Allmänt

Hej hej,  Onsdag idag och jag saknar veronika som faaaaan alltså det går bara inte att fatta att man är utan henne. Dom  snackade om henne på vår slöjd igår och det värkar som att många redan saknar henne❤❤ 

Igår hade vi teater föreställning👌👌. I år hette den djungelstads boken, den var kul att se och ja allmänt bra.
Tyvärr så var jag inte med i år, men jag var med i förra. Det var välldigt kul och ja det kanske stärkte mitt självförtroend lite men jag orkade inte i år, jag anmälde mej men sedan sket jag i det.

Idag onsdag morgon så har jag inte gjort så mycket, bara åkt bussen till skolan och snackat med Linnea.

Hoppas den här onsdagen blir bra och att det inte blir något bråk varken i min familj eller mellan mej & Emmelie.
Ha det så bra så ses vi, hej då❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Morgon❤❤
Jaha i fredags var kanske sista dagen Veronika var i vår klass och kanske till och med sista gången jag träffar henne. Det känns verkligen inte bra, mår illa av bara tanken.

Tänkte också skriva att det är inte hemligt vilka dom 2 vännerna är som jag skrev om. Så nu så tänkte jag säga vilka dom är, den första är Veronika som har flyttat och bytit skola nu och sen så menade jag Emmelie, jag tycker personligen inte att jag ska säga vad som händer med henne, så om någon vill veta det så är det väll bara fråga henne eller mej privat.

Lite vecko händelser
I förrgår så hände det inte mycket, jag var hemma å bara chilla sen snacka ja med några vänner på skype. thats it,  alltså jag har ett så jävla tråkigt liv "ibland"...":)", men men jag kan ju inte bestämma.

Igår var dagen nästan exakt lika dan, inte sådär jättekul. Hoppas att många hade det mycket bättre än mej igår (och förrgår) och att idag blir minst lika bra❤
Puss puss❤

Likes

Comments

Några veckor har gått och man vet att 2 av sina vänner ska byta skola och en till å med flyttar😞.

Men även att jag kanske kommer få skilda päron, mår fan inte bra över det eller något annat!! Allt bara skiter sig alltså orkar fan inte när folk flyttar.

Skiter faktist i folk som bara e jobbiga å skiter i en 👌 men jag gillar verkligen inte vissa personer som bara snakar skit och tror att dom vet "allt".

Ja jag snackar skit om vissa ibland men vem fan gör inte d!?!? Alla har åtminstånde gjort de någon gång oavsett om du inte minns eller något. Man brukar oftast vara arg och man känner sig bättre när man "hackat ner" på någon, även om den kanske inte vet om det.

Jag vet att det här är väldigt osamhängande men om man inte mår så bra så blir det inte alltid bra. Jag skyller allt dåligt på mej för att slippa allt just nu där av mår jag sämre. Men det är mitt fel och mitt problem så, ja förlåt.

Hoppas ni gillar något på min blogg så ni fortsätter att kolla. Men Puss puss❤

(Ps. Kommer komma mer posetiva inlägg snart❤❤)

Likes

Comments

Vinter!, Allmänt

Hej eller snarare godmidag hörni ❤
Tänkte snabbt berätta om min kväll igår.

Igårkväll satt jag med syskonen och spelade vänd tia, bubblan &finns i sjön. Det var lite fjanteri och lite ledsama miner men men vissa är ju dåliga förlorare😉 så dåliga att dom ibland strejkar.😞

Jag tyckte att det var välldigt kul även om syrran vart ledsen och sur hela tin. Ibland så fattar jag bara inte varför jag hatar dom. Men så är det väll för alla :/ .

Det var de jag tänkte berätta. Så ha en fortsatt bra dag nu, puss❤

Likes

Comments

Vinter!, Allmänt

Hej alla
Idag tänkte jag göra en reviuw av en av mina favorit appar, jag hoppas ni gillar inlägget puss puss

Okej så Deezer heter appen och det är en musikapp som jag har använt den senaste veckan och jag är totalt in love!!

Lite funktioner
Man behöver inte ha premium för att ladda ner låtar så man kan lyssna offline. Man kan också skippa hur många låtar som hällst och det finns statistik på vilken låt som du lyssnat på mest dem senaste 30 dagarna. Finns också så man kan välja att man aldrig vill se en viss låt igen. Och att man kan fixa hur mycket bas och ja sånt (typ som en egen dj).

Jag tycker att alla skulle testa den här appen på en just för att den är gratis och välldigt enkel.

Tack för att just du kollat in❤❤

(ps. ↓här nedan finns det lite bilder
på hur det ser ut .↓)

Likes

Comments