Everyday

SNART SÄGER JAG godnatt för jag är så himla trött! Idag hade vi jazzteknik och hiphop på schemat och jag känner verkligen att jag haft ett uppehåll.

Här ovan ser ni en bild på min semelrulltårta som jag serverade härom veckan hemma. Semlor för hela slanten nu, men så är det, haha! Jag gjorde också en FANTASTISKT GOD (om jag får säga det själv) banankaka, men tog ingen bild på den. Jag ska nog finputsa det receptet någon gång till innan jag gör det offeciellt.

Hoppas ni har mer energi än vad jag har idag och att ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Everyday

DÅ ÄR JAG TILLBAKA till vardagen igen. Jag kom tillbaka till Stockholm i lördags, mamma och pappa åkte med så vi passade på att umgås lite tillsammans innan de skulle åka hem på söndagen sen. Vi gick bland annat till Paolo Robertos resturang, Panefresco (Kolla in pizzorna?!), vilket var SJUKT GOTT!

Jag har precis fått i mig dagens andra matlåda och snart ska jag även fixa mig lite havregrynsgröt. Jag är lite trött idag, kroppen vänjer sig snabbt vid att vila och lata sig. Men trotts det så gick jag till gymmet direkt efter dansen, vilket var härligt. Jag tycker det är kul att få in lite styrketräning också och inte bara ha dansen som träning.

Igår var första dagen i skolan och då fick vi träffa vår nya balettlärare, Jenny Westring. Det var lite läskigt faktiskt, haha! Hon har liksom varit solistdansare på operan här i Stockholm?! Och jag själv är lite utav en nybörjare när det kommer till balett, men men; Jag är ju här för att lära mig.

Hoppas ni haft en bra dag!


Likes

Comments

Mat och bak

DESSA TIDER HANDLAR typ allt man läser om på mat- och bakbloggar om semlor och alla former förutom den klassiska semlan (som fortfarande är den bästa varianten, i min mening). Så när jag var hemma under jul, provade även jag att komma på lite variationer på den klassiska storfavoriten.

Detta är alltså havrebollar som verkligen påminner om allt de man älskar hos semlor; kardemumma, madel osv.

Likes

Comments

Saffransfudge

Pepparkaksfudge

Rockey road

DÅ KOMMER DEN sista julbilden på ett tag och nu får väl även jag slänga ut julen. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm och på måndag börjar skolan igen. Jättetråkigt att lämna familj och vänner men ska bli så kul att börja dansa igen. Man behöver lite distans till det för att inse hur mycket man faktiskt älskar det. Vi får se om jag säger samma sak efter första veckan i skolan, haha!


Likes

Comments