Nu har sportlovet dragit igång, vi är redan inne på tredje dagen vilket är jätteskönt. Jag har inte gjort så mycket hittills, jag har mest tagit det lugnt och pluggat lite. Men imorgon händer det något då ska jag nämligen åka iväg till Stockholm med min familj. 

Likes

Comments

Yes då var det fredag kväll igen, vilket känns jätteskönt. Som om inte nog med det så är de sportlov nästa vecka. Vilket inte alls är så dumt att ha. Så nu ska jag ta det lugnt och chilla.

Ni får ha det så bra.

Likes

Comments

Hej och hoj!

I fredags var jag till Stockholm tillsammans med en av mina kompisar som heter Angelica och gick på Green Days konsert i Globen. Vi hade det så kul och allt var verkligen suveränt. Konserten var hur bra som helst de bjöd verkligen på sig själva vilket var jätteroligt. Så man kan helt klart säga att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det var något som jag kommer att ha som minne hela livet ut. Efter konserten drog vi hem till min moster där vi sov över för att sedan ta tåget hem på lördag.

Ha det så bra!


Likes

Comments

Då var vi redan inne på tredje dagen sen vi slutade jullovet. Hittills har det varit lugnt dem här tre dagar. Men nästa vecka händer det lite saker ett prov bland annat i Kriminologi. Annars som tur är så har vi ledigt torsdag och fredag nästa vecka. Vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar på att matsalen ska öppna.

Ni får ha det så bra allihopa!

Likes

Comments

Vet att jag inte är så aktiv med att skriva blogginlägg. Men jag ska försöka bli bättre på detta det här året.

Nu har man både firat jul och nyår. Vilket har varit jätte roligt. Jul firade jag hemma i stan tillsammans med min familj och några från släkten. Vi kollade på Kalle anka och fikade, öppnade julklappar och åt julbord.

På nyårsafton åkte jag tillsammans med min familj till min pappas kusin som bor i Västerås. Där vi firade nyår tillsammans med hennes familj. Vilket var jätteroligt och trevligt. Vi spelade spel och åt trerätters och skållade in det nya året. Vi sov över där. På nyårsdagen vände vi tillbaka hem igen mot Katrineholm. Men innan vi åkte så åt vi hamburgare till lunch och fikade lite senare på eftermiddagen.

Så allt har varit jättebra!

Likes

Comments

Då var det december nu då och 18 dagar kvar tills det är julafton. Om 15 dagar går jag på jullov vilket känns jätteskönt. Det har inte kommit någon direkt snöväder än så länge och vi är snart inne i halv december månad. Vilket är tråkigt för att det fint med snö ute till jul.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har det redan i början november i år kommit ner snö ifrån himlen i den lilla staden Katrineholm. Så det är bara att börja ta på sig varmare kläder och gilla läget helt enkelt. Själv tycker jag att det är alldeles för tidigt att snön kommer nu, det räcker med att den kommer i början av december. Men så är det man kan inte välja allting här i livet.

Just nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja som är kommunikation. 

Ni får ha det så bra i det kalla vädret! :)

Likes

Comments

Igår hade jag tillsammans med några av mina kompisar halloween sleepover. Vi hade det så kul. Vi åt tacos och sen åt vi frukt doppat i nutella. Det var så gott!!

Likes

Comments

Nu sitter jag och min kompis Maria på tåget på väg till Stockholm. Ikväll ska vi gå på Justin Biebers konsert på Tele2 arena. Vi är så taggade!!🙂👍🏼

Likes

Comments

​Då var det söndag och imorgon är det måndag igen. I fredag stod det svenskaprov och kriminologi inlämning på schemat för mig. Så jag hoppas att det går bra för mig på båda sakerna.

I tisdags gick jag och några kompisar till hotell statt för att prova ut studentmössor och kolla lite på färger också.

Just nu är det ganska lugnt med läxor och prov i skolan, men vem vet det kommer mer när vi minst anar det. 

Nu är det bara 6 veckor kvar till höstlov, det ska bli så skönt att få vara ledig en vecka.

Likes

Comments