Nu sitter jag och min kompis Maria på tåget på väg till Stockholm. Ikväll ska vi gå på Justin Biebers konsert på Tele2 arena. Vi är så taggade!!🙂👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Då var det söndag och imorgon är det måndag igen. I fredag stod det svenskaprov och kriminologi inlämning på schemat för mig. Så jag hoppas att det går bra för mig på båda sakerna.

I tisdags gick jag och några kompisar till hotell statt för att prova ut studentmössor och kolla lite på färger också.

Just nu är det ganska lugnt med läxor och prov i skolan, men vem vet det kommer mer när vi minst anar det. 

Nu är det bara 6 veckor kvar till höstlov, det ska bli så skönt att få vara ledig en vecka.

Likes

Comments

​I fredags efter skolan åkte jag och några kompisar upp till Stockholm med tåget, för att kolla på Troye Sivan och förbandet Astrid S som skulle uppträda på Grönan. 

Vi lämnade stan ca 14:36 och var framme ungefär 15:31 i Stockholm. Då tog vi tunnelbanan till västra skogen där lägenheten låg som vi skulle bo i under natten. Senare på kvällen tog vi tunnelbanan till Kungsträdgården och där efter spårvagnen till Grönan.

Konserten började klockan 19.00 med förbandet och sedan kl: 20:00 kom Troye Sivan och det hela slutade ca 22:00. Under konserten åkte jag och två kompisar olika karuseller, medans två av oss stod och kollade på konserten. Vi kom tillbaka till lägenheten ungefär 22:40. Men vi gick inte och la oss för än 02:30.

Nästa dag gick vi på stan och shoppade. Det var en kort information om vad jag gjorde i helgen.

Bilder ifrån helgen kommer i ett separat inlägg senare.

Likes

Comments

Då har man börjat tredje året på gymnasiet nu och det är redan andra dagen för mig och mina polare. En så länge har det varit lugnt och skönt i skolan. Inga läxor direkt än så länge, men det kommer väl när man minst anar det.

Jag tror och hoppas på att det här sista året kommer vara roligt, intressant och spännande för mig och mina polare. Så känns det nu i alla fall, men ska aldrig säga aldrig. Just nu sitter vi och tar det lugnt inför våran nästa lektion som börjar 12:15.

Det är hela 296 dagar kvar till studenten!:)

Ni får ha det så bra,  så uppdaterar jag mer igen någon annan dag.

Likes

Comments

Nu är det inte många dagar kvar tills man börjar skolan igen, för sista gången på gymnasiet. Så nu ska jag ta till vara på dem dagarna som är kvar på sommarlovet. Det har inte hänt så mycket sen mitt förra inlägg. Jag har sommarjobbat i några veckor.

Ni får ha det så bra.

Likes

Comments

Då har det redan gått lite mer än halva tiden av sommarlovet vilket är lite synd. Skulle vilja ha lite mer tid kvar. Men jag har gjort mycket roligt ändå på mitt lov hittills.

På midsommar åkte jag och min familj ner till Västkusten, för att fira tillsammans med min pappas kusin och hennes man och deras hundar. Det var kul och roligt. Det blev ett dopp i havet ändå fast det var kallt.

Sen har jag fyllt 18 år, så nu är jag myndig. Jag har varit iväg på Rihanna konsert i Stockholm den 4/7. Den var jättebra, hon levererade på topp.

Den 9/7 åkte jag tillsammans med min familj iväg till Danmark i en vecka. Vi hade hyrt en stuga på Enön i Danmark. Det var inte så mycket till bra väder för att bada. Så istället åkte vi runt och såg oss omkring.

Det var lite om vad jag har gjort på mitt lov hittills.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och min familj i bilen på väg hem till Katrineholm igen. Efter att ha varit på semester till Danmark i ungefär en vecka.

Först var vi till Enön där vi hade hyrt en stuga i en vecka. Det var ganska bra väder varje dag. Så jag doppade mig i alla fall en gång.

I fredags åkte vi till Danske outlet som ligger i Korsör.

I lördags lämnade vi stugan och åkte vidare till Köpenhamn där vi sov över en natt. På vägen till Köpenhamn stannade vi till vid Ringsted outlet. På kvällen gick vi runt på stan och tittade lite och åt på resturang.

Bilder kommer i ett separat inlägg antingen senare ikväll eller imorgon kväll.

Ni får ha en fortsatt bra sommar.😉

  • 32 readers

Likes

Comments

Nu har man precis nyss kommit tillbaka till hotellet efter att ha varit på Rihanna konserten. Den var så himla bra, allt var på top. Jag har tagit massor med bilder och filmat in. Det kommer i ett eget inlägg imorgon kanske. Men nu ska jag försöka sova.

Ni får ha det så bra allihopa!😉

  • 25 readers

Likes

Comments

Då var man precis som rubriken lyder i Stockholm. På dagen har jag shoppat lite och ätit på TGI Friday's. Just nu sitter jag och väntar på att Rihanna ska komma in på scenen. Det ska bli jätteroligt!

Men ni får ha en bra kväll. Så uppdaterar jag mer senare ikväll.😉🎉

  • 23 readers

Likes

Comments