Hej.
Igår var jag på bup (barn och ungdom psykiatri) och där fick jag diagnosen ADHD. Så jag ska börja med en medicin som herr concerta. Och jag ska börja med 18 mg. Jag ska börja nu på lördag så jag är hemma första gången. Och sen ska jag tillbaka och träffa en läkare som ska ta blodprov på mig och jag är jätte närbild över det. För att jag är jätte rädd för att ta sprutor men jag tror inte detta kommer att göra lika ont eftersom att när man tar en spruta så sätter dem den i en muskel och nu sätter dem den bara i en blod ådra.

Jag vill bara be om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv på bloggen men jag vet aldrig vad jag ska skrivs om så om ni har några tips så får ni gärna skriva dem i kommentarerna.

Likes

Comments

Hej.
Imorrn ska jag mamma och min syster till stallet. Där min mammas kompis häst står som jag och mamma är typ medryttare på.
Virvlan heter hon, jag tror jag har skrivit om henne tidigare.
Jag vet inte riktigt vart vi ska rida men det blir ut en liten bit och sedan kanske lite i paddocken.
Men jag måste sova nu så att jag inte är trött när jag ska rida imorrn👋🏼💕

Likes

Comments

Hej på er.
Nu är det äntligen påsklov. Eller ja vi fick lov i torsdags men aja.

Igår var jag i stallet och jag red på julle och Whitney.
Julle red jag en runda på vägen och Whitney red jag på ängarna och hoppade lite där också.
Och så red jag murphy till och från hagen.

Jag ska nog dit imorrn oxå👌🏼
Men jag vet inte.

Men asså jag kommer inte på mer att skriva om så aa👋🏼

Likes

Comments

Hej.
Idag ska jag sälja på göksäter med två klasskompisar och jag vet inte hur det kommer gå för jag har aldrig gjort det tidigare. Men jag är lite nervös faktiskt. Men Jaja.

När jag är klar där (ska sälja 11-12) så ska vi åka till pappa och hämta våra kakor som vi sålt. Men mamma har köpt några kakor och mormor också så vi kommer få äta mycket👏🏼

Likes

Comments

Hej!
Idag är jag hemma hos min mormor. Jag bor granne med henne så jag kan liksom gå till henne när jag vill. Det är typ mitt andra hem.

Men dem bor iallafall på en gård. Och dem har kor, höns och katter.
Kor har dem ca 150st.
Höns vet jag inte😂😂
Katter har dem två egna och två inflyttade (alltså har dem bara bosatt sig här).
Men iallafall jag och mormor var ute i ladugården förut och det var en liten gulleplutt som pussade på mig på kinden. Så himla söt😍
Jag lägger in bilden under.
Men jag ska kolla lite på youtube nu tänkte jag så vi hörs nån annan gång👋🏼

Kalven heter Ingvor🙈❤️❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det kalas för min pappas fru som fyller 28 år. Jag vet att hon inte är så gammal men det är inte min pappa heller för han är 37, 38 i oktober, och det är bara 10 år emellan dem och det är inte så mycket.

Men iallafall så kommer det gäster klockan 13:00 tror jag. Det är två stycken här nu men ja det kommer fler sen allafall.

Sen ikväll så ska pappa och hans fru åka nånstans och äta middag och dem kommer åka runt 17-18 och kommer hem runt 22 eller nånting och då kommer jag och ebba (pappas frus lillasyster som är ett år yngre än mig) vara ensamma hemma och kolla på film och äta godis och sånt. vi kanske kan filma nån liten video eller nånting också😜 Men jag lovar ingenting. Vi får se helt enkelt.

Men nu ska jag kolla på en liten video så ha det bra👋

​Kunde tyvärr inte få in någon bild:(

Likes

Comments

Hej!

Imorgon ska jag, min mamma och min syster ha stalljour på morgonen. Det betyder att vi ska fodra, släppa ut, mocka och fodra igen så att dem som har lunchen bara kan ta in hästarna.

Vi kommer vara där ungefär halv till kvart i åtta och åka hem ungefär 11- 12. Det är då vi brukar åka hem iallafall.


Min dator kraschade för några månader sedan (min stationära dator) ​men nu har min pappa lagat den så jag ska ladda ner ett redigerings program på den nu så jag kan redigera mina videos så jag kan komma igång med min youtube kanal snart. Det har ju tagit sin lilla tid.

Jag har tängt på att ha två youtube kanaler, en för mina vanliga videos och en för mer häst relaterade videos, men jag vet inte vad tycker ni? eller vill ni ha alla i på samma kanal? 

Jag tror att jag kommer börja att ha alla på samma kanal. Det blir lättast så till att börja med. Men om det blir mycket häst videos så kanske jag kommer göra en kanal för bara häst videos och kanske några häst relaterade videos på min vanliga kanal också men vi få se helt enkelt men jag hoppas iallafall att jag kan sätta igång med youtube snart nån gång. Det känns som att jag bara har sagt till mig själv att nu ska jag börja med youtube men det har inte blivit av för jag har inte haft någon dator att redigera videorna på men nu har jag ju det så ja nu för jag ju sätta igång med det så jag ska nog filma en video imorgon tror jag.Men ni får gärna kommentera om det är några särskilda videor som ni vill att jag ska göra så ska jag försöka att göra dem så att ni får se lite vad ni vill se liksom. 

Likes

Comments

Hej!

Imorrn börjar skolan igen. Asså om jag ska vara ärlig så längtar jag faktiskt lite. Man får ju liksom träffa sina kompisar igen och jag har inte träffat dem på hela lovet typ.

Förlåt för att jag uppdaterar så sällan men jag har aldrig någonting att skriva om.

Nu är jag hos min mormor iallafall och vi åkte snowracer bakom fyrhjulingen förut och jag var ju såklart as grym och ramlade inte av så lätt😏
Det är ju meningen att man ska ramla av men ja😂
Är man bra så är man bara det helt enkelt. Nej men eftersom att jag rider och tider väldigt mycket barbacka så har jag ju en hyfsad balans så därför kunde jag ju hålla mig fast lite bättre👌🏼

Min mamma kommer snart hem från det nya huset och då ska vi åka och handla och sen ska jag duscha och sen åker vi till stallet och jag ska försöka ta kort där👏🏼

Likes

Comments

Ja som ni ser på titeln. Jag ska snart åka/gå bort till min mormor och där ska vi åka snowracer bakom morfars fyrhjuling. Vi gör det varje vinter. Sist gång så ramlade jag av och jag åkte längst fram och min moster åkte på snowracern bakom och då råkade hon köra på mig😂
Ja men nu måste jag äta frukost och sen ska vi åka👌🏼

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma hos Johanna (min kusin).

Jag ska sova här om ni inte förstår det om ni ser hur mycket klockan är😂


Men idag så har jag ridit HELA dagen. Först red jag hos min granne hemma hos pappa och då red jag två hästar. Sen kom min mamma och hämtade mig och då åkte vi till min mammas kompis stall och då red jag på hennes unghäst som är under inridning. Men han var jätte duktig men aja nu ska jag väll vara med henne👋

Likes

Comments