Everyday, Mat och bak

IDAG BÖRJAR OFFICIELLT mitt sportlov och jag befinner mig äntligen på hemmaplan. Efter sex långa och slitsamma veckor ser jag därför fram emot att vila upp mig lite, träffa mina nära och kära och baka och laga mycket mat!

Igår gjorde jag därför för första gången egen pizzadeg och gjorde två olika pizzor. En pizza bianca med ricotta, salami, tryffelolja, champinjoner, oliver och tryffelost. Till den andra så kokade jag ihop en egen tomatsås och toppade den med lufttorkad skinka, chevré, honung och pinjenötter.

Mycket uppskattat och mycket gott måste jag säga! Jag har en fullspäckad vecka framför mig men ska åtminstone försöka slänga upp lite mobilbilder emellanåt.

Puss och kram!

Likes

Comments

Everyday

Detta satt på en vägg på holländargatan i Stockholm.

JAG LEVER OM ÄN knappt! Jag vet att jag inte skrivit på jääääääättelängen men känner mig så oinspirerad. Det är egentligen lite konstigt eftersom man som dansare måste kunna hitta inspiration i typ allting men så känns det verkligen inte för mig.

Idag hade vi i alla fall öppet hus på Balettakademien. I och med detta så sattes det upp en lunchföreställning som vem som helst kunde gå in och titta på. Vi framförde ett modernt stycke till en låt som heter "finast utan filter".

Det gick sådär om jag ska vara ärlig. Men nu är det gjort i alla fall. Nästa vecka ska vi ha auditionträning, snacka om att jag är nervös.

Ska försöka att skriva lite om vad jag gör om dagarna, även om jag inte har några roliga bilder att posta med.

Hoppas ni haft en bra dag i alla fall!

Likes

Comments

Everyday, Mat och bak

SVÄNGDE IHOP EN otroligt enkel (men god) kaka till fikat efter det att vi var på hockeymatchen med morfar. En enkel sockerkaka med kokostosca. En sådan där härligt mör kaka med en knäckig och kola-aktig topping, som passar perfekt ihop med kokos.

Nu är måndagen avklarad och vi har haft Balett, jazz comercial och modernt. Har jag berättat om vår nya jazzlärare? Hon heter Bianca Fernström ( DET ÄR JERRY WILLIAMS DOTTER ) och hon gör så sjukt bra koreografier. Jag hade tänka att lägga upp en här till er men den verkar vara för stor för att kunna ladda upp. Idag dansade vi till "freedom" av Beyonce på hennes lektion, en korografi to die for säger jag bara!

Likes

Comments

Everyday

HÄR KOMMER TVÅ bilder från mammas och min helkväll. Om ni undrar varför bilderna är i svartvitt så är det för att färgerna var så konstiga på orginalbilderna. Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll som håller mig vid gott mod tråkiga dagar som dessa. Sitter också och försöker boka min hemresa, vilket jag inte lyckas med. Men nu är det i alla fall bara fyra veckor kvar.

Hoppas ni haft en trevlig helg, nu tar vi nya tag inför nästa vecka!

Likes

Comments

Everyday

HEJSAN PÅ ER! Idag har jag en sådan där orkeslös dag. Ni vet när man inte vill göra någonting utan bara ligga kvar i sängen hela dagen och titta på serier. Så det är vad jag gjort. Egentligen hade jag ställt klockan på 6.30 för jag tänkte åka in till stan för att gymma men när jag vaknade så började min telefon bete sig konstigt. Det slutade med att jag fick systemåterställa hela telefonen. Vilken tur att jag för två dagar sen tyckte att det var en bra idé att säkerhetskopiera telefonen.

Men jag har fortfarande ingen lust att göra någonting. Men samtidigt blir jag så rastlös, förstår ni problematiken? Ska nog passa på att stretcha lite, har fått ont inne i min vänstra höft.

Likes

Comments