PAVLOVA MED VIT CHOKLAD, pistagenötter, yoghurtgrädde och passionsfrukt; det namnet rullar inte bra på tungan men ack så gott det var, Leila Lindholms recept naturligtvis.

Det var en utav grekerna jag bakade när jag var hemma under mitt påsklov. I efterhand inser jag att mitt påsklov bestod mestadels av ätande och fikande med mina nära och kära. Men vad gör det, det bästa av båda världar kan man säga.

Min utbildning är slut om knappt 40 dagar och föreställningarna närmar sig med stormsteg. Även om detta hittills verkligen varit mitt livs äventyr, ska det bli så skönt att flytta hem igen och bara få samla tankarna tills jag kommer på vad jag verkligen vill.

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka i alla fall

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

JAG ÄR NOG inte den ända som fortfarande är i chock efter det tragiska som drabbade Stockholm och Sverige igår.

Hade det inte varit för att jag ville överraska min familj genom att komma hem en dag tidigare än planerat, hade jag kunnat befinna mig just vid t-centralen för att påbörja min resa hemåt.

Det är fortfarande helt sjukt att inse att detta faktiskt har hänt och givetvis går mina tankar till de drabbade och deras anhöriga.

Vi kan inte låta dem vinna. Vi måste stå ihop för att försöka bekämpa terrorn som drabbar hela världen.

Pray for Stockholm
Pray for Sweden

Pray for the world

Likes

Comments

D A N S, Deep shit

GODMORGON! I skrivandets stund sitter jag på skolan och förbereder mig mentalt inför dagen. Idag har vi jazzteknik och hiphop och sedan ska jag nog gå och handla.

Igår hade vi en jätteintressant vikarie i modernt, han hette Markus Täri. Inte nog med att han var grym på det han gjorde så var han väldigt inspirerande i sitt sätt att lära ut och hur man ska se på en utbildning.

Något som jag kommer ta med mig är just det han sa om att göra misstag. Han var tydlig med att säga att det är helt okej att göra misstag och att man måste känna sig trygg i gruppen för att våga göra det. Däremot menade han på att om du gör ett misstag, och är seriös med det du vill uppnå, borde du känna drivkraften att sträva efter att aldrig vilka göra samma misstag igen. Blir man då för bekväm så kan det bromsa ens utvecklingspotential för helt plötsligt spelar det ingen roll ifall man gör fel eller inte.

Detta träffade i alla fall mig ganska hårt eftersom jag vet att jag har en tendens till att hellre ta ett steg tillbaka än ett steg framåt, något jag fått kämpa med i framförallt dansen det senaste året.

Likes

Comments

Everyday

GODMORGON ALLA PIGGA OCH GLADA! Just i detta nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att mamma ska komma upp så att jag på riktigt kan hugga in i hotellfrukostbuffen. Jag har ätit på hotell så pass många gånger detta året, så man tycker att jag borde ha vant mig vid att det faktisk inte är så jättespeciellt. Men varje gång så lyckas jag äta mer än vad jag både behöver och är bra för mig, HAHA!

Idag åker tyvärr min lilla mamma hemåt, men vi har haft några jättemysiga dagar tillsammans här i Stockholm och jag åker ju hem till påsklovet dessutom.

Likes

Comments

Everyday, D A N S

HEJSAN, IDAG VAR DET EN VÄLDIGT jobbig dag om jag ska vara rör ärlig. Vi skulle ha våran första redovisning på våra egna koreografier och det gick ap-dåligt.

Mina nerver fick det bästa av mig och jag bara skakade av nervositet. Hela mitt koncept till ett nummer känns skitdålig. Jag tror aldrig att jag kommer klara det.

Något som dock var lite av dagens höjdpunkt var stunden jag hade med två av mina klasskompisar. Jag hade hyrt en sal men det slutade med att vi först bara freestylade runt till dancehall musik (vilket ofta slutar med att man twerkar: OOOOOPS!) Men det slutade med att vi satt och pratade om livet och vad som ska hända efter dansen.

En utav tjejerna är från Stockholm och ska börja på universitet i England till hösten och den andra tjejen är från Polen och ska förmodligen söka till en känd contemporary skola i Holland.

... och så har vi mig, som inte har den blekaste aning om vad livet ska ta mig här näst...

MEN IMORGON KOMMER ÄNTLIGEN MIN ÄLSKADE MAMMA UPP!

Likes

Comments

Everyday, Mat och bak

HOPPAS NI HAR en fin söndag! I Stockholm är det för tillfället soligt och även om jag av olika anledningar varit irriterad i helgen kan man ju inte rå för att man lir lite extra glad av lite D-vitamin.

Dessutom har jag för första gången blivit tillfrågad om recept på två utav mina tårtor, av någon helt främmande människa som såg bild på dem på min instagram! I och med att jag älskar att baka och laga mat, värmer det lite extra när någon utanför sin bekantskapskrets vill ta del av ens recept!

Är dock så otroligt sugen på lite naturgodis, så går kanske till Coop och handlar det sen, haha!

Hoppas ni har en fortsatt bra dag!

Likes

Comments