5 steg framåt. Andas. 6 steg bakåt. Jag tror aldrig att det kommer kännas helt hundra i bröstet. Jag tror att varje steg kommer göra lika ont som innan bara att jag har lättare att andas ibland. Och jag tror att ingen någonsin kommer förstå. Ingen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni inte vet, vilket inte är så konstigt då jag började om med bloggandet igår, så har jag med sällskap av Camilla upptäckt Ibiza en vecka. Vi landade efter lunch och checkade in och upptäckte hotellet innan vi bar av mot Ibiza stad där vi båda föll pladask för alla små fina hus, restauranger och krimskrams.

Ni ser ju hur fantastisk det är på Ibiza, jag tror jag sög in varje stund där nere! Och första kvällen sprang jag runt i en sommardröm, min blåa off shoulder klänning från River Island, önskar dock att jag hade hittat den mycket tidigare än i augusti!

Likes

Comments

Att blogga. Eller att skriva, att ha någonstans där man delar med sig av sitt liv på ett personligt men ändå inte ett för personligt sätt. Att vara privat men ändå inte. Ni fattar. Jag tycker om att skriva, få utlopp för allt som gnager inom mig och varför inte då skriva här, ordentligt. Så det är precis det jag tänkte, att börja blogga, dela med mig av livet och reflektioner. Att börja om helt enkelt.

Likes

Comments