​Då var det fredag igen och inte nog med det så är det inte långt kvar tills man tar studenten. Vilket känns jätte skönt, då man sen kan bara chilla och ta det lugnt. Allt skolarbete är också inlämnat nu vilket känns också bra. Förra fredagen hade vi mösspåtagning i skolan. Så nu är det bara att invänta nästa lördag.

Ni får ha det så bra! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Då var dagen kommen, den här dagen då man hade ett nationellt prov i svenska muntligt imorse. Det gick bra tror jag, jag gjorde mitt bästa iallafall, jag var så nervös innan Just nu sitter jag och väntar på att den ända lektionen jag har idag ska börja som är matte och den börjar 14:30. Sen ska jag hem och chilla. Imorgon går jag på lov, vilket ska bli jätteskönt. 

Det kommer ny uppdatering under lovet!

Men ni får ha det så bra och ett skönt lov! :)

Likes

Comments

​Då är man tillbaka i skolan igen då efter att ha haft ett bra sportlov. Under lovet har jag tagit det lugnt, pluggat lite och tagit en trip till Stockholm.

Torsdag till fredag förra veckan åkte jag till Stockholm tillsammans med min familj. Vi shoppade på stan, sen på kvällen gick vi ut och åt mat tillsammans med moster och våran kusin. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och dagen där på gick vi på Abba museet och där efter åkte vi till Mall of Scandinavia och shoppade innan vi åkte hem igen.

Bilder kommer i ett eget inlägg.

Likes

Comments

Nu har sportlovet dragit igång, vi är redan inne på tredje dagen vilket är jätteskönt. Jag har inte gjort så mycket hittills, jag har mest tagit det lugnt och pluggat lite. Men imorgon händer det något då ska jag nämligen åka iväg till Stockholm med min familj. 

Likes

Comments

Yes då var det fredag kväll igen, vilket känns jätteskönt. Som om inte nog med det så är de sportlov nästa vecka. Vilket inte alls är så dumt att ha. Så nu ska jag ta det lugnt och chilla.

Ni får ha det så bra.

Likes

Comments

Hej och hoj!

I fredags var jag till Stockholm tillsammans med en av mina kompisar som heter Angelica och gick på Green Days konsert i Globen. Vi hade det så kul och allt var verkligen suveränt. Konserten var hur bra som helst de bjöd verkligen på sig själva vilket var jätteroligt. Så man kan helt klart säga att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det var något som jag kommer att ha som minne hela livet ut. Efter konserten drog vi hem till min moster där vi sov över för att sedan ta tåget hem på lördag.

Ha det så bra!


Likes

Comments

Då var vi redan inne på tredje dagen sen vi slutade jullovet. Hittills har det varit lugnt dem här tre dagar. Men nästa vecka händer det lite saker ett prov bland annat i Kriminologi. Annars som tur är så har vi ledigt torsdag och fredag nästa vecka. Vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar på att matsalen ska öppna.

Ni får ha det så bra allihopa!

Likes

Comments

Vet att jag inte är så aktiv med att skriva blogginlägg. Men jag ska försöka bli bättre på detta det här året.

Nu har man både firat jul och nyår. Vilket har varit jätte roligt. Jul firade jag hemma i stan tillsammans med min familj och några från släkten. Vi kollade på Kalle anka och fikade, öppnade julklappar och åt julbord.

På nyårsafton åkte jag tillsammans med min familj till min pappas kusin som bor i Västerås. Där vi firade nyår tillsammans med hennes familj. Vilket var jätteroligt och trevligt. Vi spelade spel och åt trerätters och skållade in det nya året. Vi sov över där. På nyårsdagen vände vi tillbaka hem igen mot Katrineholm. Men innan vi åkte så åt vi hamburgare till lunch och fikade lite senare på eftermiddagen.

Så allt har varit jättebra!

Likes

Comments

Då var det december nu då och 18 dagar kvar tills det är julafton. Om 15 dagar går jag på jullov vilket känns jätteskönt. Det har inte kommit någon direkt snöväder än så länge och vi är snart inne i halv december månad. Vilket är tråkigt för att det fint med snö ute till jul.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har det redan i början november i år kommit ner snö ifrån himlen i den lilla staden Katrineholm. Så det är bara att börja ta på sig varmare kläder och gilla läget helt enkelt. Själv tycker jag att det är alldeles för tidigt att snön kommer nu, det räcker med att den kommer i början av december. Men så är det man kan inte välja allting här i livet.

Just nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja som är kommunikation. 

Ni får ha det så bra i det kalla vädret! :)

Likes

Comments