April, Tankar

Men tjenare, det var sjukt längesen.

Nu är det såhär att jag inte uppdaterat på ett tag, och funderar på att börja lite med posetiva inlägg lite här och där. Så för att börja så tänkte jag skriva om något som hände denna vecka, som jag inte kan sluta skratta åt.

Detta hände på en lektion. En killkompis till mig har börjat snacka med en i min klass och han gör det för att reta upp mig. Hur som hällst denna gång så skriver han till mig att han bett personen att försöka smygfota mig och personen har sakt ja. Detta betyde att jag visste om det och sedan när jag märker att personen gör det så frågar jag om det går bra med att smygfota. Personen säger att den inte gör det och jag kan knappt hålla igen mitt leende. Efteråt så får jag ett sms där killen skriver att personen inte vetat om vad den skickat och att personen skulle ta kort på någon helt annan (vi var i ett stängt rum och jag var den ända som satt på den sidan hah).

Jag tycker detta är ganska roligt då personen även frågat killen om vi har knullat eller inte och gått runt och visade svaret för en annan och snacka högt om det utan att nämna vem som skickat då alla andra ville se. Kan inte sluta le nu, jag tycker att personen kan försöka vara lite mer disskret iallafall.

Första inlägget på ett tag så får väll se om något annat roligt händer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Januari, Viktigt att ni vet om!

Många har börjat spekulera om vem det är.. han går inte på min skola och jag snackar inte med han så jag tror inte att ni ändå vet vem det är.

Men jag vill verkligen inte att ni söker upp honom, det ligger i mitt förflutna och det är ett nytt år så tänk inte på det gamla. Blicka istället framåt och tänk positivt. Jag ville bara dela med mig utav den hemska händelsen.

Ni har även varit väldigt många som skrivit och stöttat mig, jag uppskattar det väldigt mycket, så tack❤

Likes

Comments

Januari, Viktigt att ni vet om!

Hejsan finisar! Har ett viktigt inlägg som jag skriver nu till er, just för att jag inte vill att ni ska gå igenom samma situation. Jag tänker dock inte nämna namn i denna händelse då jag inte vill hänga ut någon. Jag säger även inga detaljer för det är alldeles för personligt och då jag inte tycker att det är viktigt.

Detta hände för några månader sen, jag var intresserad utav en kille och han utav mig. Vi hade träffats några gånger och hade börjat lära känna varandra ganska bra. Vi kollade film ofta och han beslutade att han ville ta steget vidare, jag säger inte att jag inte ville men jag ville ta det lugnt då jag inte känt honom så himla länge.

När filmen var slut så sa han ska vi skulle lyssna på musik. Då jag sakt att min pappa ändå skulle komma och hämta mig snart. Killen var väldigt kåt och var på å tjatade om att han ville pulla mig och jag svarade ju självklart nej då jag inte ville.

Men skithögen som han var så försökte han få sin hand innanför mina byxor och trosor, vilket han tillslut lyckades med även om jag försökte ta mig ut greppet och även om jag sa nej flera gånger så slutade han inte. När han väl har handen där börjar han.

JAG TÄNKER INTE SÄGA VAD SOM HÄNDER EFTER DÅ DET ÄR ENKELT ATT LISTA UT!!

(Men vi låg INTE med varandra bara så att ni vet!!)

Men bara så att ni vet tjejer vi måste vara starka för annars så ser det ut som om vi är med på allt och jag kan säga att jag inte längre snackar med honom.

Om ni inte vill att det händer försök slå, putta bort eller bara något som gör att han slutar för det är absolut INTE okej att någon gör något mot er som inte ni är med på.

Hoppas att någon som läser detta inte känner igen sig i det här, och om någon gör det så ska du veta att du inte är ensam och att VI är starka tillsammans❤

Massvis med kramar - L❤❤❤

Likes

Comments

Januari

Hej finisar! Idag är det fredagen den 13de!! Jag måste bara nämna att jag inte haft någon otur över huvudtaget denna dag har varit huur bra som hällst! Killen jag gillar har snackat med mig svin mycket och Aa typ gjort saker för att få uppmärksamhet.. vilket jag typ gillar haha.

Har även haft bra lektioner och för en gångs skull så somnade jag tidigt igår så jag hade massor utav energi!

Lektionerna idag bestod utav matte (är överlycklig för jag fattade tillslut!), svenska (pratade om krönikor), musik (vi kollade film) och sist men inte minst så hade vi so (vi var i grupper och snackade om samhällsekonomi).

Har även haft bra kontakt med mina vänner idag, då jag snackat med dom flesta och snackat om vad som hänt/händer i livet.

Kram - LLikes

Comments

Januari, Tags

1. Vad heter du på Snapchat?
Jag heter Lovisaengdahl01 (lägg gärna till mig)

2. Hur många personer skickade du snaps till igår?
Jag skickade till ca47 personer kan ha räknat fel dock😂

3. Vilken är din favorit effekt?
Det är den svartvita och den som man ser brunare ut i. (2och4)

4. Vilka snaps föredrar du att skicka?
Jag föredrar att skicka seriösa/snygga bilder men oftast är det oseriösa bilder som skickas😂

5. Vilka snaps föredrar du att få?
Älskar att få oseriösa bilder helt klart😂

6. Hur många vänner har du på Snapchat?
Mer än 180 så jag orkar inte direkt räkna🤦🏽‍♀️

7. Har du några kändisar på snap?
Jag följer massor liksom Kim K, Kylie och många mer😂

8. Dina topp tre på Snapchat?
Linus E, Niklas L och Sami😎

9. Dina senaste publiceringar?
Har ingen just nu😂

10. Hur många poäng har du på Snapchat?
116 088 men kommer säkert ändras inom någon timme😂

Detta var då Snapchat tag och jag hade väldigt kul när jag svarade på frågorna!

Hoppas ni får en svin bra dag idag så ses vi imorgon❤
Puss och kram❤

Likes

Comments