Everyday, Mat och bak

​HÄR KOMMER ETT FLÖDE av bilder som varit min inspiration för min födelsedagsmeny. Jag fyller alltså 20 den tredje november men vi ska fira mig helgen efter. Därför har jag valt att detta år inspireras lite av höstens färger och höstens råvaror för att sätta ihop min meny och dekorera både på bordet och min tårta som jag ska servera. 

Tanken är att jag ksa lägga ut det färdiga resultatet här så får ni se när det blir aktuellt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

D A N S, Everyday

ALLTSÅ JAG SVÄR PÅ MIG SJÄLV mentalt idag för att jag inte tog mitt lata arsle och gick på Fanny Svenssons kvällsklass på BA igår. Vi hade henne på utbildningen idag och hon brukar köra samma dans kvällen innan. I alla fall så blev jag helt blown away av koreografin. Det var så sjukt bra stämning i klassen och alla hade verkligen så kul och gav järnet. Visst, man sätter inte alla stegen på en lektion men det gick oväntat bra att sätta formen på dansen och jag känner verkligen att jag blivit tio resor bättre på att ta till mig och bearbeta koreografi.

Jag gick ifrån skolan med ett leende på mina läppar och adrenalinet var högt uppe i himmeln. Det är stunder som dessa som påminner mig om varför jag gör detta. Jag älskar det.

Här är låten i alla fall! Vi får se om det kanske kommer ett filmklipp längre fram...Likes

Comments

Deep shit, Everyday
Bilderna kommer ifrån Pinterest

ALLTSÅ JAG HAR INGEN aning om vad jag ska skriva om. Det känns som jag bara upprepar mig hela tiden, vilket i sig kanske inte är så konstigt med tanke på att jag för det mesta gör samma sak hela tiden... Men är det något speciellt ni vill veta, om min utbildning eller om mig eller sådär? Jag tar för givet att de flesta som för jämnan tittar in här är mina vänner och min familj och de vet ju redan det mesta om mig.

Men som sagt; är det något ni undrar över angående min utbildning eller mitt liv här i Stockholm så är det bara att fråga! Eller undrar ni bara över tips på bakverk eller maträtter så kan ni fråga om det också för det är typ det ända jag sitter och läser om för tillfället, haha!

Här kommer i alla fall tre saker jag inte kan sluta tänka på för tillfället

- Att klippa av mig håret?! Har varit sugen på ett långt page jag vet inte hur länge

- Hur mycket jag faktiskt uppskattar min hemstad, så otroligt vacker och ombonad.

- Att Angelica Blick släpper sin kollektion för BIKBOK den 10 november, dog lite när jag såg kläderna

Likes

Comments

Everyday

DENNA VECKAN RÄKNAR JAG ned tills mamma och pappa kommer upp. Nu var det inte så länge sedan jag träffade dem men just denna helg har varit inplanerad sedan länge tillbaka i och med att mamma och pappa ska till Västerås. Sen kommer jag åka hem under höstlovet som börjar vecka 44, men det är inte mig emot!

De ska i alla fall bo på hotell och var snälla nog att boka in mig också, vilket innebär ATT DET BLIR HOTELLFRUKOST?! Drömmigt! Jag har i alla fall planerat in vilka fik/matställen vi ska gå till och har planen att dokumentera detta så att ni får se vad jag tyckte om det.

Sen ska jag kanske (om jag orkar)  gå på publik-rep för "Hedvig and the angry inch" för det får vi från skolan, så det ska bli kul! Måndag och en ny vecka, med nya mål och ambitioner... Eller också blir det som alla mina andra dagar, haha! Ser i alla fall fram emot helgen så att jag kan krama om mina fina föräldrar.

Hoppas ni får en bra dag och en bra vecka!

x

Likes

Comments

Everyday, Fotografier

Två stycken inte-så-märkvärdig bilder från när jag igår fick feeling och drog med mig kameran ut

SÖNDAG IDAG IGEN och ännu en vecka har passerat. Natten var inte så rolig ska jag tala om då de andra i huset tydligen bestämt sig för att ha fest precis utanför mitt rum. Så det var bara att sätta i öronpropparna och tycka lite extra synd om sig själv. Brunchen ändrade vi till idag istället då vi båda kunde träffas tidigare. Vi hade först tänkt att gå till ett jättepopulärt ställe som heter greasy spoon men kötiden för ett bord var 45 minuter så vi promenerade istället till Cafe Pascal som ligger på nortullsgatan 4.

Vid halv två åkte jag hem för att fixa alla "måsten" inför kommande vecka så som att fixa matlådor, tvätta kläder, städa, tvätta håret osv. Har lite saker inplanerade denna vecka så ska bli spännande. Dessutom är nedräkningen igång inför nästa hemresa och middags- och festplaner är i full gång, då både mamma och jag fyller år!

Hoppas ni haft en bra söndag!

x

Likes

Comments

Deep shit, Everyday

JAG TROR ALDRIG JAG förklarat vad mitt "bloggnamn" faktiskt står för. Eftersom jag inte ville sätta en etikett på vad bloggen skulle handla om, ville jag inte ha något kategorinamn som "Linnéasmode" eller "Linnéasmatochbak" även om de är två saker som jag gillar och har intresse för. Jag tyckte däremot att det kändes lite tråkigt för min del att bara ha mitt namn, för truth be told; jag har inte det mest unika namnet...

Så jag ville ha något som förklarade just att detta skulle vara en blogg som handlade om mig och skulle ha inslag av allt som jag gillar oavsett om det är kläder, inredning, mat och bak eller träning. Då kom jag fram till en slogan nästan; Lot´s of Linnéa, mycket av Linnéa. Sen "hottade" jag upp det lite (för mina mellannamn är faktiskt liiite mer unika) med hela mitt namn så det istället blev "Lot´s of Linnéa Lil Antonia Svensson". Sen visade det sig att det blev för långt så det fick bli ett sammandrag av hela alltet och då blev det LOLLAS, som också kan vara ett kvinnonamn så därför tyckte jag det passade.

Haha, lite kringelikrokigt men där har ni det för er som undrade!

Likes

Comments