Hallojsan

Oj oj oj vad detta inte riktigt är min grej det här med bloggande riktigt. Jag har helt enkelt bara glömt bort att skriva och ja 😂 det har hänt så sjukt mycket sen jag bloggade sist och jag kan inte äns berätta allt för då får ni läsa i flera timmar men jag kan berätta dom lite större händelserna. Skolan har ju som sagt börjat nu och allt känns ändå helt ok men det är ju ändå skolan... Sist vi hördes va ju på sommarlovet och då hade det inte hänt så mycket men jag har ju varit på Öland med Alva, vi har varit på keep it loud i Linköping, jag har varit i stugan i Dalarna med mamma, i Västervik på speedway och igår var jag i linköping med Alva, Iva och mikka och ja resten tänkte jag att ni kan få se bilder på istället
/F👑

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 407 readers

Likes

Comments

Hejhej!
Nu har skolan börjat och allt rullar på som vanligt igen.
Jag trivs super bra och just nu känns allt toppen.
Och som vanligt får ni bilder från senaste tiden, hej 😘/L

Likes

Comments

Hejhej!
Haha våran uppdatering suger men och.
Här har ni bilder från de senaste dagarna. Hej😘👋🏻/L

Likes

Comments

Hejhej!
Länge sen vi uppdaterade här känner jag, men har iaf lagt upp bilder osv.
Men aja.
Har haft så jäkla mycket på senaste tiden, jobbat, vart sjuk är dock sjuk IGEN, o sen ångest och mått helt åt helvete.
Först hade jag lunginflammation och luftrörskatarr.. Läkarn sa åt mig att ligga i sängen och vila en vecka minst. Men haha nae, efter 3 dagar gick jag och jobba och allt var super bra. Sen efter typ 5 dagar blev jag sjuk IGEN. På Skänningemarken.. Fick världens migrän så åkte hem, när jag kom hem tog jag tempen och den visa 39,7 eller något sånt minns inte exakt.
+ det så fick jag halsfluss.
Men det börjar bättra sig nu iaf.
Har dock ont i ögonen o dom rinner osv så hoppas inte jag åker på ögoninflammation nu också. Då blir jag galen.
Men jaja.

Nu ikväll har jag iaf träffat några kompisar, vi åkte te något öde samhälle 10 mil härifrån. Skit läskigt.
Vet inte om jag har så mycket mer att berätta haha, men lägger upp bilder också på de senaste dagarna, eller ah sen sist jag uppdatera.
Vi hörs, godnatt 😘/L

Likes

Comments

Hej!
Är hemma nu, men är fortfarande sjuk.
Jävla helvete, det ända jag hoppas på nu är att bli frisk så jag kan jobba 😩
Förmodligen kan jag gå till jobbet på torsdag, beror på. Är jag inte frisk helt kan jag ju såklart inte gå dit och smitta gamlingarna...
Menmen.
Har ju både lunginflammation och luftrörskatarr.. Får knappt luft och har vaknat flera gånger på nätterna av att jag inte kan andas. Det är fan hemskt.
Men snart är jag nog frisk och kan gå och jobba ✌🏼️✌🏼
Vi hörs, hej👋🏻😘/L

  • 972 readers

Likes

Comments

Hej!
Vill bara säga att jag är sjuk och därför inte kan uppdatera.
Vi hörs när vi hörs ❤️/L

  • 992 readers

Likes

Comments

Hej, fler bilder från de senaste dagarna kommer. Puss 👋🏻😘/L

  • 1004 readers

Likes

Comments

Hej igen!
Sorry för sjuk dålig uppdatering. Men har verkligen inte tid, här har ni bilder från de senaste dagarna iaf. Vi hörs godnatt på er 😘/L

  • 1054 readers

Likes

Comments

Tjenare Hallååå!
Klockan är som sagt 5 och jag Ligger just nu i sängen och pratar med Lovisa som vi gjort i ca. 3 timmar nu 🙂
Idag har jag varit i Linköping och handlade nya byxor men vi var inte där så länge för jag hände mig hängig och hade feber och så!
Sen så kom Lovisa och Emma hit och rökte med mig men sen så gick jag upp igen och började känna mig ännu sämre så har varit inne hela kvällen och bara legat i sängen för jag har verkligen ont i hela kroppen och det bara dunkar i mitt huvud och halsen gör jätte ont..... Men men det är ju så typiskt att man ska bli sjuk när sommarlovet nästan är slut....
Det har inte hänt så mycket sedan vi hördes sist och därför jag inte uppdaterat heller, har bara känt att de händer inte så mycket speciellt som ni vill veta så då är det ingen idé att uppdatera heller. Jo förresten så har jag varit i Katrineholm och träffade Mathilda för hon fyllde år och sedan va jag som vanligt på speedwayen i tisdags och sedan på söndag så hämtade vi mina små kusiner som har varit hos oss tills igår. På onsdagen när vi hämtade som så åkte vi till Vadstena och kollade på lite bilar och så men sen blev klockan mycket så vi åkte hem! I torsdags så var vi i Västervik och hjälpte pappas morbror att lägga i sin båt och vi badade lite och sedan åkte vi på speedwayen i Västervik och de tyckte Viggo och Vera var jätte roligt dom fick också kolla på cyklarna men vågade inte sitta på dom för de va lite läskigt!
Imorgon vet jag inte vad som händer, det beror helt på hur jag mår men tror jag ska träffa Lovisa en stund iallafall sen får vi se.
/F👑

  • 1123 readers

Likes

Comments