Då var vi redan inne på tredje dagen sen vi slutade jullovet. Hittills har det varit lugnt dem här tre dagar. Men nästa vecka händer det lite saker ett prov bland annat i Kriminologi. Annars som tur är så har vi ledigt torsdag och fredag nästa vecka. Vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar på att matsalen ska öppna.

Ni får ha det så bra allihopa!

Likes

Comments

Vet att jag inte är så aktiv med att skriva blogginlägg. Men jag ska försöka bli bättre på detta det här året.

Nu har man både firat jul och nyår. Vilket har varit jätte roligt. Jul firade jag hemma i stan tillsammans med min familj och några från släkten. Vi kollade på Kalle anka och fikade, öppnade julklappar och åt julbord.

På nyårsafton åkte jag tillsammans med min familj till min pappas kusin som bor i Västerås. Där vi firade nyår tillsammans med hennes familj. Vilket var jätteroligt och trevligt. Vi spelade spel och åt trerätters och skållade in det nya året. Vi sov över där. På nyårsdagen vände vi tillbaka hem igen mot Katrineholm. Men innan vi åkte så åt vi hamburgare till lunch och fikade lite senare på eftermiddagen.

Så allt har varit jättebra!

Likes

Comments

Då var det december nu då och 18 dagar kvar tills det är julafton. Om 15 dagar går jag på jullov vilket känns jätteskönt. Det har inte kommit någon direkt snöväder än så länge och vi är snart inne i halv december månad. Vilket är tråkigt för att det fint med snö ute till jul.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har det redan i början november i år kommit ner snö ifrån himlen i den lilla staden Katrineholm. Så det är bara att börja ta på sig varmare kläder och gilla läget helt enkelt. Själv tycker jag att det är alldeles för tidigt att snön kommer nu, det räcker med att den kommer i början av december. Men så är det man kan inte välja allting här i livet.

Just nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja som är kommunikation. 

Ni får ha det så bra i det kalla vädret! :)

Likes

Comments

Igår hade jag tillsammans med några av mina kompisar halloween sleepover. Vi hade det så kul. Vi åt tacos och sen åt vi frukt doppat i nutella. Det var så gott!!

Likes

Comments

Nu sitter jag och min kompis Maria på tåget på väg till Stockholm. Ikväll ska vi gå på Justin Biebers konsert på Tele2 arena. Vi är så taggade!!🙂👍🏼

Likes

Comments

​Då var det söndag och imorgon är det måndag igen. I fredag stod det svenskaprov och kriminologi inlämning på schemat för mig. Så jag hoppas att det går bra för mig på båda sakerna.

I tisdags gick jag och några kompisar till hotell statt för att prova ut studentmössor och kolla lite på färger också.

Just nu är det ganska lugnt med läxor och prov i skolan, men vem vet det kommer mer när vi minst anar det. 

Nu är det bara 6 veckor kvar till höstlov, det ska bli så skönt att få vara ledig en vecka.

Likes

Comments

​I fredags efter skolan åkte jag och några kompisar upp till Stockholm med tåget, för att kolla på Troye Sivan och förbandet Astrid S som skulle uppträda på Grönan. 

Vi lämnade stan ca 14:36 och var framme ungefär 15:31 i Stockholm. Då tog vi tunnelbanan till västra skogen där lägenheten låg som vi skulle bo i under natten. Senare på kvällen tog vi tunnelbanan till Kungsträdgården och där efter spårvagnen till Grönan.

Konserten började klockan 19.00 med förbandet och sedan kl: 20:00 kom Troye Sivan och det hela slutade ca 22:00. Under konserten åkte jag och två kompisar olika karuseller, medans två av oss stod och kollade på konserten. Vi kom tillbaka till lägenheten ungefär 22:40. Men vi gick inte och la oss för än 02:30.

Nästa dag gick vi på stan och shoppade. Det var en kort information om vad jag gjorde i helgen.

Bilder ifrån helgen kommer i ett separat inlägg senare.

Likes

Comments

Då har man börjat tredje året på gymnasiet nu och det är redan andra dagen för mig och mina polare. En så länge har det varit lugnt och skönt i skolan. Inga läxor direkt än så länge, men det kommer väl när man minst anar det.

Jag tror och hoppas på att det här sista året kommer vara roligt, intressant och spännande för mig och mina polare. Så känns det nu i alla fall, men ska aldrig säga aldrig. Just nu sitter vi och tar det lugnt inför våran nästa lektion som börjar 12:15.

Det är hela 296 dagar kvar till studenten!:)

Ni får ha det så bra,  så uppdaterar jag mer igen någon annan dag.

Likes

Comments

Nu är det inte många dagar kvar tills man börjar skolan igen, för sista gången på gymnasiet. Så nu ska jag ta till vara på dem dagarna som är kvar på sommarlovet. Det har inte hänt så mycket sen mitt förra inlägg. Jag har sommarjobbat i några veckor.

Ni får ha det så bra.

Likes

Comments