Halloj!
Har precis kommit in. Varit och träffat min underbara kompis som jag inte träffat på väldigt länge. 😘 Underbart att träffa henne igen! Nu ska jag byta om och gå och lägga mig upp tidigt imorgon😩
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Hur mår alla idag?
Vakande för en stund sedan. Jag har inte så mycket planerat idag utan kolla på ishockey finalen och spela en egen match. Men vi hörs senare!
B


Likes

Comments

Hejsan!
Jag vet inte riktigt vad jag håller på med men tror jag ska börja blogga igen. Så I am back! Haha ja vi får se hur det går! Hör av mig mer imorgon!
Bella


Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar på youtube. Kollar på allt möjligt. Haha så börjar man gråta. Jag kollar på x faktor och där är det en kille som legat på sjukhus och överlever cancer. När något sådant kommer upp så tänker jag alltid tillbaka när Sebastian låg på sjukhuset. Det som är det sjukaste med det hela är att jag inte kan fatta det ännu. Att Sebastian har varit så dålig så han var nära på att dö, och jag kan inte beskriva hur det känns. Jag tänker ganska ofta på det ''tänk om'' kommer alltid upp.. Men han var en krigare som tog sig upp igen! Därför kan jag verkligen säga att han är min störta inspiration!
Jag och min bror har alltid varit tighta men efter detta som har hänt har vi bara kommit närmare varandra!
Jag vet att detta inlägget blev lite mer personligt men men..det händer.
Nog om detta, på onsdag börjar jag i gymnasiet jag är riktigt nervös. Vet inte riktigt varför men jag bara är det. Så nu ska jag sova och sova riktigt länge! Sista dagen för sovmorgon.!
Godnatt
// Bella

Likes

Comments

Var och åt Thai mag förut med Louise! Riktigt mysig och jätte gott! Sedan vad i inne i allum och nu är jag hemma. Ska titta på tv en stund sedan vet jag inte riktigt vad som händer ;) men vi hörs sen!


Likes

Comments

Hejsan!
Imorgon kommer det en bättre uppdatering + lite bilder. Som jag ska försöka få över på datorn. Från wow, har även några videos som jag ska försöka få upp. Så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hello!
Har jobbat på wow nu i två dagar, ganska långa dagar. Så nu ska jag lägga mig i min säng och sova. Ska jobba där imorgon också! Riktigt rolig att se alla artister 👍 Jobbar precis vid dom stora scenerna. Men vi hörs imorgon!
// BellaLikes

Comments

Helt plötsligt blev jag bara irriterad... Men ska kolla på film nu och bli glad igen sedan ska sova. Men vi hörs!
// Bella

Likes

CommentsÅh vad jag älskar att tjocka mig med god mat! Mat är det bästa som finns!

Likes

Comments

Hejsan!
Jag kommer tyvärr inte hinna lägga upp bilder på kläderna idag för jag får inte igång min dator.. :( + så måste jag packa lite. Men dom kommer upp någon gång nästa vecka hoppas jag!
Nu måste jag fortsätta packa! Hörs snart
// Bella

Likes

Comments