Januari, Viktigt att ni vet om!

Många har börjat spekulera om vem det är.. han går inte på min skola och jag snackar inte med han så jag tror inte att ni ändå vet vem det är.

Men jag vill verkligen inte att ni söker upp honom, det ligger i mitt förflutna och det är ett nytt år så tänk inte på det gamla. Blicka istället framåt och tänk positivt. Jag ville bara dela med mig utav den hemska händelsen.

Ni har även varit väldigt många som skrivit och stöttat mig, jag uppskattar det väldigt mycket, så tack❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Januari, Viktigt att ni vet om!

Hejsan finisar! Har ett viktigt inlägg som jag skriver nu till er, just för att jag inte vill att ni ska gå igenom samma situation. Jag tänker dock inte nämna namn i denna händelse då jag inte vill hänga ut någon. Jag säger även inga detaljer för det är alldeles för personligt och då jag inte tycker att det är viktigt.

Detta hände för några månader sen, jag var intresserad utav en kille och han utav mig. Vi hade träffats några gånger och hade börjat lära känna varandra ganska bra. Vi kollade film ofta och han beslutade att han ville ta steget vidare, jag säger inte att jag inte ville men jag ville ta det lugnt då jag inte känt honom så himla länge.

När filmen var slut så sa han ska vi skulle lyssna på musik. Då jag sakt att min pappa ändå skulle komma och hämta mig snart. Killen var väldigt kåt och var på å tjatade om att han ville pulla mig och jag svarade ju självklart nej då jag inte ville.

Men skithögen som han var så försökte han få sin hand innanför mina byxor och trosor, vilket han tillslut lyckades med även om jag försökte ta mig ut greppet och även om jag sa nej flera gånger så slutade han inte. När han väl har handen där börjar han.

JAG TÄNKER INTE SÄGA VAD SOM HÄNDER EFTER DÅ DET ÄR ENKELT ATT LISTA UT!!

(Men vi låg INTE med varandra bara så att ni vet!!)

Men bara så att ni vet tjejer vi måste vara starka för annars så ser det ut som om vi är med på allt och jag kan säga att jag inte längre snackar med honom.

Om ni inte vill att det händer försök slå, putta bort eller bara något som gör att han slutar för det är absolut INTE okej att någon gör något mot er som inte ni är med på.

Hoppas att någon som läser detta inte känner igen sig i det här, och om någon gör det så ska du veta att du inte är ensam och att VI är starka tillsammans❤

Massvis med kramar - L❤❤❤

Likes

Comments

Januari

Hej finisar! Idag är det fredagen den 13de!! Jag måste bara nämna att jag inte haft någon otur över huvudtaget denna dag har varit huur bra som hällst! Killen jag gillar har snackat med mig svin mycket och Aa typ gjort saker för att få uppmärksamhet.. vilket jag typ gillar haha.

Har även haft bra lektioner och för en gångs skull så somnade jag tidigt igår så jag hade massor utav energi!

Lektionerna idag bestod utav matte (är överlycklig för jag fattade tillslut!), svenska (pratade om krönikor), musik (vi kollade film) och sist men inte minst så hade vi so (vi var i grupper och snackade om samhällsekonomi).

Har även haft bra kontakt med mina vänner idag, då jag snackat med dom flesta och snackat om vad som hänt/händer i livet.

Kram - LLikes

Comments

Januari, Tags

1. Vad heter du på Snapchat?
Jag heter Lovisaengdahl01 (lägg gärna till mig)

2. Hur många personer skickade du snaps till igår?
Jag skickade till ca47 personer kan ha räknat fel dock😂

3. Vilken är din favorit effekt?
Det är den svartvita och den som man ser brunare ut i. (2och4)

4. Vilka snaps föredrar du att skicka?
Jag föredrar att skicka seriösa/snygga bilder men oftast är det oseriösa bilder som skickas😂

5. Vilka snaps föredrar du att få?
Älskar att få oseriösa bilder helt klart😂

6. Hur många vänner har du på Snapchat?
Mer än 180 så jag orkar inte direkt räkna🤦🏽‍♀️

7. Har du några kändisar på snap?
Jag följer massor liksom Kim K, Kylie och många mer😂

8. Dina topp tre på Snapchat?
Linus E, Niklas L och Sami😎

9. Dina senaste publiceringar?
Har ingen just nu😂

10. Hur många poäng har du på Snapchat?
116 088 men kommer säkert ändras inom någon timme😂

Detta var då Snapchat tag och jag hade väldigt kul när jag svarade på frågorna!

Hoppas ni får en svin bra dag idag så ses vi imorgon❤
Puss och kram❤

Likes

Comments

Januari, Musik tips!

Hejsannn finisar!!! Jag är super glad och bara hyper på ingenting haha så blir ett glatt inlägg😘.

Idag var det första skoldagen på det nya året vilket var en ganska intressant dag haha. Börjar med nya platser i klassrummet och jag kan väll säga att jag inte kunde varit gladare, haha jo lite gladare hade jag faktist kunnat vara men skit samma.😂

Hade håltimme på kemin och det var typ den ända lektionen jag ville ha egentligen, sedan hade vi också svenska, fysik och so.

Jag käkade med Helena och Amanda om någon ville veta. Och var med dom typ hela dagen synd att vi 3 inte går i samma klass bara.

Fick även en redbull utav Noah eftersom jag ej hade leg med mig vilket var jätte snällt. Har även tränat lite och snackat i telefon och skrivit med killen som jag gillar hihi.

Denna dag hade inte kunnat varit bättre, en bra start på året kallas det haha. Vill tillägga att jag märker er som ger mig blickar och om inte jag märker dom så märker mina vänner dom, så ödsla inte er egen tid om ni är smarta.

Nu är det bara att tagga ner på socker så kommer det bli bättre.

För övrigt har jag hittar super bra låtar som jag älskar som är på norska (och några som inte är norska)!!
Liksom jag har aldrig riktigt gillat norsk musik, men när jag hittade dom i mina rekommenderade så blev jag fundersam men nu älskar jag dem! Verkligen en Hiss alltså!!
(Bilder finns lite längre ner på låtarna!!)

Nu tänkte jag ta och sova för bussen kommer tidigare nu och jag är seg ur sängen å kommer nästan alltid försent haha.

Men godnatt och dröm sött finisar❤❤

Likes

Comments