en ny mobil,en iPhone 5s och den är jätte bra! Men jag saknar redan min gamla mobil..den var så underbar och fatta hur mycket den har varit med om..nästan obehagligt när man tänker så.
Igår på kvällen var vi också ute och firade Julia och det var riktigt mysigt! Nu ska jag plugga lite sen får vi se vad som händer.


Likes

Comments

Vi fick fyra timmars hål idag så vi gick det till Condeco. Sen vid 1 tiden har vi samhällsprov och jag kan ingeting så ska försöka plugga lite nu så att jag fixar provet.
Detta gjorde min dag! Att få en semla av Elina, haha inte för att jag tål semlor men ska offra mig. Love to ElinaLikes

Comments


Likes

Comments

Nu har vi äntligen slutat skolan och nu sitter jag och Philip och fikar. Riktigt gott!

Likes

Comments

Tjena! Har tagit någon slags paus här nu ett bra tag men kände inte för att skriva något för hade typ inget att skiva. Men under den här tiden som gått nu så har det hänt en himla massa grejer. De äventyret jag och Julia var på sista gången jag skrev var att vi skulle till Ullared. Så jag har varit där, sen har jag såklart shoppat och gjort en massa annat kul! Nu ska jag plugga engelska och spanska..inte kul allas men det måste ju göras. Lägger ut ett klipp här som jag tycker är jätte kul och som vi fick se idag på en föreläsning, kolla på den och se vad ni tycker. 


Likes

Comments

Nu är jag och Julia på väg mot spännande äventyr! Ska bli riktigt roligt! När vi är framme får ni se vart vi hamnat. Nu är det nytt år och igår gjorde jag som många andra..käkade nämligen pizza med Lisa. De var jätte mysigt och super gott!

Likes

Comments