​Uppdatering sen sist. Just nu har jag praktik på förskola fram till jul. Vilket är jätteroligt och intressant att få lära sig nya saker. Sen blir det att vara hemma från skolan mellan jul och nyår. För att sedan börja pendla igen i januari till högskolan. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​​​​​​​Lite uppdatering sen sist: Dagarna på högskolan rullar på. Jag har nu gått där i ungefär två månader. Det märks att tiden går fort nu och där med är det inte långt kvar till jag har min första praktik som är mellan 20 november till 22 december. Jag hoppas att det kommer att bli en rolig period att få vara på en förskola i flera dagar. Men innan dess står det ett seminarium och en tenta på schemat som ska göras innan. Men jag hoppas att det kommer gå bra. 

Det var de jag hade att berätta just nu. Uppdatering följer.   

Likes

Comments

Lite uppdatering sen senaste inlägget. Jag har gått ut gymnasiet och där med tagit studenten. Vilket var en väldigt rolig dag för mig och som jag kommer minnas resten av livet. Sen har jag under sommarlovet jobbat litegrann på förskola. Nu tidigare i höstas har jag börjat plugga på högskolan till förskollärare. Vilket jag tycker är både jätteroligt och spännande att få lära sig nya saker.

Det var lite uppdatering sen sist. Jag ska försöka lägga upp flera inlägg under den kommande tiden. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

​Då var det fredag igen och inte nog med det så är det inte långt kvar tills man tar studenten. Vilket känns jätte skönt, då man sen kan bara chilla och ta det lugnt. Allt skolarbete är också inlämnat nu vilket känns också bra. Förra fredagen hade vi mösspåtagning i skolan. Så nu är det bara att invänta nästa lördag.

Ni får ha det så bra! 

Likes

Comments

​Då var dagen kommen, den här dagen då man hade ett nationellt prov i svenska muntligt imorse. Det gick bra tror jag, jag gjorde mitt bästa iallafall, jag var så nervös innan Just nu sitter jag och väntar på att den ända lektionen jag har idag ska börja som är matte och den börjar 14:30. Sen ska jag hem och chilla. Imorgon går jag på lov, vilket ska bli jätteskönt. 

Det kommer ny uppdatering under lovet!

Men ni får ha det så bra och ett skönt lov! :)

Likes

Comments

​Då är man tillbaka i skolan igen då efter att ha haft ett bra sportlov. Under lovet har jag tagit det lugnt, pluggat lite och tagit en trip till Stockholm.

Torsdag till fredag förra veckan åkte jag till Stockholm tillsammans med min familj. Vi shoppade på stan, sen på kvällen gick vi ut och åt mat tillsammans med moster och våran kusin. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och dagen där på gick vi på Abba museet och där efter åkte vi till Mall of Scandinavia och shoppade innan vi åkte hem igen.

Bilder kommer i ett eget inlägg.

Likes

Comments

Nu har sportlovet dragit igång, vi är redan inne på tredje dagen vilket är jätteskönt. Jag har inte gjort så mycket hittills, jag har mest tagit det lugnt och pluggat lite. Men imorgon händer det något då ska jag nämligen åka iväg till Stockholm med min familj. 

Likes

Comments

Yes då var det fredag kväll igen, vilket känns jätteskönt. Som om inte nog med det så är de sportlov nästa vecka. Vilket inte alls är så dumt att ha. Så nu ska jag ta det lugnt och chilla.

Ni får ha det så bra.

Likes

Comments

Hej och hoj!

I fredags var jag till Stockholm tillsammans med en av mina kompisar som heter Angelica och gick på Green Days konsert i Globen. Vi hade det så kul och allt var verkligen suveränt. Konserten var hur bra som helst de bjöd verkligen på sig själva vilket var jätteroligt. Så man kan helt klart säga att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det var något som jag kommer att ha som minne hela livet ut. Efter konserten drog vi hem till min moster där vi sov över för att sedan ta tåget hem på lördag.

Ha det så bra!


Likes

Comments

Då var vi redan inne på tredje dagen sen vi slutade jullovet. Hittills har det varit lugnt dem här tre dagar. Men nästa vecka händer det lite saker ett prov bland annat i Kriminologi. Annars som tur är så har vi ledigt torsdag och fredag nästa vecka. Vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar på att matsalen ska öppna.

Ni får ha det så bra allihopa!

Likes

Comments