Nu är det lika många dagar kvar som vi redan har passerat! Tiden går alldeles för fort nu när man redan har ett barn att ta hand om.

Och den 12:e är det dags för RUL ❤ då får vi se ärtan igen och kanske så får vi reda på könet också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har åkt på en förkylning och dottern har kommit in i en fas där hon inte vill sova i sin säng längre. Och sömnbrist är inte bra för någon som är bippo, så nu turas jag och maken om att sova med henne. Både på dagen och under natten. Har lagt ner två madrasser på golvet så där sover vi nu och hoppas att de går över snart.

Oavsett hur mycket vi har så tar vi oss ut i de friska luften. Idag stod skogspromenad på listan. Jag älskar att gå i skogen på hösten. Dofterna, färgerna och bara känslan är så avslappnande. Och så får man två flugor i en smäll, motion och natta A.

Likes

Comments

Äntligen gick vi ut med graviditeten. Inte med denna bild dock men den var så fin så var tvungen att dela med mig utav den!

Likes

Comments

Hej! Va kul att du hittade hit. Jag heter Leila ochjag är 27år gammal. Gift med en underbar man och mamma till en fantastisk liten tjej på 1år. Väntar även vårt andra barn som är beräknat i Februari.

Vi bor i en liten villa i Finland. Jag flyttade från Sverige 2011 och saknar såklart Sverige, men Finland har blivit nitt hem nu och ser fram emot att se mina barn växa här.


Likes

Comments